Bir Kibrit Kutusu

3 kilo verdim 40 günde falan biraz sporda yaptım dizimde bi sıkıntı olunca bıraktım ama diyete devam ediyorum

Siz kaç kilosunuz?
93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo var korkum yok vereceğime inanıyorum yapım gereği biraz cez canılıyım o beni yıpratıyor
Son verilen kilolar herzaman zorlar biraz inat edersen kurtulursun inşallah

93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo var korkum yok vereceğime inanıyorum yapım gereği biraz cez canılıyım o beni yıpratıyor
Son verilen kilolar herzaman zorlar biraz inat edersen kurtulursun inşallah
Bak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo

Ekmek şeker hiç kullanmamak etkili bunları çok tuketiyormusun??

Bak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo

Ekmek şeker hiç kullanmamak etkili bunları çok tuketiyormusun??
Bir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmam

Bir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmam
Ekmeği azaltalim bence pilav hiç yapmıyorum ben bazen makarna oda yarım paket haftada 10 günde bi abarttim galiba ama gerçekten bu şekilde gidiyorum genel olarak sulu yemek salata yoğurt menüm bu şekilde hep çocuklar şimdilik itiraz etmiyor :) sguat yapiyomusun?

Bizde hemen hemen öyle ilerliyoruz yöresel yemeklere takılmazsak gayet iyiyizspor mu? ben hiç sevmem yürümede dahil

Kahvaltım(kahvaltıyı ailece yaptık tam net bilmiyorum ne kadar yediğimi
Haşlanmış yumurta
Krem peynir,zeytin
Kepek ekmeği
1 çay bardağı çay

Öğle Yemeğim:
çok az fırında tavuk
Azcık fırında pattiz,biber,bezelye karışımı
3-4 kaşık yoğurt
Biraz kepek ekmeği

Ara Öğün:1 bardak ayran,1 küçük muz

Akşam Yemeğim:
Tavuk Göğsü salatası
3-4 kaşık yoğurt

İcimizden ailece tavuk ağacı çıkacak

merhaba kızlarrrrrr.. harika olmuş bu topik…
Efser cim fotolar ne kadar güzel… bayıldım sunumunaaaa deniz egeceyi okuyorsun, nerde görsem tanırım :))
kızlar başladık artık.. herşey daha güzel olucak birlikte başlamak başarmanın yarısıdır.. bizde yarısını yaptık geriye kaldı yarısı öpüyorum kızlar iyi geceler..

Teşekkür ederim motuvasyon için güzel bir kitap kendin insana fark etiriyor
Evet başlayıp bitirme faktımız geldi geçiyor üzerimizdeki yükü atalımki dimdik yürüyelim

Menüleri verelim gari Efser
Unutmuşum hemen vereyim
Sabah yemekten yarım saat önce yeşil çay
Peynir
2 haşlanmış yumutanın beyazı
Biber domates maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
1 türk kahvesi 4 küçük kuru kaysı
Öğlen benim istem dışı gelişti
Bir kase kadar bulgurlu etli köftemiz haşlama yağsız (yöresel )
Yeşilik közlenmiş biber
Arada
4 yulaflı biskivi 2 dilim ananas 1 bardak süt
Akşam
Küçük bir tabak zeytin yağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek
su içmeye bu gün yavaş yavaş başlıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…