93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo var3 kilo verdim 40 günde falan biraz sporda yaptım dizimde bi sıkıntı olunca bıraktım ama diyete devam ediyorum
Siz kaç kilosunuz?
Helede benim midem her şeyden nem kapiyiMevsim geçişlerinde mide problemleri oluyor baharda mide tavan yapar :)
Du ayran içem belki işe yararNiye kuzum? dikkat et süt filan içsen
Vaovv süper afiyet olsun efserimmmEki Görüntüle 1824946
Ara öğünüm
Ayran eşki olmasın asit yapar iyice dikkat et...Helede benim midem her şeyden nem kapiyi
Du ayran içem belki işe yarar
Bak motive İçin cekip cekip buraya ekliyorumVaovv süper afiyet olsun efserimmm
Benide motive ediyorsunefseri.mBak motive İçin cekip cekip buraya ekliyorum
İyi geldi vallahaAyran eşki olmasın asit yapar iyice dikkat et...
Şifa olusunİyi geldi vallaha
Benide motive ediyorsunefseri.m
Bak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo varkorkum yok vereceğime inanıyorum yapım gereği biraz cez canılıyım o beni yıpratıyor
Son verilen kilolar herzaman zorlar biraz inat edersen kurtulursun inşallah
Bir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmamBak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo
Ekmek şeker hiç kullanmamak etkili bunları çok tuketiyormusun??
Ekmeği azaltalim bence pilav hiç yapmıyorum ben bazen makarna oda yarım paket haftada 10 günde bi abarttim galibaBir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmam
Bizde hemen hemen öyle ilerliyoruz yöresel yemeklere takılmazsak gayet iyiyizEkmeği azaltalim bence pilav hiç yapmıyorum ben bazen makarna oda yarım paket haftada 10 günde bi abarttim galibaama gerçekten bu şekilde gidiyorum genel olarak sulu yemek salata yoğurt menüm bu şekilde hep çocuklar şimdilik itiraz etmiyor :) sguat yapiyomusun?
Teşekkür ederimmerhaba kızlarrrrrr.. harika olmuş bu topik…
Efser cim fotolar ne kadar güzel… bayıldım sunumunaaaa deniz egeceyi okuyorsun, nerde görsem tanırım :))
kızlar başladık artık.. herşey daha güzel olucak birliktebaşlamak başarmanın yarısıdır.. bizde yarısını yaptık geriye kaldı yarısı öpüyorum kızlar iyi geceler..
Unutmuşum hemen vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?