Tavuk ağaçını senden duyuyorumKahvaltım(kahvaltıyı ailece yaptık tam net bilmiyorum ne kadar yediğimi
Haşlanmış yumurta
Krem peynir,zeytin
Kepek ekmeği
1 çay bardağı çay
Öğle Yemeğim:
çok az fırında tavuk
Azcık fırında pattiz,biber,bezelye karışımı
3-4 kaşık yoğurt
Biraz kepek ekmeği
Ara Öğün:1 bardak ayran,1 küçük muz
Akşam Yemeğim:
Tavuk Göğsü salatası
3-4 kaşık yoğurt
İcimizden ailece tavuk ağacı çıkacak
;DTavuk ağaçını senden duyuyorum
Sen böylw potizofson ya beni bile erkiliyorsimBu arada tartıldım sabah
93.6 mutsuz değilim aksine mutluyum çünkü herşeyin farkındayım
Fakındaysan güçlü sensinSen böylw potizofson ya beni bile erkiliyorsim
Kuzum bence pazartesi nasıl?haftasonun gevşemeyelim diyekızlar günaydın :) hangi gün tartı günü?? ben pazartesi yaptım.. haftasonu da dikkat edeyim diye :))
anlaştıkKuzum bence pazartesi nasıl?haftasonun gevşemeyelim diye
Tamam efserim yazayım
5 kilocuğu veriz hiç bir şeycik degilHerkese merhaba,çok iyi konu bende rejim yapıyorum bu ara,bırakıyorum ama sürekli burası beni motive eder önce kilolari mi olcuyoruz ben sürekli 60,61,dim bu aralar sıkıntılı donem sürekli yedim 65 e cikmisimmumarim hep beraber zayiflariz
Hosgeldin. AhucukHerkese merhaba,çok iyi konu bende rejim yapıyorum bu ara,bırakıyorum ama sürekli burası beni motive eder önce kilolari mi olcuyoruz ben sürekli 60,61,dim bu aralar sıkıntılı donem sürekli yedim 65 e cikmisimmumarim hep beraber zayiflariz
Benimde cok uykum var yagmurlu havalarda ekstra uykulu oluyorum 15 dk bişe kestirdimBen bayagı bu gün uyumuşum
Benim ilac yapiyor 3 saat uyumuşum ben gün içinde hiç uyumam normaldeBenimde cok uykum var yagmurlu havalarda ekstra uykulu oluyorum 15 dk bişe kestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?