Bir hafta menü bildirimi yap senide listeye alalımHosbulduk kızlar sabah tam buğday ekmeği yumurta biraz peynir şekersiz çay içtim ara ogünde hurma,yiyorum ben öğlen de çorba içtim akşama fırında patates ve yine çorba ekmek 1 dilim olacak bol bol su
Ha tmm bugünden başliyim o zamanBir hafta menü bildirimi yap senide listeye alalım
Ha tmm bugünden başliyim o zaman
Ohh negüzel mışıl mışıl benim yerimede uyuBenim ilac yapiyor 3 saat uyumuşum ben gün içinde hiç uyumam normalde
Evet aynen öyle olmuşOhh negüzel mışıl mışıl benim yerimede uyu
Kız tabi fazla oldu larnım ağroyor zatenFazla olmamis miFeraceli valla insan yapamıyor ya zor ama imkansız,değil bakalım böyle böyle indiririz inşalla
Bence güzel canım sadece 1 paket biskuvi fazla sankiKahvaltı
2 dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine krem peynir,5-6 zeytin
domates,salata,çay
Ara Öğün
Ayran,3 kuru kayısı,1 paket çizi(ne alakaysa)
Öğle Yemeğim
1 tabak lahana yemeği(bizim yöresel yemeemiz)
ayran,cok az kepek ekmeği
Ara Öğün
Biraz fıstık,kahve
Akşam Yemeği
1 tabak lahana yemeği
az yoğurt
Ara Öğün
1 muz
anam ne yedim ya karnım ağrıyor artık coştum
O kadar mi çok olduBenim ellim menüyü yazmaya gitmiyor
Şuan ki benim listem diyetisyenim listesi canım kendisi düğün izninde yoksa ilk İşim kontöröle gidecegimKızlar ara ogunlere salata yada ceviz hurma falan ekliyelim ekmek sadece kahvaltı olsun bence gerçi hurma zayıflatır mi ki ben yarın yulaf almayı düşünüyorum birde yeşil çay da çok faydaliymis bunlarda hep yedikten sonra,aklıma geliyor
Yarın dengeleyeceğimi düşünüyotumO kadar mi çok oldu
E çok iyiymisŞuan ki benim listem diyetisyenim listesi canım kendisi düğün izninde yoksa ilk İşim kontöröle gidecegim
Aynen bugün bende fazla yedimYarın dengeleyeceğimi düşünüyotum
Yarın kedimi biraz zorlayıp yüŕüşşe cıkalımAynen bugün bende fazla yedim
Öncenyarım yedim sonra diğenryarısınıda yedimBence güzel canım sadece 1 paket biskuvi fazla sanki
Enerji olsun şifa olsunÖncenyarım yedim sonra diğenryarısınıda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?