Bir kismetsiz ben

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.108
4.822
373
Evet kizlar dert mi degil mi çözemediğim bir sorunum var. Bu aralar baya kismetsizim. Hoşlandığım yada bana yakistirilan birileri oluyor pat diye is bozuluyor yada başka biri oluyor hayatlarinda. Neden bu kadar kismetsizim anlamadim benim derdim şu bu dönemsel bir durum mu yoksa bana mi has anlayamiyorum. Aşk hayatinda baya bahtsizim :/

Ben de her zaman olan durum. Kime el attıysam müzmin bekar gitti evlendi. Cidden abartmıyorum olmayacak adam ben evlenmem diyen evlendi. Artık umudu kestim gibi kimseye gönül veremiyorum.

Ben de her zaman olan durum. Kime el attıysam müzmin bekar gitti evlendi. Cidden abartmıyorum olmayacak adam ben evlenmem diyen evlendi. Artık umudu kestim gibi kimseye gönül veremiyorum.
Ayni durumdayim. Ben evlilik icin degil hani ne biliyim. Yalnizliktan mi bilemiyorum. Ya sevgilisi cikiyor yada evleniyorlar. Ilginctirki

Nasipsiz olduğun için değil o kişi nasibindeki olmadığı için olmuyor. Kaderindeki insan olsa işler kolayca yoluna girer,engeller ortadan kalkar,Allah kalplerinizi birbirine ısındırır. Demek ki daha zamanı var. Sabırla ve ümitle beklemelisin. Tabi karşına çıkan insanları mantık ve duygu süzgecinden geçirerek. Henüz çok gençsin acele edip yanlış karar verme sakın. Allah'tan her şeyin hayırlısını iste. İçini ferah tut,sağlıcakla kal :KK54:

Öncelikle asla kendinize kıstemsizim demeyin, kendinize olumsuz yakıştırmalarda bulunmayın. Şanssızım gibi mesela, asla böyle laflar etmeyin.
Hem sonra çok gençsiniz, siz hayatı yaşayın ki hayat size sunacaklarını hazırlasın. Acele etmeyin. Böyle işler genellikle hiç beklemediğiniz, ummadığınız zamanlarda gerçekleşir.

Nasipten öte yol yok güzelim
Tanışıpta evliliğe yol alamadığınız kişiler sizin için hayırlısı değilmiş demek ki
Bunlar hep tecrübe
Vardır bir zamanı

Nasipsiz olduğun için değil o kişi nasibindeki olmadığı için olmuyor. Kaderindeki insan olsa işler kolayca yoluna girer,engeller ortadan kalkar,Allah kalplerinizi birbirine ısındırır. Demek ki daha zamanı var. Sabırla ve ümitle beklemelisin. Tabi karşına çıkan insanları mantık ve duygu süzgecinden geçirerek. Henüz çok gençsin acele edip yanlış karar verme sakın. Allah'tan her şeyin hayırlısını iste. İçini ferah tut,sağlıcakla kal :KK54:

Tesekkur ederim. 1 senede kimse cikmayinca karsima ben mi kismetsizim dedim galiba cogu kisi yasiyor bu durumu insallah dogru insan cikar karsima

Öncelikle asla kendinize kıstemsizim demeyin, kendinize olumsuz yakıştırmalarda bulunmayın. Şanssızım gibi mesela, asla böyle laflar etmeyin.
Hem sonra çok gençsiniz, siz hayatı yaşayın ki hayat size sunacaklarını hazırlasın. Acele etmeyin. Böyle işler genellikle hiç beklemediğiniz, ummadığınız zamanlarda gerçekleşir.
Dogru soyluyorsunuz aslında negatifligi kendime cekiyorum. Insallah karsima duzgun bir insan cikar tesekkur ederim :)

çağın vebası bu bence

bende aynı durumdakilerden biriyim ve etrafımda bir sürü insan var böyle

nedendir anlayamadım gitti

kısmet hayırlısı demekten denilmesinden de çok sıkıldım

Bende sıkıldım. Birde baya tanistiran kisiler oluyor olmuyor ya ondan biraz karamsarliga kapildim bende.

Valla aynen evlendirme dairesi gibiyim panpaaaaaaa:KK42:

Hic sorma cherry bende oyleyim :KK42:

Kismetsiz falan değilsin ,seni allah koruyor :) daha 6 yılın var kafadan

Aslinda biliyorum ama arada boyle karamsarliga kapiliyorum. :oops:

Nasipten öte yol yok güzelim
Tanışıpta evliliğe yol alamadığınız kişiler sizin için hayırlısı değilmiş demek ki
Bunlar hep tecrübe
Vardır bir zamanı

Biliyorum. Kaderci biriyim. Ama bazen oyle anlar geliyorki kendimi karamsar hissediyorum. Etrafimdakilerin erken evlenmeside etkili galiba :oops:

24 yaş kismetsizim demek için çok erken değil mi ? Şimdiki aklım olsa 24 yaşında sevgili aşk evlilik vs hiç düşünmez eğitimime yonelirdim yada hayatımı yaşar önüme bakardım. Daha çok kucuksun

Back
X