Bir kıza göre yaşlıymışım

Şu mesajı tekrar edeyim hassas olacağınız konu bu olmalı......

Bu sözü kafaya takıp konu açacağınıza çocuğun ailesiyle iletişime geçip uyarı da bulunun.Hem kendiniz için üzülmez hemde bir dangalağa kurban (çocuk)hemcinsinizi kurtarırsınız.

yaşıtların yüz vermediği için mi bir çocuğa askıntı olacak kadar sapıklaştın deseydin.

Bunların birde kız versiyonu var yanımda staj gören bir öğrenciyi bir abla gibi uyardım (hastanede görüştüğü adam 30 yaşlarında kendisi 16) bana dediği şey abla ya sorun değil yaş farkı senin yaşına geldiğimde hala evlenmemiş olmak istemem. Çok bozulmuştum ya.

Kendi yanlışını bastırmak için sizi ezmeye kalkmış. Siz onun dediklerine aldırmayın

Büyüttüğü çocukla ilişki düşünen bir hasta değilsiniz en azından. Patavatsızlığa bak.

16 yasinda çocukla konusan koca adama arkadas diyip birde soyledikleriyle üzülüyorsanız gariplik var.
Arkadasiniz sapik

Bir erkeğe göre de tabiri caizse bayağı sübyancı bu arkadaş.
Utanması gereken durumda olan kişi, o erkek arkadaşınız oluyor.
O kişi de bu durumun utanılacak bir konu olduğunun farkında zaten, sadece kendini aklamaya çalıştığı için size çamur atmış. Ayrıca yaş atma konusunun çok hoş olduğunu savunamam ama kadının hep 30'undan sonra yeryüzünde daha çok var olduğuna inanırım, en güzel çağlarımız en kadın olduğumuz dönemler bana göre, çevremde 30'u geçen çoğu kadına hayranım hepsi kendini daha iyi bilen tipler, yaşımın 24 olduğunu da belirteyim.
16 yaşında küçük bir kızla konuşan erkeği de kat'iyen ciddiye almazdım, ve o beni değil ben onu cümlelerimle rezil ederdim. Hadsiz.

Bu arkadaşınızı şikayet edin. 16 yaşında bir kız kendinden büyük insanlarla konuşur ama yıllar sonra çok pişman olur. Sonuçta bu kız çocuk bi şekil şikayet edin. onun zihniyetine tüküreyim keske o kiz 20 olunca sen 30 olacaksin seni istemez o zaman deşeydin. Büyümesini bekliyormuş Allahım kafayı yiyorum

Sizin yerinizde olsam kızın ailesine ulaşır bi şekilde o kızı o sapıktan kurtarirdim

Oha yaşlımı dedi.. ben 26 yaşındayım bitane çocugum var annem bile dün içerleniyodu senin hakkın şimdi evlenmekti aslında yeni yeni gözümde büyüyosun kızım dedi.. bence gayet normal 27 nedir ya 35-40 bile günümüzde normal artık

insan degilki kafaya takacak adam olsun ...
neyini taktınız bu kadar

Ay bu kafalar!! Sana çıtır kızlarında mutluluklar dıyıp bır daha sokagına ugramamalık.
Ben dırek sapık derım boylesıne.
Tbı sızın yasla ılgılı yorumlar ayrı bır dunya, anası 2,3,5 dogurmusta bılmem neymıs. Vallhı suan gozumde canlandı, kosarak uzaklastım :)

Anasının iki çocuğu varmışta, babasının??? Madem o devirle kıyaslıyor, kendine baksın önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…