Bir kıza göre yaşlıymışım

İrtibatınızı kesin ve kızın ailesinin duymasını saglayın

Adama gel.
Küçükten almış, büyümesini bekliyor.
O büyürken kendi yerinde sayacak herhalde.

18 olduğunda kız tekmeyi basarsa
Tam sana dediği gibi kendisi 30unda ortada kalır artık

16 yasindaki biriyle mesajlasip buyusun diye bekliyorum diyen kisinin zihniyeti bellidir, nesini takiyorsun?
28 yasindayim, max 21-22 gösteriyorum.. Ona sorsan beni babanne olarak gorur herhalde.. Peki ben o kafadakileri nasil goruyorum??

Konu bende artik sizin yasiniz falan degil, konu o kizi bu heriften nasil kurtaririz. Bence bu adama her gördügünüz yerde laf sokun da insan icine cikmaya utansin da kizi biraksin. Yazik yaaa.
Hepimizin evladi, olmadi yegeni birseyi var, bizim kücüklerimize asilsa böyle midesizler ne yapardik?
Konu sahibi bu konuda madem isin icine girdiniz yardim etmek de size düser. Elinizden ne geliyorsa artik.

Tam hödük kafasi ya, aynen.. Kadini vucuttan ibaret goren, taze av bekleyen bi hödük..
Dünya ve Turkiye'nin en guzel kadinlarina bakıyorum, geneli 30 ve uzeri..
Kafa sübyancı olunca 30dan sonrasının kart gorunmesi normal..

Ben başlığı görünce 35-40 yaşındasınız falan sandım:) adamın laflara bak!

Bi arkadasimin abisi var, 30-31 yasinda, maddi sıkıntılar vs olmus ve evlilik olaylarina girememis son 5-6 senedir.. Simdi diyormus ki, "yaşıtım olan kizlar genelde evlendi, cok kucuk kizlar bekar, nasil olacak bilmiyorum"
Akli başında adam boyle konusur..
Elbette kendinden kucukle evlenebilir, 10 yas fark da olabilir ama bu anlattigin herifin olayi cok baska..

Arkadaşın net sapık, çocuk istismarı yapan pisliğin teki. Yaptığı şeyi notmalleştirmek için de seni aşağılıyor. Ayrıca o kızın ailesine de yazıklar olsun nasıl farketmiyorsunuz böyle pislikleri. Sonra Müge anlıya çıkıp kızımı kaçırdılar dersiniz.

Bi de bu kafasi kalinlar oyle bi sabit fikirli olur ki, dumur olursun..
Onun dusunceleri, dedikleri ve kaliplari en dogru olandir, asla aşamaz, anlatamazsin.. Ustune kalkar seni incitir.. Saygisiz ve hadsiz cunku..
Yine soyluyorum, bak tv'ye filan, en guzel ünlüler genelde 30 ve uzeri yaşlardalar veya 20lerinde vakfi kebir ekmegine benzerken 30lardan itibaren peri kizi olmuslar

Yalnız ifadelerinden anlaşılana göre ciddi bir pedofil gibi arkadaşınız, hani 27 bir kadın için çok yaşlı ifadesi masum değil ve hele yetişkin bir insanın ergenlik çağındaki kızla birlikte olması hiç masum değil. Önerim kızın ailesine kanıtla haber verin. Ne yapacaklarına onlar karar versin.

Bosver. O takintili dar kafaliyi. Oyle diyenler sonradan kafasini cok taslara vurur. Modern dunyadayiz toplum baskısını bosverin. Hicte yasli degilsin tam hayati anladigin yastasin. Asil o kucuk kiza uzuldum hayal dunyasindadir simdi. Oyle erkenden kanip evlenenler sonradan genelde pisman oluyor. Mutlu olan varsir ama genel degil

18 yaşından küçük herkes çocuktur. Onlara farklı gözle bakan herkeste iğrençtir.

Kendi ayarinda kafinlar buna ayaginin ucuyla bile bakmamistir hoduk oldugu icin o yuzden coluk çocuk kandiriyor pis sapik. Takilmayin. Siz olgun bir bayansiniz belli yaptigi yanlisi gormussunuz. Haiyle sizin gibi akli basinda olan herkes farkeder bunu. Yuz vermez elbette

Cok biliyor onlar 35 oldum hala sok olur beni gorenler mesela. Bazisi neden boylyle ki ? Bide ilginci boyle dusunenlere hep dusundukleri gelir mesela veya kendileri çöker bir anda. Esimle benim yasimi duyanlaar inanamaz mesela.

18 yaşından küçük herkes çocuktur. Onlara farklı gözle bakan herkeste iğrençtir.
Bi kadin vardi ben bekarken surekli gorucu bulmaya calisirdi, bi sekilde gecistirirdik.. Neyse bi gun bu yine gelmis anneme, 37 yasinda biri icin, ben o zaman 23 yasindayim ve nisanlanmak uzereyim, bunu duyunca benim arkadaslarimdan bekar olup olmadigini sormuş, arkadaslarim vardi 26-27 yaslarinda.. Beyefendi maximum 23-24 yasinda istiyormuş ben şok..
Ya insan denk gelir, kucuk biriyle de evlenir ama mesele bu degil.. Gormeden, tanismadan, etmeden boyle sınırlar koyup takıntılı (hani 30dan sonrasi yaşlı diye dusunmek) olan kisilerin zihniyeti bana cok arizali geliyor.. Kadin sirf vucut sanki.. "Taze(!) olsun kafasi" midemi bulandiriyor.. Tarif edemedigim bi zihniyet yapısı yaa..

Bu arada siz bu beyefendi den !!! Mumkun oldugunca uzak durun. Yani kafanizda ne varsa takmayin ve selam.dahi vermeyin.

Böyle insanlarla neden arkadaş oluyorsunuz. 27 yaşında olmanın nesi kötü? Bizde böyle bir sorun var nedense yaşın büyük olması kusurdan sayılıyor. Ne mal insanlar var ya. Şöyle geri kafalı adamlarla muhattap olmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…