- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
İrtibatınızı kesin ve kızın ailesinin duymasını saglayınSelam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Keşke Kızın ailesine ulaşıp anlatsanız bir pedofilinin kızlarının peşinde olduğunu.
16 yasindaki biriyle mesajlasip buyusun diye bekliyorum diyen kisinin zihniyeti bellidir, nesini takiyorsun?Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Tam hödük kafasi ya, aynen.. Kadini vucuttan ibaret goren, taze av bekleyen bi hödük..Klasik hödük erkek kafası, bu hödükleri he he tabi tabi demeyi tercih ediyorum ben hep, öyle kalsın kendi kendine, tartışmaya bile değmez.
Ayrıca yaş farkı beni bağlamaz ama daha reşit olmayan biri ile ilişki hiç uygun değil, mesajlaşma suç teşkil ediyor mu bilmiyorum ama bu haliyle de iğrenç sübyancı
Ben başlığı görünce 35-40 yaşındasınız falan sandım:) adamın laflara bak!Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Arkadaşın net sapık, çocuk istismarı yapan pisliğin teki. Yaptığı şeyi notmalleştirmek için de seni aşağılıyor. Ayrıca o kızın ailesine de yazıklar olsun nasıl farketmiyorsunuz böyle pislikleri. Sonra Müge anlıya çıkıp kızımı kaçırdılar dersiniz.Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Bosver. O takintili dar kafaliyi. Oyle diyenler sonradan kafasini cok taslara vurur. Modern dunyadayiz toplum baskısını bosverin. Hicte yasli degilsin tam hayati anladigin yastasin. Asil o kucuk kiza uzuldum hayal dunyasindadir simdi. Oyle erkenden kanip evlenenler sonradan genelde pisman oluyor. Mutlu olan varsir ama genel degilSelam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Cok biliyor onlar 35 oldum hala sok olur beni gorenler mesela. Bazisi neden boylyle ki ? Bide ilginci boyle dusunenlere hep dusundukleri gelir mesela veya kendileri çöker bir anda. Esimle benim yasimi duyanlaar inanamaz mesela.Bana da demişti biri 30'dan sonra kadın buruşup mahvoluyormuş yeaa diye.
İdolünün Burhan Altıntop oluşu senin cehaletin demiştim.
Bayağı bir bozulmuştu.
Dangalağın birinin lafına bozulacak kadar kendimden nefret etmiyormuşum demek.
Bi kadin vardi ben bekarken surekli gorucu bulmaya calisirdi, bi sekilde gecistirirdik.. Neyse bi gun bu yine gelmis anneme, 37 yasinda biri icin, ben o zaman 23 yasindayim ve nisanlanmak uzereyim, bunu duyunca benim arkadaslarimdan bekar olup olmadigini sormuş, arkadaslarim vardi 26-27 yaslarinda.. Beyefendi maximum 23-24 yasinda istiyormuş18 yaşından küçük herkes çocuktur. Onlara farklı gözle bakan herkeste iğrençtir.
Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?