Bir kıza göre yaşlıymışım

Böyleleri kaldı mı yaa?? Hem suçlu hem güçlü cahil.. kendisi erkek diye genç sen kadınsın diye mi yaşlıymışsın.. saymayı da bilmiyor aranızda bi yaş var...

Annesinin iki çocuğu varmışmış eee.. 30 yıl öncesi ile şimdi bir mi??

pedofili mi nedir o herif.dağın başında yaşarsa belki normal olur.utanmaz sapık adam.

Arkadaşının düşünceleri normal değil ki neden onun sözüne bu kadar takıldınız?

16 yasindaki bi kiza goz koyan insan musvettesinden baska soz beklenmezdi zaten

Bitmedi bu sübyancılar
Mikrop gibi çoğalıyolar her gün. Ben olsam derdim " senin gibilerin olduğu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum " diye .

Yaptıgı sapıklıgı nrmallestrmek ıcın sana b.k atmıs bırak ya 16 yasındakı cocukla mesaJlasan subyancının syledıklerını mı takcan

Sapıklığının üzerini örtmeye çalışmış resmen. Kafanıza takmaya değmez.

Tamamen kendi hatasını örtbas etmek ve suç bastırmak için bu taktiği uygulamış.cok cahil ve olgun olmayan biri uzak durun

Arkadaşın bildiğin sapık, sübyancı, pedofili! Bak cümle içinde düzgün bir sıfat kullanamadım bile!
Sen bu hadsiz ve kendi yaptığı pisliği normal gösterebilmek için çamur atan hakaret eden arkadaşına son bir arkadaşlık yap:) Konuştur onu al yazışmalarının görüntüsünü falan git ihbar et. Kıza söylesen şimdi “ama ben aşığım yeaaa yaş farkı önemli değil” yapar. Çocuk çünkü doğruyu yanlışı ayırdedemez. Ailesine ulaşman gerek. Yap bu güzelliği arkadaşına o da sapık damgasını yesin bir daha cesaret edemesin elalemin çocuğunu büyütmeye! Nasıl büyütecekmiş pislik? Buluştuklarında hiç mi yakınlaşma olmayacak sanıyorsunuz. Bildiğin düpedüz pedofili!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…