- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Öyle dedi walla en az 10 olmalıymış çok azmış hem dedi benim usg eski belki arkada falan vardır üzülme dediEvet cnm 7folikül vardı ve gayet de güzel yani 10 olunca mükemmel mi oluyor çok saçma geldi bana 2 3 folikül kötü dese anlıcamda 7 yani
bence sen o dr bırak arkadaşım 7 folikül azmı ya 3 bir yerde 4 bir yerde bana çok manasız geldi ama ki düşünsene 7 tanesinin hepside büyümüyor yani biri gelişip çatlıyorÖyle dedi walla en az 10 olmalıymış çok azmış hem dedi benim usg eski belki arkada falan vardır üzülme dedi
Zaten ilk kez gitmiştim sadece hormon testlerimi yaptırmak için devlet hastanesi evet bi yerde3 bi yerde 4 vardı bende gördüm karından baktı östrojenim azmış prolaktin çok yüksekti 2 gün sonra prolaktin düştü bu ay adetken 7 gün adaçayı içip 5 gün çörekotu bal tarçın yapiim diom adaçayında doğal östrojen varya bi de fsh 8 küsürdübence sen o dr bırak arkadaşım 7 folikül azmı ya 3 bir yerde 4 bir yerde bana çok manasız geldi ama ki düşünsene 7 tanesinin hepside büyümüyor yani biri gelişip çatlıyor
hmm fsh yüksekmiş biraz hayıt hapı yada suyunu kullansana fsh iyi geliyor yada aslan pençesi...Zaten ilk kez gitmiştim sadece hormon testlerimi yaptırmak için devlet hastanesi evet bi yerde3 bi yerde 4 vardı bende gördüm karından baktı östrojenim azmış prolaktin çok yüksekti 2 gün sonra prolaktin düştü bu ay adetken 7 gün adaçayı içip 5 gün çörekotu bal tarçın yapiim diom adaçayında doğal östrojen varya bi de fsh 8 küsürdü
Kaç gün yatın ne zaman başladın nasıl yaptın ☺çok soru oldu amahmm fsh yüksekmiş biraz hayıt hapı yada suyunu kullansana fsh iyi geliyor yada aslan pençesi...
bak ben bu ay adaçayı ve bal tarçını yaptım 8 ci gün 20 mm di yumurtam dün kontrolüm vardı gün aşırı ilişki dedi salıya kadar bakalım artık ne olucak bu ay
anlatayım :)Kaç gün yatın ne zaman başladın nasıl yaptın ☺çok soru oldu ama
Tamam ben daha temkinli davranıp 5 gün yapcam 2.gün başlıom ama daha 10 gün var adetime karnım 3 aydır davul gibi oluo yumurtlama sonrası ara arada kasık ağrıları oluo ama bişi yok bu ay bunlara ek karın ve mide yanması başladı deli gibi geçen ay kesin hamileyim dedim olmadı bu ayda hamile değilmişim gibi gelio bilmiyorum bıktım bunları yapmaktan bişi yapıoz öbürünü bozuoz 4 aydır kefir içiodum hergün ve geçen ay 20 gün hemoroid için dereotu kürü yaptım meğer dereotu prolaktin yükseltiomuş incirde o yüzden onuda yiyemem 52.01 çıktı dr şaşırdı kegiri ve dereotunu kesip 2 gün adaçayı içtim gittim 15 oldu hayıtı duydum onu sonraya bıraktımanlatayım :)
2 ci günü başlasım bende yumurtlamada sorun olmadığı için temkinli yedim her gece yatarken 1.5 tatlı kaşığı yedim üstüne bir şey yemedim ama direk yattım...
2 ci günden ihtibaren adaçayı içtim her akşam yanında fındık ve kuru incir 3 4 tane kadar hatta 2
7 gün yaptım bıraktım dünde dr gittim 20 mm diyince bıraktım
5 yemek kaşığı bal
6 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
5 çay kaşığıda tarçın canım
polende karıştırıyor kimisi ama benim mideme dokundu bu şekilde kullandım
dere otu tsh düşürüyor yanlız bende kefiri içmeyi denedim ama dehşet berbat ya mantar için tabii...Tamam ben daha temkinli davranıp 5 gün yapcam 2.gün başlıom ama daha 10 gün var adetime karnım 3 aydır davul gibi oluo yumurtlama sonrası ara arada kasık ağrıları oluo ama bişi yok bu ay bunlara ek karın ve mide yanması başladı deli gibi geçen ay kesin hamileyim dedim olmadı bu ayda hamile değilmişim gibi gelio bilmiyorum bıktım bunları yapmaktan bişi yapıoz öbürünü bozuoz 4 aydır kefir içiodum hergün ve geçen ay 20 gün hemoroid için dereotu kürü yaptım meğer dereotu prolaktin yükseltiomuş incirde o yüzden onuda yiyemem 52.01 çıktı dr şaşırdı kegiri ve dereotunu kesip 2 gün adaçayı içtim gittim 15 oldu hayıtı duydum onu sonraya bıraktım
Hayıt süt yapıomuş bu da prolaktin yükseltio demektir bu ay adaçayı bal çörekotu tarçın bi de geçen ay vicks yapmıştım onu yapcam yinedere otu tsh düşürüyor yanlız bende kefiri içmeyi denedim ama dehşet berbat ya mantar için tabii...
sen şu hayıtı dene bi hormonları dengeliyor ama 3 ay kullanıcaksın ona göre hmm bide prolaktini ükseltiyor diye okudum burdan ama araştır bi istersen kaş yapayım derken göz çıkarma birde
vick çok mantıksız geldi bana ya yamadınmı arkadaşım ?Hayıt süt yapıomuş bu da prolaktin yükseltio demektir bu ay adaçayı bal çörekotu tarçın bi de geçen ay vicks yapmıştım onu yapcam yine
Ya başka topikte elifeva arkadaşımız anlattı 6 gün yap dedi ben 3 gün yaptım tıkslı tüp varsa diye uzayan akıntı 1 kez olurdu bu ay 3 gün gördüm günde en az 2 kez bilmemki bu ay bi 3_5 gün onuda tekrar yapiim diom o 1.5 yıl hamile kalmamış bunla kalmış çok yakmadı walla dışına değerse dışı daha çok yandı bi de hemşire olcam yaptıklarıma bak yavick çok mantıksız geldi bana ya yamadınmı arkadaşım ?
Hey Allah ım ya güldürdün beniYa başka topikte elifeva arkadaşımız anlattı 6 gün yap dedi ben 3 gün yaptım tıkslı tüp varsa diye uzayan akıntı 1 kez olurdu bu ay 3 gün gördüm günde en az 2 kez bilmemki bu ay bi 3_5 gün onuda tekrar yapiim diom o 1.5 yıl hamile kalmamış bunla kalmış çok yakmadı walla dışına değerse dışı daha çok yandı bi de hemşire olcam yaptıklarıma bak ya
Adet bitince sabah 1 çay kaşığı kadar vicks vajenden az içeri ittim ayak altına kasıklarıma bide belime sürdüm 3 gün yaptım 6 gün olmalıydı ama deli gibi yumurtlama akıntım oldu hiç öyle görmemiştim bi kere resmen 1 parmak büyüklüğünde geldi 15.16.17.gün oldu 17.gün ayrıca sağ kasık ağrısı işte b6 ilişkide 14.15.gün oldu ilişki öncesi sirkeli su bide adetken 2 gün adaçayı balçörekotutarçın 4.5.günler onlardaHey Allah ım ya güldürdün beni
Eee nasıl uyguladın peki ay ben tırsarım okadarına ya
Sadece viks mi sade krem yani hmmAdet bitince sabah 1 çay kaşığı kadar vicks vajenden az içeri ittim ayak altına kasıklarıma bide belime sürdüm 3 gün yaptım 6 gün olmalıydı ama deli gibi yumurtlama akıntım oldu hiç öyle görmemiştim bi kere resmen 1 parmak büyüklüğünde geldi 15.16.17.gün oldu 17.gün ayrıca sağ kasık ağrısı işte b6 ilişkide 14.15.gün oldu ilişki öncesi sirkeli su bide adetken 2 gün adaçayı balçörekotutarçın 4.5.günler onlarda
hmm fsh yüksekmiş biraz hayıt hapı yada suyunu kullansana fsh iyi geliyor yada aslan pençesi...
bak ben bu ay adaçayı ve bal tarçını yaptım 8 ci gün 20 mm di yumurtam dün kontrolüm vardı gün aşırı ilişki dedi salıya kadar bakalım artık ne olucak bu ay
vick çok mantıksız geldi bana ya yamadınmı arkadaşım ?
sen bul çozumunu kizi bul sonrada bana soyle
1 kiiz 1 oglum var karnimdakide oglan,kiz olacagini bilsem 4 e giderim ama bilmiyorum kiiii
yok nerde hatirlayim yeni evliydim zaten,çocuk nasil yapilir onuda bilmiyordum : ))))) oldu iste kizimne güzel bir insansınız halbuki herkes oglu olsun ister kızı varsa oglu olsun ister ama siz kız bebek istemişsiniz bir kızınız varmış onda nasışl hamile kaldınız hatırlamıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?