Doğuma Hazırlık bir kızım var şimdiki erkek mi acaba lütfen cvp yazın.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SILMINSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
88
1
96
İstanbul
kızlar ben kız çocuk annesiyim ve 13 haftalık hamileyim.geçen hafta ikili test için doktora gittim.doktor erkeğe benziyo ama kesin değil derken bbek yan döndü ve görmek istediğim buydu büyük ihtimalle erkek dedi.haftaya gelin kesinleştirelim dedi.ultrason resmindeki çıkıntıya da sadece e harfi koyuyorum haftaya gelin dedi.sizce erkek midir.yanılma payı yüksekmidir.

benimde ikili test için gittigimde doktorum %55 kız olabilir dedi bir oglum var görmese ümitlendirmezdi herhalde çünkü emin olmadan söylemiyrlar ama belki yanılma payları vardır diye kesin demiyorlar bence senin de erkektir yoksa ümitlendirmezdi

Bende 12 haftalıkken doktor erkeğe benziyo ama pipiyi görmeden net bişey diyemem dedi. Sonraki kontrolde kıza benziyo dedi. Şimdi kesin kızım olacak kısmetse kaydirigubbakcemile3 Benimde ikinci kızım olmuş olacak.

doktor büyük ihtimalle erkek dediyse bencede erkektir.
özel bi yöntem denedinmi erkek olması için?

ben oğluma hamileyken 12.haftada doktor erkek demişti,ama şüpheliydi tabi.
sonraki kontrollerdede hep erkek dediler.
erkekte yanılma payı daha az oluyor galiba.
Allah gönlüne göre versin..hayırlısı olsun

ben oğluma hamileyken 12.haftada doktor erkek demişti,ama şüpheliydi tabi.
sonraki kontrollerdede hep erkek dediler.
erkekte yanılma payı daha az oluyor galiba.
Allah gönlüne göre versin..hayırlısı olsun

inş cnm.kızım olduğu için oğlumun olmasını çok istiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin cnm.

Bende 12 haftalıkken doktor erkeğe benziyo ama pipiyi görmeden net bişey diyemem dedi. Sonraki kontrolde kıza benziyo dedi. Şimdi kesin kızım olacak kısmetse kaydirigubbakcemile3 Benimde ikinci kızım olmuş olacak.

teşekkür ederim cnm.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.

inş cnm.allah seninde gönlüne göre versin.

walla kızlar doktor bana da 13 cü haftamda erkek dedi ama yüzde 50 yanılma payım olabilir bak buda pipisi dedi ister yanıılmış olsun ister doğru olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun inş. bana 14 ile 15 ci hafta arasında daha da kesinleşir demişti artık kısmetse bi dahaki gidişimde bebeğim gösterirse kesin öğrenicez. anacım gerçi insan bazen yanılıyo. benim eltimin 2 kızına da erkek demişler hep 9 cu ayında kız demişler inana biliyomusuunuz. bence hayırlı sağlıklı evlatdan başka bişe düşünmmeyelim öyle de bizim böylede bizim evladımız bu

allah gönlünüze göre versin inş...benim oğlum içinde dr.um 13 haftada erkek olabilir ama emin değilim dedi...17. haftada pipisinin resmini verdi....

Canım bana da aynı sana denildiği gibi dendi. 12 haftadan sonra 17. haftama kadar erkek diye sevdim. 17. haftada dr. 2. kızın geliyor dedi. şimdi 18. haftadayım

Çok heveslendirmek istemem canım ama bencede kesin erkektir. Doktor erkekte çok yanılmıyor, birde gördüm dediyse çıkıntıyı tamamdır.16. haftadan önce kesin demiyorlar asla benziyor diyorlar, 16. haftada sana kesin der erkek diye.

Bizim 11. haftada benziyor dedi ve bizde gördük çıkıntısını arkadan bacak arasından, 13. haftada yine erkeğe benziyor dedi pipisinin gödük ,15. haftada kesin erkek dedi artık

allah inşallah gönlüne göre verir seninde canım

banada 12+6 günlükken erkeğe benziyor dedi.bacak arasında bir çıkıntı var dedi. 15 haftalıkken gittiğimde yine erkeğe benziyor dedi. 17+3 günlükken tekrar gittim.ve bebeğimin kız olduğunu söyledi..19 haftalıkken sancım yüzünden tekrar gittim.ve sonuç kesin kız dedi bu sefer.kızım yolda anlayacağın.

12. haftalarda bebeğin cinsel organları oluşmaya başlıyor, sanırım ilk oluşumda erkek ve dişilik organları birbirine benziyor, görülen çıkıntı 16. haftalarda netlik kazanmaya başlıyor. ınşallah istediğin gibi erkek çocuğun olur. Doktor bana erkek deyince sevinmiştim. Sonrasında 2. kızın geliyor deyince, ben erkek olacağı konusunda oldukça şartlanmışım ki, çok şaşırmıştım. Siz erkeğe benziyor demiştiniz dedim.12. haftada Klitoris beni yanıltmış dedi.Siz de çok şartlanmayın ama inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız. Hayırlı kul, hayırlı evlat olacak olan erkek çocuğunuza da kavuşursunuz. Allah isterse herşey olur.

saol cnm inş.Allah önce sağlıklı versin ama insan değişik evlada sahib olmak istiyo.Allah yavrularına sağlık versin cnm.

çok teşekkür ederim cnm.

çok teşekkür ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…