bana verilen ultrason resminde mi.eğer onu soruyosanız tam ortasında.niçin sordunuz.
ultrason resmi 7-8 yada 9 haftalıkken olacak.
Bebek kesenin tam ortasında diyorsunuz ama bi tarafa daha yakın olması lazım.tekrar bakabilirmisiniz:))
ilk haftalardaki bütün resimlerinde de ortadamı yani
evet cnm iki tanesinde ortada bi tanesinde bakınca sağda duruyor.neden sordun cnm öğrenebilirmiyim.
o sagda duran resim kac haftalık resmi canım
ya ben şöle bi yöntem okumuştum biyerde.cogu insanda tuttuu.bendede tuttuu
bebek 7-8haftalıkken ultrason resminde kesenin sagına yakınsa cinsiyeti kız,soluna yakınsa erkek olurmuş
cinsiyeti belli olunca yaz bakalım sendede tutcakmı
ne zaman kontrolün
kızlar ben kız çocuk annesiyim ve 13 haftalık hamileyim.geçen hafta ikili test için doktora gittim.doktor erkeğe benziyo ama kesin değil derken bbek yan döndü ve görmek istediğim buydu büyük ihtimalle erkek dedi.haftaya gelin kesinleştirelim dedi.ultrason resmindeki çıkıntıya da sadece e harfi koyuyorum haftaya gelin dedi.sizce erkek midir.yanılma payı yüksekmidir.
kızlar oğlum geliyormuş.dün doktora gittim.16 haftalıkım.doktorum yüzde yüz erkek dedi.ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi.....
kızlar oğlum geliyormuş.dün doktora gittim.16 haftalıkım.doktorum yüzde yüz erkek dedi.ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?