Doğuma Hazırlık bir kızım var şimdiki erkek mi acaba lütfen cvp yazın.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
7-8 haftalıkken cekilen ultrason resmşnde bebek kesenin sagındamı solundamı duruyor bi bakamilirmisin

çıkıntı dediyse iş bitmiştir :) 2 aylıkken erkek dedi bana zayıf hamile kaldığım için herşeyi belli oluyordu maşallah diim de 3 aylıkken belli olur genelde daha bişey oluşmamış ama çıkıntı var gibi dedi ve erkek dedik hep herkesse döner sonraaddan söleme dediler sanki dönse bişey olcakmış gibi :) yine sevinirdik kızda olsa yanii ama oğlum o zamanlardan ben erkeğim annem dedi :) erkektir..Allah sağlıklı nasip etsin de önceliği o

bana verilen ultrason resminde mi.eğer onu soruyosanız tam ortasında.niçin sordunuz.

ultrason resmi 7-8 yada 9 haftalıkken olacak.
bebek kesenin tam ortasında diyorsunuz ama bi tarafa daha yakın olması lazım.tekrar bakabilirmisiniz:))
ilk haftalardaki bütün resimlerinde de ortadamı yani

ultrason resmi 7-8 yada 9 haftalıkken olacak.
Bebek kesenin tam ortasında diyorsunuz ama bi tarafa daha yakın olması lazım.tekrar bakabilirmisiniz:))
ilk haftalardaki bütün resimlerinde de ortadamı yani

evet cnm iki tanesinde ortada bi tanesinde bakınca sağda duruyor.neden sordun cnm öğrenebilirmiyim.

evet cnm iki tanesinde ortada bi tanesinde bakınca sağda duruyor.neden sordun cnm öğrenebilirmiyim.

o sagda duran resim kac haftalık resmi canım
ya ben şöle bi yöntem okumuştum biyerde.cogu insanda tuttuu.bendede tuttuu

bebek 7-8haftalıkken ultrason resminde kesenin sagına yakınsa cinsiyeti kız,soluna yakınsa erkek olurmuş
cinsiyeti belli olunca yaz bakalım sendede tutcakmı
ne zaman kontrolün

9 haftalık ultrason resminde cnm.yaa benim kendi doktorum erkeğe benziyo dedi.3 gün önce meraktan başka bi doktora daha gittik.oda bu çıkıntıyı görünce bence erkek dedi.yani iki farklı doktorda erkek dedi.ama kesin de demiyolar.çatlıycam meraktan.iki doktorun da yanılma payı olmaz sanırım.birde kıza benziyo kız olabilir gibi hiçbişey demediler.direk erkek olabilir erkek yada dediler.anlıyacağın bayağı umutlandım.inş Allah gönlüme göre verir cnm.

mrb aynısı benimde başımda 5 yaşında 1 kızım var.ikinciye hamileyim.13 haftalıkta çıkıntı var erkeğe benziyo dedi.15 haftalıkken rahatsızlandım gitttim yine erkeğe benziyo dedi.şimdi 17 haftalıkta gidicem üçlü test için neder bakalım.ama kimseyede bişe diyemiyosun benziyo deyince, kısmet artık sağlıklı olsunda.

aynısı bendede oldu canım bugün artık öğrendik erkek dedi eşyalarını alabilirsiniz dedi.çıkıntı dediyse erkektir.17 haftalıkta öğrendik biz.13 ve 15 haftada erkeğe benziyo dedi artık kesinleşti hayırlısı olsun sağlıklı olsunda kuçağımıza alalım inşallah.

ben de 19. haftama girdim canım bebişim 5 gün önceden gidiyor.bizim de 2 li testimizde doktora sormuştum çok erken ama öğrenebilenler oluyomuş görürseniz söyler misiniz diye meğer sormadan anlamış güldü söyliyim mi %85 kız dedi. sanırım doktorlar kemik yapısından kalp atış sayısından anlıyorlarmış. bir yerde okumuştum dk da 160 tan yukarı kalp atışı kız bebekmiş nasıl bi ilgisi var bilmiyorum. daha sonraki 16. ve 17. haftalardaki görüntülerde doktor kesin kız dedi.

kız diyip erkek çıkması zormuş ama en başta erkek diyip kız çıkabiliyomuş canım. doktorlar kordonla karıştırıyolarmış bazen pipiyi :)

kızlar oğlum geliyormuş.dün doktora gittim.16 haftalıkım.doktorum yüzde yüz erkek dedi.ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi.....

güzn aydın hayırlı olsun oglun cnm
cok sevindim senin adına
bi yöntem denedinmi erkek cocuk için?

kızlar oğlum geliyormuş.dün doktora gittim.16 haftalıkım.doktorum yüzde yüz erkek dedi.ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi.....

Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun inşallah.

aynı gidiyoz canım 1 hafta senden öndeyim ben 17 haftalığım sağlıklı kucağına alırsın inş.hayırlı bebiş olur inş.

erkek çocukları daha çabuk şekıllenıyor..ve hareketlenıyor.ilk bebeğin kız sa farkı anlayabılırsın..kız bebek 16 cı haftaya kadar hıç hareketlerını hıssttırmıyor.. erkek bebeklerın kasları daha çabuk geliştiği için hareketlerını 12. haftada rahatlıkla hıssedebılırsın bence.. kasıgında seyırme yada kalp atışı gıbı bişeyler hıssedıyorsun.dr.un .göbek kordonuyla karıştırmamışsa tecrubelı bır dr.sa dogrudur..kemık yapısındanda anlayabılıyor bazı dr.lar..umarım erkektır bebişin allah gönlüne göre verır...ama kız olursa da hiç üzülme ..inan ki anne için en hayırlı bebek kız bebek..ben üçüncü kızıma hamıleyım ve inan çok mutluyum bu durumdan... ..umarım her şey dilediğin gıbı olur

En başını okurken başladım duaya,dayayanamadım hemen atladım son sayfaya...ve evet evet evet yaşasın derken buldum kendimi...Kızım içerden bağırıyo..anne iyi misin diye.Allah tamamına erdirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…