Doğuma Hazırlık bir kızım var şimdiki erkek mi acaba lütfen cvp yazın.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok teşekkür ederim.

kızlar oğlum geliyormuş.dün doktora gittim.16 haftalıkım.doktorum yüzde yüz erkek dedi.ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi.....

gözün aydın canım hayırlısı ile inşallah alırsın kucağına sağlıklıca oğluşunu.Biliyordum oğlun olacağını çıkıntı var dediyse genelde yanılmıyor doktorlar.

Birde nereye bakması gerektiğini bilen doktor beeğin pozisyonuda uygunsa hemen görüp söylüyor ama 16.haftadan önce kesin dmeiyorlar:) benizyor diyorlar sadece

bu arada ben hep merak etmiştim kordonla pipi nasıl karışıyor , hep nedne yanılıyorlar diye, doktorumda aynen şöyle söyledi. Ultrasonla bakarken hani bilirsiniz damar kan geçisini gösteren kırmızı mavi renkte göürntü varya,

bak dedi göbek kordonuna getirdi ve kırmızı mavi renk aldı kordon, çünkü kan akımı vardır kordonda dedi. Pipinin üzerine getirdi ve baktı hiç bir renk değişimi olmadı, çünkü pipide yoktur kan akımı dedi.

aklınızda bulunsun bene yeni öğrendim iyi oldu:))

gulhasım banada öyle düşündükleri için erkek demişlerdi.son gittigim doktor banada böyle anlatmıştı.bak bu kız bu mavi kırmızı renk dışında olması grek faln diye anlatmışlardı..

çok enteresan bi kızım var bi düşük yaptım o erkekti ve şimdi ikinci kızıma hamileyim üçününde ultrason fotoğraflarına baktım hepsi doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…