Oncelikle sakin olun bi anlayin dinleyin.Acele karar vermeyintamin ettiğimiz gibi arkadaşıyla gitmiş. konuştum yengeyle elim ayağım zangır zangır titriyor...allah rızası için yardım edin ben ne yapıcam şimdi...
ben söylemeseydim bugün dönecekti.. hazır aramız bozuldu 1 gün daha kalayım dedi..evet gayet pişkin.. allahım bu pişkinlikten biraz bana da ver...ay pes gerçekten, daha inanmadığında 1 gün daha mı kalıcam diyor yüzsüzlüğe bakarmısın ya
Evli bi adamın tatil yerinde barda vs işi yok bence, ne kadar üzüldüğünüde az buçuk tahmin ediyodur heralde daha arkadaşıyla gününü gün ediceğine bi arasa yazsa merak etse daha iyi bence,çok sinir oluyorum gerçekten
tabi daha sakinim düne göre.. ama yüzyüze gelince ne olucak görücez bakalımOncelikle sakin olun bi anlayin dinleyin.Acele karar vermeyin
inanmıyorum ya sen ciddimisinben söylemeseydim bugün dönecekti.. hazır aramız bozuldu 1 gün daha kalayım dedi..evet gayet pişkin.. allahım bu pişkinlikten biraz bana da ver...
bende bu yüzden çok gerginim şuan zaten gelince nasıl olacak bilemiyorum. kv zaten oralı değil şuan. annemler yurtdışında bayramdan sonra gelecek. kaldım afedersin şey gibi ortada..inanmıyorum ya sen ciddimisinAdamdaki rahatlığa bak ya ne demek bi gün daha kalayım resmen gitti tatil yapıyo, o arkadaşıyla ne halt yediğide belli değil, bide gelip daha üste çıkmaya çalışacak bıçakla direk rahatla baana sinir bastı
hadi yaptın bi öküzlük be adamda daha neyiz yüzsüzlüğü bu. Gerçekten iyi bi dersi hak ediyo, e sen hamilesin tek başınasın bişey olsa nolcak Allah korusun tabide, hiç aklına geliyo mu acaba. Keşke kavga gürültü sende gitseydin gerçekten onun ordaki o rahatlığı burdan bize battı.bende bu yüzden çok gerginim şuan zaten gelince nasıl olacak bilemiyorum. kv zaten oralı değil şuan. annemler yurtdışında bayramdan sonra gelecek. kaldım afedersin şey gibi ortada..
kendince düşünmüş işte beni.. sırf ben üzülmeyeyim diye söylememiş..hadi yaptın bi öküzlük be adamda daha neyiz yüzsüzlüğü bu. Gerçekten iyi bi dersi hak ediyo, e sen hamilesin tek başınasın bişey olsa nolcak Allah korusun tabide, hiç aklına geliyo mu acaba. Keşke kavga gürültü sende gitseydin gerçekten onun ordaki o rahatlığı burdan bize battı.
şimdilik yapıcak bişey yok canım gelmesini bekliceksin.Sende kafanı dağıt lütfen arkadaşına falan git dışarı çık sinemaya git tek kalma bu şekilde. Biraz dışarı çıkıp bişiler yapmak sanada iyi gelir.kendince düşünmüş işte beni.. sırf ben üzülmeyeyim diye söylememiş..
canım hiç bişey yapamıyorum çocuk yanımda. kv bayram temizliği derdinde.. kitlendim evdeyim yani..şimdilik yapıcak bişey yok canım gelmesini bekliceksin.Sende kafanı dağıt lütfen arkadaşına falan git dışarı çık sinemaya git tek kalma bu şekilde. Biraz dışarı çıkıp bişiler yapmak sanada iyi gelir.
aynen bişey yapamıyorum zaten beklemekten başka..şimdilik yapıcak bişey yok canım gelmesini bekliceksin.Sende kafanı dağıt lütfen arkadaşına falan git dışarı çık sinemaya git tek kalma bu şekilde. Biraz dışarı çıkıp bişiler yapmak sanada iyi gelir.
haklısında ama yalanları ortaya çıkıyor.. eşin sana yalan söylüyor mu yakalıyor musun..Bence cidden abartiyorsunuz. İnsanin kendi kendine yaptiğini kimse yapmaz diye boşuna dememişler..
Biraz eşinizin yerine koyun kendinizi. Hamile psikolojisi doyorlar hep. E adam baba oluyor yahu! Kim bilir kafasi da neler var, neler hissediyor.. Zaten gideceği yere bir arkadaşini götürdüyse, kafasini dağitmak, rahatlamak istediyse buradaki problem ne cidden anlamiyorum ben..
Zaten kasti yapilmiş bir şey yok bence. Kadinlarin başina ne geliyorsa bu dedektifçilik merakindan geliyor. Kurcalamayin telefonunu, bakmayin sosyal ağlarina? Çok ciddi, hayatinizi değiştirecek bir halt işlerse, zaten elbet çikar ortaya. Siz araştirmasaniz bile..
Benim eşim müzisyen. Haftanin pek çok gecesi barlarda. Her hafta şehir dışı işleri de var. Telefonunu kurcalamam, ne yaptiğini sorgulamam ve içim inanilmaz rahat. Emin olun bu genişlik değil, güven. Dediğim gibi, bi halt yerse zaten ortaya çikar. E olmayan bir şey için neden hayati kendime zehir edeyim? Siz de etmeyin bence..
bana arkasaşıyla gideceğini söylese sence bu dürüst bi yaklaşım olmaz mı yalana ne gerek var her seferinde..Bence cidden abartiyorsunuz. İnsanin kendi kendine yaptiğini kimse yapmaz diye boşuna dememişler..
Biraz eşinizin yerine koyun kendinizi. Hamile psikolojisi doyorlar hep. E adam baba oluyor yahu! Kim bilir kafasi da neler var, neler hissediyor.. Zaten gideceği yere bir arkadaşini götürdüyse, kafasini dağitmak, rahatlamak istediyse buradaki problem ne cidden anlamiyorum ben..
Zaten kasti yapilmiş bir şey yok bence. Kadinlarin başina ne geliyorsa bu dedektifçilik merakindan geliyor. Kurcalamayin telefonunu, bakmayin sosyal ağlarina? Çok ciddi, hayatinizi değiştirecek bir halt işlerse, zaten elbet çikar ortaya. Siz araştirmasaniz bile..
Benim eşim müzisyen. Haftanin pek çok gecesi barlarda. Her hafta şehir dışı işleri de var. Telefonunu kurcalamam, ne yaptiğini sorgulamam ve içim inanilmaz rahat. Emin olun bu genişlik değil, güven. Dediğim gibi, bi halt yerse zaten ortaya çikar. E olmayan bir şey için neden hayati kendime zehir edeyim? Siz de etmeyin bence..
haklıyım haklıyım yanına erkek arkadaşını almış gitmiş. sırf ben üzülmeyeyim diye yalan atmış.. ha bide 1 gün daha uzattı tatilini..umarım şüphelerinizde haklı değilsinizdir.
haklısında ama yalanları ortaya çıkıyor.. eşin sana yalan söylüyor mu yakalıyor musun..
hadi diyelim neden beni değilde onu götürüyorsun dedim eşime.. az kavga ederdik olur biterdi. gizli gizli iş çevirmek ne demek ya..bana baştan deseydi asla asla bunu noktaya gelmezdi konu..yeni gördüm eşiniz arkadaşınızla gitmiş.
ne konuştunuz dediğinde ''tek gitmiyim arkadaşımla gideyim''gibisinden bir şeyler deseydi, şüphelenecek bir şey kalmazdı diye düşnüüyorum. neden arkadaşıyla gittiiğini sizden sakladıgını anlayamadım.
acaba tepkinizden mi korktu? benı götürmüyosun arkadaşını götürüyosun dersin diye mi söylemedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?