- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Simdi soyle birsey var. Kizi apartmana tuvalet yapiyor diye sikayet edebilirsiniz cok gorgusuzce ve ben olsam baya kizardim ama bu cocuk . Ne yapacak. Belki adam da ogretiyor basedemiyor. Ha derseniz ki apartmanda oyun oynuyoe gurultu cikariyor sonuna kadar haklisiniz. Sizin icin soyledigim hersey onlar icinde gecerli olur. Adamin killigini anliyorum ama iste burda bir gercek var siz kedinizi apartmana salmamalisiniz. Kedi herkesin degil sizin.
Benim konuyu anlatma nedenim de , siz de oylesiniz diye asla degil. Ben de hayvan severim , kopegi bahceye grtirmesi de en dogal hakki. Ama onun anlamadigi bir konu vardi. Kopeklerden korkuyorduk. Pisligi misligi sonraki mevzular.
Sizinle kiyaslamadim .
size tüm samimiyetimle söyleyeyim zaten öyle birisi gelse dese ki bizde alerjisi olan var ben kızımı anneme yollarım öyle kötü bir insan değilim :) veya normal bir zamanda kapımızı çalıp ya komşu sizin kediden rahatsız oluyorlar deseler ben yine anneme gönderirim gerekirse taşınırım ama sırf ben abi çatının kapısını kapalı tutalım dedim diye salmayacaksınız o kediyi hadi salında göreyim diyemez neden 2 yıl boyunca gelip demedi? hani gerçekten çok rahatsızlık olsa gelip söylenmesi gerekmez mi?
İçerik incelemesi yapmanızı öneririm. Kullandığınız markalar bence birer çöp- içeriğinde kül oranı- taze et oranına bakmalısınız. Kediler tahıl ağırlıklı beslenmemeli. N&D - Sanabelle, Acana, Orijen gibi mamalarla beslenmeleri sağlığı için önemli.evet ksıırlaştırdım. sıkılmasın diye değiştiriyorum mamaları kullandıklarım proplan, happy cat, royal canin.
bence bu insanlıkla alakalı bir durum, komşunun biri evinde tavuk besleyip apartmana salıyordu hiç rahatsız olmadım, komşunun birisi ben geçen gün köpek getirdim dedi köpekten haberimiz bile yok çünkü hayvanları seviyoruz dikkatimizi çekmedi normal geliyor. komşular beni gördükçe çocuklar gelip sizin kediyi sevmek istiyor dedikleri zaman hiç bir sorun yok ortada.. ha kedim çıkar milletin kapısının önünde oturur ayakkabılara zarar verir veya tuvaletini yapar o zaman herkesten özür dilerim ama sadece merdivenlerden inip çıkan bir kedinin rahatsız etmesi bence insanların kalplerinin kötülüğü. annemlerin apartmanında üst katın kedisi sabahın 6 sında kapıya gelmiş annem kapıyı açınca kedi içeriye girmiş eee sizlerin yaptıkları yorumlara bakılırsa annemin sorun çıkartması gerekiyordu?
apartman ortak alan milletin çocuğu duvarları çizip asansöre işeyince de ortak alan ama yapan çocuk apartman görevlisinin çocuğu olunca adam paşa paşa temizleyip sesini çıkarmıyordu ama ben 10 kat o çiş kokusuna maruz kalıyordum..
bir üye de kedime başı boş demişkızım dışarı çıktı mı 5 dk ya bir çıkıp kontrol ederim. çünkü kötü kalpli insan çok çok fazla..
Kediden korkan biri olarak bende apartmanda görmekten hoşlanmıyorum. Eski apartmanda sokak kedisi vardı apartman sakinleri alıştırmışlar apartmanın içinde dolanmasına, haliyle kapıya çöp koyuluyor kapıcı alana kadar çöpleri dağıtıyor, hayvan aksi gibi her akşam benim evin kapısının paspasına yatardı. Bide miskin zaten korkuyorum kaldırana kadar 15-20 dkka geçerdi ki sırnaşık bişey, 2 sene ne çektim arkadaş hayvandan.
Siz kedi bakıyorsunuz diye insanlar eziyet çekmek zorunda değil. Haksızsınız.
İçerik incelemesi yapmanızı öneririm. Kullandığınız markalar bence birer çöp- içeriğinde kül oranı- taze et oranına bakmalısınız. Kediler tahıl ağırlıklı beslenmemeli. N&D - Sanabelle, Acana, Orijen gibi mamalarla beslenmeleri sağlığı için önemli.
Komşularınız önemli değil benim için ben kedinizi düşünerek yorumlar yapıyorum. Kimseyle polemiğe girmenize gerek yok bence. Herkesin fikri farklı olacaktır. Siz kendi kedinizin sağlığını düşünün lütfen.
Ama insanlar yüzüne söyleyemiyor
Örneğin komşumun kızı da gelip kedimi seviyor ama annesi kapıyı çalarken bile uzakta duruyor birden çıkarsa dışarı kedi diye
Evet benimle arası iyi ay çok tatlı diyor kızının sevmesine izin veriyor ama o korkuyor işte
Kedim yanlışlıkla kapısının önüne gitse kadın oraları temizlemek için bir sürü uğraşacak ama bana yok sorun değil diyecek
dediğiniz gibi çocuk dedik abi uyarsakta yapmasalar dedik ama asla kavga çıkarmadım hıııı çocuğunuz bir daha yaparsa siz görürsünüz demedik, kavgaya tartışmaya gerek yok ve tekrar diyorum keşke bana inat diye değil de gerçekten rahatsızsa insanlar en başında söylenseydi.
iyi de bahsettiğiniz kediyle benim kedim arasında büyük fark var, haksız görebilirsiniz ama kedim kapı önlerinde yatmaz insanların yanına asla gitmez evime misafir geldiğinde bile saklanır ortaya çıkmaz. hele çöp asla karıştırmaz :)
veterinerler kendi sponsorlarının mamalarını öneriyorlar genelde. Ben n&d alıyorum sanabelle alıyorum hepte 10 kilo almaya çalışırım. Tahılsız ve mümkünse tavuk olmayan mamaları tercih ederseniz sağlığı ve tüyleri için doğru seçim yapmış olursunuz. Boşverin lütfen polemiğe girmeyin. Ben kk'da konuların doğru yere gittiğini görmüyorum oyüzden tüm konu sahiplerine bunu söyleyeceğim ... Polemiğe girmeyin. Kedinin dışarda dolaşması onun için doğru değil.bize veteriner ve petshop önermişti ama dediklerinize dikkat edeceğim. kızım benim için çok çok önemli gerekirse müstakil eve taşınacağız.. bir ara acana alıyordum benim kız biraz şımarık yemedimi asla yemiyor bir mamayı onu sokak kedilerine vermiştim
Kedi evde sikilmaz yahu nereden cikariyorsunuz, çok sacma.
Benim de kedim vardı, Ankara kedisi. Çok canli, kipir kıpır bir kediydi. Koştururdu 75 M2 evde.
Pencere pervazina çıkınca bile patilerini silerdim, apartmana salmayi düşünemiyorum.
Dedikleri gibi ortak alan, size tahsis edilmemis yani. Ozel muamele beklemeyin bence
hah aynı ben:)
bayılıyor benim oğlan eve istiyor ama benim açımdan mümkün değil. mama alıyoruz dışarı çıkıp besliyor kedileri ben 10 mt geride duruyorum tabi.
komşumda olsa benim oğlanda gidip sevmek ister.
ben zaten çocuklarım benim gibi olmasın diye çaba gösteriyorum ama kendim için apartmanda falan karşılaşmayayım yani.
veterinerler kendi sponsorlarının mamalarını öneriyorlar genelde. Ben n&d alıyorum sanabelle alıyorum hepte 10 kilo almaya çalışırım. Tahılsız ve mümkünse tavuk olmayan mamaları tercih ederseniz sağlığı ve tüyleri için doğru seçim yapmış olursunuz. Boşverin lütfen polemiğe girmeyin. Ben kk'da konuların doğru yere gittiğini görmüyorum oyüzden tüm konu sahiplerine bunu söyleyeceğim ... Polemiğe girmeyin. Kedinin dışarda dolaşması onun için doğru değil.
kediler meraklı hayvanlardır. apartmana şimdi alıştığı için gelip gidip evinizin kapısına miyavlar. bir süre sonra ona apartman da yetmeyecek. sokak kapısına miyavlamaya da başlayacak. ne yapacaksınız, bırakacak mısınız? kedinin sınırını siz belirleyin. onlar sıkılmaz. pencere önü yer yapın. bakınsın tüm gün. çok severler. en baştan keşke öyle alıştırmasaydınız. ama yapacak birşey yok. bir süre sonra apartmana çıkmamaya da alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?