bir komşu konusu da benden..

dediğiniz gibi çocuk dedik abi uyarsakta yapmasalar dedik ama asla kavga çıkarmadım hıııı çocuğunuz bir daha yaparsa siz görürsünüz demedik, kavgaya tartışmaya gerek yok ve tekrar diyorum keşke bana inat diye değil de gerçekten rahatsızsa insanlar en başında söylenseydi.

Yok söylenmez, kimse o topa girmez, herkes ztn ayrı bir mücadelede, beklerler, biri söylesin diye
Ama siz sorarsanız koruyup kollarlar içleri rahat eder

evet ksıırlaştırdım. sıkılmasın diye değiştiriyorum mamaları kullandıklarım proplan, happy cat, royal canin.
İçerik incelemesi yapmanızı öneririm. Kullandığınız markalar bence birer çöp- içeriğinde kül oranı- taze et oranına bakmalısınız. Kediler tahıl ağırlıklı beslenmemeli. N&D - Sanabelle, Acana, Orijen gibi mamalarla beslenmeleri sağlığı için önemli.

Komşularınız önemli değil benim için ben kedinizi düşünerek yorumlar yapıyorum. Kimseyle polemiğe girmenize gerek yok bence. Herkesin fikri farklı olacaktır. Siz kendi kedinizin sağlığını düşünün lütfen.

Kaplı alanda bir kediyle baş başa kalsam korkudan bayılabilirim zararsız olduklarını biliyorum ama elimde olmayan korkularım var yani kesinlikle salınmaması gerekir

iyi de bahsettiğiniz kediyle benim kedim arasında büyük fark var, haksız görebilirsiniz ama kedim kapı önlerinde yatmaz insanların yanına asla gitmez evime misafir geldiğinde bile saklanır ortaya çıkmaz. hele çöp asla karıştırmaz :)

bize veteriner ve petshop önermişti ama dediklerinize dikkat edeceğim. kızım benim için çok çok önemli gerekirse müstakil eve taşınacağız.. bir ara acana alıyordum benim kız biraz şımarık yemedimi asla yemiyor bir mamayı onu sokak kedilerine vermiştim

hah aynı ben:)
bayılıyor benim oğlan eve istiyor ama benim açımdan mümkün değil. mama alıyoruz dışarı çıkıp besliyor kedileri ben 10 mt geride duruyorum tabi.
komşumda olsa benim oğlanda gidip sevmek ister.
ben zaten çocuklarım benim gibi olmasın diye çaba gösteriyorum ama kendim için apartmanda falan karşılaşmayayım yani.

Ama siz anlamak istemiyorsunuz ki. Yani hakli degilsiniz. Dusunun ki yilan seven biri apartmana gezmesi icin yilan saldi. Ya da fare seven biri hamsster saldi. Hos olur mu ?
Ay o bisi yapmaz tuy dokmez bisi kemirmez. Bunlar normal mi sizce. Sizi kirmamak icin soylemeyebilirler. Neden soylemedi kismina takilmayin. Artik salmayin yeter bence

Yanlış anladınız yada ben yanlış anlattım :) Kedinizle kıyaslamadım, Ev kedisi tabi ki daha farklıdır ama apartman da dolanması konusunda rahatsız edici.
Adamın uslubü yanlış, karşılıklı anlaşmaya gidilmesi gerek. Sizde her an tedirgin yaşayamazsınız.

veterinerler kendi sponsorlarının mamalarını öneriyorlar genelde. Ben n&d alıyorum sanabelle alıyorum hepte 10 kilo almaya çalışırım. Tahılsız ve mümkünse tavuk olmayan mamaları tercih ederseniz sağlığı ve tüyleri için doğru seçim yapmış olursunuz. Boşverin lütfen polemiğe girmeyin. Ben kk'da konuların doğru yere gittiğini görmüyorum oyüzden tüm konu sahiplerine bunu söyleyeceğim ... Polemiğe girmeyin. Kedinin dışarda dolaşması onun için doğru değil.

kapının önüne gidip miyavlamasından çıkartıyorum :) yoksa nasıl anlayayım sıkıldığını

Adam hsklı.

Korkuyor olabilir rahatsız oluyor Olanilir. Evinizin içinde istediğiniz gibi gezdirin ama dolaşsın diye apartmana salamazsınız. Insanlara biraz saygı duyun. O apartmanda bir tek siz yaşamıyorsunuz.

bence de çocuklarınız sevsin, hatta apartmanımda ki tüm çocuklar evime doluşup kızımı sevebilir (kendini asla sevdirmez) yeter ki o çocuklar ilerde canlılara zarar vermesin.. ben haberler de karşılaştığımda böyle durumlarla çıldırıyorum ve adamın biri gelip beni benim canımla tehdit ediyor. tekrar ediyorum normal zaman da gelinir rahatsız olunuyor denilir vallaha sorun değil kimse sevmek zorunda değil ama sırf bana inat olsun diye söylenen sözü anlayamam. adamın yanında komşunun kapısını çaldık ve komşu rahatsız değilim dedi aşağıdan komşu geldi ya ne olacakmış benimde köpeğim var dedi yönetici haberdar bile değil kedimizin olduğundan.. durumu anlatabiliyorumdur umarım :)

kediler meraklı hayvanlardır. apartmana şimdi alıştığı için gelip gidip evinizin kapısına miyavlar. bir süre sonra ona apartman da yetmeyecek. sokak kapısına miyavlamaya da başlayacak. ne yapacaksınız, bırakacak mısınız? kedinin sınırını siz belirleyin. onlar sıkılmaz. pencere önü yer yapın. bakınsın tüm gün. çok severler. en baştan keşke öyle alıştırmasaydınız. ama yapacak birşey yok. bir süre sonra apartmana çıkmamaya da alışır.

Komşum kedisini salsa ben mutlu olurum bana da mıncıklayıp sevme imkanı olur, ama sevmeyen olabilir salmayın hem 10.kat ben korkarım bi kaza olur Allah korusun

vallaha görenler tüylerine hayran oluyor nasıl parlıyor böyle diye :) bir daha ki mamayı n&d ve sanabelle alabilirim araştırıp. hani tüy dökme durumunu şurdan bile anlayabiliriz, kediler midelerinde ki tüylerden kurtulmak için kusuyorlar bunun için de ot yiyorlar biliyorsunuzdur. hiç tiksinmem bakarım kustuğu zaman ve çok çok az tüy olur.. yani adamın rahatsız olacağı bir tüy yok ortada

Apartmana kedi salmayin. Hayvandan korkan olabilir,kedinin basina bir sey gelebilir,her sey olabilir. Ev kedisiyse evde dursun. Veya siz alin kucaginiza sokaga cikin. Komsu uslupta hatali olsa bile hakli.

Merdivenden inip cikan kedinin bi insana nasil bi zarari olabilir?
Umumi tuvaletlere bile girilen ayakkabilarla basilan bina gercekten icinde minik bi kedi gezdigi zaman mi pisleniyor?
Apartmanin icinde kedi gormeye tahammulu olmayan insan disari cikinca ne yapiyor?
İnsanlar bu kadar tahammulsuz olmayi nerden ogrendi

Tartisma hos olmamis ama haksizsiniz.

Kusurabakmayin.

Ben mesela kediden kopekten korkarim.
Elimde olan birsey degil..cok isterdim korkmamak ama yaradilis bu da galiba.

Uzaktan severim bakislarimla bana yaklasmayacaklar asla..elimde degil.

Siz kedilere bayiliyor olabilirsiniz
O zaman evinizde ozgursunuz

Ortak kullanim alanlarinda kimse sizin kedinize kopeginize maruz kalmak zorunda degil.

kapının önüne gidip miyavlayıp o boynunu bükünce bende akan sular duruyor :) camdan dışarıyı izlerken üzülüyorum acaba yanlış mı yaptım eve almasamıydım diyorum sonra kızım boşver dışar da perişan olurdu soğuğu ayrı sıcağı ayrı sen elinden geleni yapıyorsun diyorum.. yani ne bileyim ilerde çocuğum olsa bunlar çocuğun gürültü yapıyor mu diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…