bir komşu konusu da benden..

Adam tüyden değil, kediden rahatsız oluyor. Çünkü hayvan sevgisi yok ki sizi saygı duysun anlayışla karşılasın. Yani boşuna takılmayın adama komşuya falan. Bizim evede gelmeyen bir gelinimiz var mesela. Tozmuş, tüymüş astımmış hepsi bahane. Tüy yumağı kusmaması içinde malt kullanmanızı öneririm. Dışkı yoluyla çıkarır.

ohhhh çok şükür rabbim anlayan biri çıktı.. hayır muhtemelen savunduğum için ban yiyeceğim

Hayvandan uzak kalanda astım daha fazla oluyor bence, keşke insanlar kedi kadar temiz olsa

Hayvan sevmiyorlar ? ... Gerisi önemsiz..

yılanla kediyi nasıl bir tutuyorsunuz? vallaha keşke birisinin hamsterı olsa da sevsem ben sorun etmem

Hayvandan uzak kalanda astım daha fazla oluyor bence, keşke insanlar kedi kadar temiz olsa
Vallahi kendimi zor tutuyorum. Senden temiz bu hayvanlar diye suratına bağırmamak için. Bahane olduğu çok ortada... Neymiş 1 yaşındaki çocukta da astım varmışş? bari düşünerek salla... kediden rahatsız oluyormuş. Gelin olmasam gelinlere sövücem de... Defolsun gitsin çok lazım sanki. Hayvanları sevmeyenleri sevmiyorum.. Buzzz gibi soğuyorum...

Ust komsumun danuasi var. Adam apartmana salsa da ben kapiyi actigimda karsi karsiya gelsek cinnet gecirebilirim. Hayvan benle ayni boyda neredeyse. Sevip sevmemekle alakali degil,kisisel hak ve ozgurlukler bir baskasininkinin basladigi yerde biter,olay bundan ibaret.

Korkanı swvmeyeni anlıyorum ama sevene bakana mudahale edene tahammulum yok.

N&D içerik bakımından çok iyi bir mama. Acana ve Orijen de aynı şekilde ama hem stok problemi sıkça yaşanıyor mama bulunamayan zamanlar oluyor hem de fiyat olarak biraz daha tuzlu. Bu yüzden ND kullanıyorum ben de. ND için distribütöre mail atar kedinizin seçiçi bir kedi olduğundan bahsederseniz 100g kadar tester gönderiyorlar. Mamayı da 10 kg tek kedi için fazla diye düşünüyorum bayatlayabiliyor kokusu azalıyor hoş ben paket gelince cam kavanozlara bölüyorum. Yine de 5 kg alsanız daha iyi olur.

Kedinizi düşünüyorsanız insanların dışarıdan ayakkabıyla getirdiği pisliğin olduğu bir ortama salmayın. Ev kedisi evde neden sıkılsın. Benim kedim sağır olduğu için asla dışarı çıkarmam ama onun genelde yattığı kısımda 2 gün sokak kedisi bakmıştım (kaçıp gitti ) ondan dolayı pire kapmış.
Ama çatının kapalı durmasını istemekte haklısınız. Kedinizin ortak alanda gezmesi doğru olmasa da birilerinin çocuğu merak edip çıkabilir başına bir iş gelebilir.

hayvan sevmeyen insan da sevemez derler çok doğru.. aslında biliyormusunuz bende kedilerden korkardım. hatta çöpün yanından geçerken içinden çıkacak sanıyordum ama aynı zamanda çokta seviyordum.. sonra eve almaya karar verdim ve farkettim ki ben bir şey yapmazsam bu canlar bana hiç bir şey yapmaz

Korkanı swvmeyeni anlıyorum ama sevene bakana mudahale edene tahammulum yok.
Ben de ennnçok saçma salak fikirlerle, çocukları hayvanlardan uzaklaştıran insanlardan nefret ediyorum. Benim dışarda beslediğim kedim bana kendini sevdirir herkesten kaçar. Birgün onu severken bi çocuk geldi tam dokunacak kedi kaçtı ama annesi kediden daha hızlı yaapmaa hayıırr pis oo... dilimin ucuna neler geldi sustum. Taş atmasına müsade var, kuyruğunu koparmasına, gözüne burnuna zarar verebilir ama asla okşayıp sevemez... Duygusuzluğunuz, vicdansızlığınızla boğulun diye nefret kusmak istiyorum...

düzenleme:Yine ban yiyebileceğim bir yorum yaptım. hayvanları sevin yahu... Çok hassasım bu konuda..

ohhhh çok şükür rabbim anlayan biri çıktı.. hayır muhtemelen savunduğum için ban yiyeceğim
Ben de linçe hazirim suan
Rahatsiz olmayi anlamiyorum ben olmadigim cok sevdigim icin ama anlayisla karsilayabilirim saygi geregi
Ama hicbir uyari yapmadan direkt tehdit eden bir maganda sayfalarca savunulmuş işte bunu anlayamam

ama diyorsunuz ki boyum kadar, benim kedi de elim kadar ve zaten dışarıya çıkı köpek gezdirir gibi gezdirebilsem neden uğraşayım apartmanla?

Genelde siz bişey yapsanızda size bişey yapmazlar.... Çok güzel bişey yapmışsınız tebrik ederimmm. Bir hayvanı sevmekle başlar herşey

Rahatsiz olmayi anlamiyorum ben olmadigim cok sevdigim icin ama anlayisla karsilayabilirim saygi geregi
Ama hicbir uyari yapmadan direkt tehdit eden bir maganda sayfalarca savunulmuş işte bunu anlayamam
Klasik KK' konu yorumlaması.. Başka biyere çekilmek zorunda konular. Yoksa nasıl polemik yapılsın.

ama diyorsunuz ki boyum kadar, benim kedi de elim kadar ve zaten dışarıya çıkı köpek gezdirir gibi gezdirebilsem neden uğraşayım apartmanla?
Yani tamam iste herkesin bir hayvani var. Hepimiz hayvan seviyoruz,biz site olarak ayrica para toplayip sokak hayvanlarina bakiyoruz,her sene kedi kopek evleri kus evleri yapiyoruz,bahcenin uygun yerlerine yerlestiriyoruz. Sevmesek,merhametimiz olmasa,sevene besleyene saygimiz olmasa bunu yapmayiz. Ama ne disaridaki hayvani zorunlu haller disinda apartmana aliriz (soguk gunlerde bodrumda onlar icin yemek ve su koydugumuz bir alan var,ayni sekilde doguracaklari zaman da bu alani onlara aciyoruz) ne de evinde hayvan bakan komsularin hayvanini apartman icine salmasina izin veriyoruz. Simdi sizin kedi kucuk,benim kopegim var diyelim ve buyuk. Sizinkine izin varsa benimkine de olmali. Ayricalik neden yapilsin? Kimine kedi sevimli gelir kimine iguana kimine yilan. Eh herkes apartmana salsin nuhun gemisi gibi olur mu? mantikli dusununce dogruyu bulursunuz bence.

Komsunuzun usluptaki hatasini zaten soylemistim. Tehdit edemez ama siz haksizsiniz

hah demek istediğim o, size de söyleyeyim 2 yıldır oturuyorum o apartman da. her gün asansör de kaç kişiyle karşılaşıyorum ve hep kediniz var çocuklar gelip sevsin diyorlar. rahatsız olabilirler gelip söylesinler bende önlem alayım ama kimse benim canıma zarar vermekle tehdit edemez. kıl tüy dedi adam ama inanın evde sürekli oturduğu yerlerde bile çok çok az tüy oluyor. komşunun birisi korkuyormuş kadından özür diledim ve dikkat ettim. bir de kızım çıkar 2 dk durur girer 5 dk durur girer çatının olduğu merdiveni kullanır aşağı kata inen merdiveni kullanır bu kadar. öyle insan görünce sırnaşmaz kaçar. kimsenin kapısının önünde yatmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…