Bir konu iki soru.

Su serumlarin zararsiz olmadigini dusunuyorum
Nedense.. birak cocuguma
Kendime biLe cesaret edemedim henuz.
Anneme sıkmış abim. Annem çok kötü oldum. Bebeğe sıkma. Derdini bile anlatamıyor yavrum dedi. Çok vicdan azabı çektim. Ama burnu tıkalıda nefes alamıyor mecburum

Görmeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa o kocandır.

Çocuk için en iyisini doktoru bilir, buradaki annelerin mutlaka işe yarar çözümleri vardır ama sizin çocuğa uymayabilir.

Üst deliğe sıkacaksınız alt delikten çıkıp temizlensin diye, alta sıkarak sinüslerini takıyorsunuz bebeğin. Kimse uygulamalı göstermedi mi size? Alttan sıkılan suyun nereye girip nasıl çıkacağını düşünmediniz mi? Ne başlıklar okuyorum şurada ya inanılmaz!

Nefesinin kesilme olayı gerçek bir kesilme mi
Dudakları morarihor mu
Veya açıp gövdeye baktınız mı pulpul görüntü oluyor mu

Iki bebegimi de burnunu serum fizyolojikle temizleyerek büyüttüm doktor tavsiyesiyle. Nefesi kesiliyorsa doktora götürün mutlaka. Öyle beyne su falan gitmez.

Eşinize sabrınızın kalmaması tamamen lohusalıktan. İster istemez annelerde doğum sonrası olabiliyor. Zaten bebeğe de yardımcı oluyormuş. Zamanla bugünler de geçer.

Bence adamın gözüne batası var. Kaymadiysa kocanın tarafında uyu yani,tapulu malın mi yatağın sağ tarafı yani geciver bir gece yana. Ne olacak ki

Yok morarma yok
Başka sıkıntı da. Hani boğaza birşey kaçar anlık nefessiz kalınır ya öyle
O tüm bebislerlrde oluyor annesi
İlk dört ay nefes almayı unutan yapıları var
Zaten tek nefes kanalları da burunları ilk dört ay ağızdan da nefes alamıyorlar
Burnunu hep temizle ama doğru temizle
Serumu sıkarken burnunun içine iyice sokma ucuna getirip sık
Burun mukozasina zarar verme
Ve kesinlikle serumdan sonra burnunun içini cektirirken dik tutup çektir
Ortakulak iltihabı olmasın sonra

Anneme sıkmış abim. Annem çok kötü oldum. Bebeğe sıkma. Derdini bile anlatamıyor yavrum dedi. Çok vicdan azabı çektim. Ama burnu tıkalıda nefes alamıyor mecburum
Eskiden bu serumlar yoktu varsa bile bu kadar yaygin degildi ve bir sekilde idare ediliyordu.. muhim olan cocugun burnu acik kalsin.. bunu spreylede yapabilirsin.. onun kadar etkili degil tabii ama bu kadar dusunmeZsin en azindan.. ben bebeklerimin hepsinde sprey yaptim halada bu seruma cesaret edemiyorum. Kendimde bile edemiyorum dedigim gibi..

Sprey kesinlikle yasak
Lütfen

Hergun yikanmasin ya bagris cagris hergun fasıl uff

Yok sadece sık dediler. İkinci Dr tazyikli verme. Yavaşça 2 cc sık burnuna dedi.
Yavaşça olmaz hızlı sıkacaksınız ve üstteki deliğe sıkacaksınız, işlem sonrasında da bebeği kaldırıp omzunuza alıp gaz çıkarır hibi popodan yukarı doğru 4-5 defa kademeli vurarak fazlasını attıracaksınız. Alttaki deliğe sıktığınız serum dışarı çıkmaz ve çocuğun ciğerine kaçar, yavaş sıkarsanız da öyle olur. 1 saniye bile sürmeyecek sıkmanız bir hamlede sıkın üst deliğe.

Bebek reflusu olabilir mi acaba anladığım kadarıyla doktora gitmişsiniz yan yatirin bebeğin baş kısmınıda biraz yükseltin gözlemleyin bir süre daha bende çok pimpirikliyim bu konuda olmadi bir daha gidin doktora

Gusülde nasil su cekiyosunuz da beyninize gidiyo ya hayal edemedim??? Serum fizyolojikle burun temizlemek de cok normal, kkrkmayin beynine falan gitmez. Muhetemelen atak haftasinda olabilir veya gaz sancısı vardir. Burnuyla alakali oldugunu sanmiyorum. Surekli nefesini dinlemenize de gerek yok. Surekli basinda beklemeniz uyurken huzursuzluk verir ona da. Esiniz garibanin da hicbir sucu gunahi yokken adama bilenmeniz baya sacma ve haksizsiniz. Bence bi kendinize gelmeniz gerek. Milletin bebek olduktan sonra koca ayılık yapyor diye arasi açılır. Siz kocaniz bebekle sizle ilgilendigi halde kendiniz arayi acmaya calisiyorsunuz. Sonra o da sizden sogur cok uzulursunuz

Ay niye boyle yaa Ben de benim biktigim her seye isyan ettigim anlarda asiri mukemmel bi sakinlik ve sefkatle bebegime de bana da cok guzel baktigi icin dogurdugumdan beri her gun tekrar aşık oluyorum adama. Hayranlik duyuyorum hatta bazen mahcubiyet duyuyorum her seye o kosturmak zorunda kalinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…