Bir konu iki soru.

Ben de banyodan cikinca seruma gerek kalmadan aspirstorle çekiyorum yumusamis oluyor. Yazin her gun yikadim ben de daha yenidogan olduğu halde. Ama su siralar havalar serinledi. Ben yine her gun yikamak istiyorum ama evimde isitma sistemi yok. Bir odayi isitabiliuorum haliyle ve yikayacagim zaman odasina elektrikli soba acip banyoda hizlica duşakabinin içinde yıkayıp kosa kosa odasjna götürüp giydiriyorjm. Daha da sogudugunda havalar banyoda yikama imkanim da olmayacak. Basbaya eski usul legen koyup odada ya da salonda yikicam heralde cunku bnyo sogik bu durum da o kadar zahmetli ki Artik het gun yikamam imkansiz gibi

Nefessiz kalıyordan kastınız ne bilmiyorum. Ama serum fizyolojikle antibiyotiksiz ne üşütmeler ne öksürükler atlatmış ve öyle bir iki damla da değil şırınga ile 5 ml izotonik suyu 2-3 aylık bebeğinin (hatta 40ında da yaptım) temizliğini yapan bir anne olarak söylüyorum ki burun temizliği çok tazyikli yapmadığınız sürece bebeklerde mucizevi bir şey. Belki uyurken yatarken ani yapıyorsanız, yaptıktan kısa bir süre sonra korkup sıçrama hareketi yapıyor olabilir.
Çünkü bebeklerde sorun olduğunda sorunu mu denilmiyor, direkt alarma geçiliyor.

Bebeğin ilk süreçleri açıp kakasının incelendiği her şeyden nem kapılan dönem, geceleri uykusuzluktan zombiye dönüşülen günler... Sinir uçlarınızın hassaslaşması, sinirlerin yıpranması, ani çıkışlar o kadar normal ki. Bebek ağlayınca kavga ederdik.

2.5 aylik bebegin gogsunde hirilti varsa dra goturun .Burdan verilen cvplarla bisey yapmayin.Neden serum uyguluyorsuniz?Bizim drumuz yeni doganda hemen bize getireceksiniz,evde mudahale yapilmayacak demisti.

Uyurken zaten fizyolojik serum uygulanmaz.Cok tehlikeli bisey.İns oyle bisdy yapmiyordur.

Eşinizi kırmayın yazık, sevginiz falan bitmez öyle kolay kolay, stresten batıyordur size meditasyon veya nefes egzersizi yapıp sakinleşebilirsiniz. Bebek için ise her çocuk farklı, belki doğru yapıyorsunuz ancak sizin bebeğinize uygun bir yöntem değil. Doktorla konuşup alternatif yöntemler isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…