- 20 Ocak 2020
- 184
- 162
- 23
- Konu Sahibi Marion cotillard
-
evet belki ilerde daha çok bağlanacaksin o kiz karsisina cikarsa ne olacak bunca yaşanılanı unutup onu tercih edecek niye çünkü aklı en baştan beri ondaydı uzulen sen olacaksın en kötüsüde düşüncelerin şüphelerin doğru çıkacak seni asıl üzen bu olacakDoğru belki de sırf bu yüzden ayrılmak istemiyor. Belki de yara bandı olarak kullandı. Nedense içimden bir ses eğer ilk başlarda o kız gelseydi onu tercih ederdi diyor. Belki şimdi bile gelip yazsa onunla konuşur. Belki profiline bakıp duruyor
Son bir şey daha sormak istiyorum kusura bakma belki çok rahatsız ettim, bu kadar ilgili olması normal mi bu durumda, mesela sağlığımı çok düşünüyor bazı rahatsızlıklarim var elinden geleni yapıyor, derslerime hiçbir şekilde engel olmuyor sürekli ders çalış kitap oku diyor yapmasam da çok kızıyor, yemek yiyip yemediğimi soruyor , soğuk mu değil mi çok dikkat ediyor üşümemem için , yani hep böyle şeyler yapıyor yedi aydır bir değişme olmadan böyle yapması ve ben 7 aydır bir kere bile bana karşı çok ilgisiz ,beni hiç düşünmüyor diye şikayet etmedim. Sizce bir insan rol yapar mı böyle ya da sebebi nedir?evet belki ilerde daha çok bağlanacaksin o kiz karsisina cikarsa ne olacak bunca yaşanılanı unutup onu tercih edecek niye çünkü aklı en baştan beri ondaydı uzulen sen olacaksın en kötüsüde düşüncelerin şüphelerin doğru çıkacak seni asıl üzen bu olacak
Yok sorabilirsin cevaplarımSon bir şey daha sormak istiyorum kusura bakma belki çok rahatsız ettim, bu kadar ilgili olması normal mi bu durumda, mesela sağlığımı çok düşünüyor bazı rahatsızlıklarim var elinden geleni yapıyor, derslerime hiçbir şekilde engel olmuyor sürekli ders çalış kitap oku diyor yapmasam da çok kızıyor, yemek yiyip yemediğimi soruyor , soğuk mu değil mi çok dikkat ediyor üşümemem için , yani hep böyle şeyler yapıyor yedi aydır bir değişme olmadan böyle yapması ve ben 7 aydır bir kere bile bana karşı çok ilgisiz ,beni hiç düşünmüyor diye şikayet etmedim. Sizce bir insan rol yapar mı böyle ya da sebebi nedir?
Kendi ablasının hesabından mi ? Haklısın deneyecem hiçbir şekilde izin vermeyecem bakalım problem çıkacak mı bu yüzden. Dediğin gibi alışkanlık da olmuş olabilir.Yok sorabilirsin cevaplarımyapabilir bunun en büyük sebebide birşeyler yaşıyor olmanız e bunlarida yapmasa sana ilgisiz olsa sen zaten çekmezsin belki seni kaybetmekten korkuyordur ama sebebinin aşkından olduğunu düşünmüyorum sana alıştığını düşünüyorum alışmakla sevgi ayni sey değildir ve bazı seyler icin seni el üstünde tutuyordur mesela bir sure engel koy yakınlaşma olmasin aranizda artik istemiyorum de bu durumdan uzaklas 1 2 defa anlayış gösterecektir ama sonrasida ilişkiniz sıkıntıya girecektir ben bunu denemiştim eger seni gerçekten sevse o kizin ablasi oldugunu en basta söyler ilkdediginde çıkarırdı o kızı takip ettigini düşünüyorum ablasinin hesabindan arama gecmisini felan devamli komtrol et sen o kizin hesaplarini araştırıyor mu fake hesap kullaniyor olabilir herseyine dikkat et onun soylediklerine degil sen kendi hislerine güven suan için eger bir kadin iliskide yanlış birşeyler hissediyorsa onun alti kesinlikle boş değildir ilerde göreceksin bunu
Yok sorabilirsin cevaplarımSon bir şey daha sormak istiyorum kusura bakma belki çok rahatsız ettim, bu kadar ilgili olması normal mi bu durumda, mesela sağlığımı çok düşünüyor bazı rahatsızlıklarim var elinden geleni yapıyor, derslerime hiçbir şekilde engel olmuyor sürekli ders çalış kitap oku diyor yapmasam da çok kızıyor, yemek yiyip yemediğimi soruyor , soğuk mu değil mi çok dikkat ediyor üşümemem için , yani hep böyle şeyler yapıyor yedi aydır bir değişme olmadan böyle yapması ve ben 7 aydır bir kere bile bana karşı çok ilgisiz ,beni hiç düşünmüyor diye şikayet etmedim. Sizce bir insan rol yapar mı böyle ya da sebebi nedir?
kendi fakeside olabilir ablasindanda bakiyor olabilir hersey olabilirKendi ablasının hesabından mi ? Haklısın deneyecem hiçbir şekilde izin vermeyecem bakalım problem çıkacak mı bu yüzden. Dediğin gibi alışkanlık da olmuş olabilir.
Peki siz fake hesap buldunuz mu ve bulduysaniz nasıl buldunuzYok sorabilirsin cevaplarımyapabilir bunun en büyük sebebide birşeyler yaşıyor olmanız e bunlarida yapmasa sana ilgisiz olsa sen zaten çekmezsin belki seni kaybetmekten korkuyordur ama sebebinin aşkından olduğunu düşünmüyorum sana alıştığını düşünüyorum alışmakla sevgi ayni sey değildir ve bazı seyler icin seni el üstünde tutuyordur mesela bir sure engel koy yakınlaşma olmasin aranizda artik istemiyorum de bu durumdan uzaklas 1 2 defa anlayış gösterecektir ama sonrasida ilişkiniz sıkıntıya girecektir ben bunu denemiştim eger seni gerçekten sevse o kizin ablasi oldugunu en basta söyler ilkdediginde çıkarırdı o kızı takip ettigini düşünüyorum ablasinin hesabindan arama gecmisini felan devamli komtrol et sen o kizin hesaplarini araştırıyor mu fake hesap kullaniyor olabilir herseyine dikkat et onun soylediklerine degil sen kendi hislerine güven suan için eger bir kadin iliskide yanlış birşeyler hissediyorsa onun alti kesinlikle boş değildir ilerde göreceksin bunu
kendi fakeside olabilir ablasindanda bakiyor olabilir hersey olabilirdene bencede bir süre ozaman daha iyi anlarsın dediklerimi
evet buldum o pek anlamaz öyle şeylerden açınca ben dakikasinda bulurumPeki siz fake hesap buldunuz mu ve bulduysaniz nasıl buldunuz
Bana da anlatabilir misiniz , ihtiyacım varevet buldum o pek anlamaz öyle şeylerden açınca ben dakikasinda buluruminstagramin felan bazi ozellikleri var oradan buluyorum
Merhaba öncelikle şöyle bişey var her insanın hayatın da çok sevdiği biri olmuştur mutlaka ve hepimiz eskide kalan insanların ne yaptını nasıl durumda oldunu merak ederiz istisnalar hariç tabi şimdi şöyle arkadaşınız sizi seviyor size değer veriyor olabilir ama yinede çok bağlanmadan önce onu dene derim ben yani sizi kaybetmekten korkacakmı diye? Yoksa en ufak sallantıda gidicekmi sonrasın da onun verdiği mücadeleye göre kararını ver derim benMerhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak için kayıt oldum. 7 aylık bir ilişkim var aynı şehirde okuyoruz ve memleketimiz de aynı. Sevgilimin sürekli ilgisini sevgisini görüyorum fakat daha önce bir ilişki yaşamış bu gayet normal sadece sorun bu kızın akrabası olması. Aslında ilişki de denemez ama bu kızı çok sevmiş 5, 6 yıl unutmamış liseden beri. Kız bununla hem konuşmuş hem de ilişki yaşamaya yanaşmamis. Bizim ilişkimizin 3. Haftasında baktım bu bir kızı takip ediyor instagramda sordum kim diye kuzenim dedi ,ben de kıskanç olduğum için silmesini istedim ama ayıp olur deyip silmedi başka gün yine dedim sil yok dedi. Ben bir şekilde bu kızın o eski sevdiği kızın ablası olduğunu öğrendim ve o eski sevdiği kızın fotoğrafları da var içinde , ben öğrenir öğrenmez hemen ablasını sildi. Ve bizim aramızda hiçbir problem Yokken eski sevgiliyi geri getirecek adlı bir videoyu beğenmiş. Tüm bunları sorduğumda yeminler etti kesinlikle seni seviyorum ailem üstüne yemin ederim ki aklım kimsede değil gibi. Ama yine de tuhaf geliyor bana sonuçta o kızın ablasını ben fark etmesem takip etmeye devam edecekti ve kim olduğunu da sakladı benden ben öğrenene kadar. Sizin düşünceleriniz nedir?
Mesela nasıl bir denemeMerhaba öncelikle şöyle bişey var her insanın hayatın da çok sevdiği biri olmuştur mutlaka ve hepimiz eskide kalan insanların ne yaptını nasıl durumda oldunu merak ederiz istisnalar hariç tabi şimdi şöyle arkadaşınız sizi seviyor size değer veriyor olabilir ama yinede çok bağlanmadan önce onu dene derim ben yani sizi kaybetmekten korkacakmı diye? Yoksa en ufak sallantıda gidicekmi sonrasın da onun verdiği mücadeleye göre kararını ver derim ben
Bir de Ben Bunun eskiden kullandığı bi Facebook hesabı bulmuştum. Telefonunda Facebook uygulaması vardı ve girince oraya bir hesap çıktı sahte isimle ama giriş yapılmıyordu. Şifreyi girdi verdi bana ve dedi bu hesabı oyun için kullanıyordum ve baktım hep oyun var anasayfada atıyorum 101 okey. Sonra hesabı inceledim epey hararetler dökümü, mesajlar gibi. O eski kızla olan mesajlar vardı 2015e ait. Kıza yazmış seni unutamadım falan. Ama kızın hesabı kapalı . Hareketler dökümünden baktım eskiden onu aramış Facebookta çok eskiden.evet buldum o pek anlamaz öyle şeylerden açınca ben dakikasinda buluruminstagramin felan bazi ozellikleri var oradan buluyorum
sizin nezamn basladi iliskiniz 2015ten sonramiBir de Ben Bunun eskiden kullandığı bi Facebook hesabı bulmuştum. Telefonunda Facebook uygulaması vardı ve girince oraya bir hesap çıktı sahte isimle ama giriş yapılmıyordu. Şifreyi girdi verdi bana ve dedi bu hesabı oyun için kullanıyordum ve baktım hep oyun var anasayfada atıyorum 101 okey. Sonra hesabı inceledim epey hararetler dökümü, mesajlar gibi. O eski kızla olan mesajlar vardı 2015e ait. Kıza yazmış seni unutamadım falan. Ama kızın hesabı kapalı . Hareketler dökümünden baktım eskiden onu aramış Facebookta çok eskiden.
7 ay öncesizin nezamn basladi iliskiniz 2015ten sonrami
Bir sey diyecem belki seni de sıktım. Çocuğun annesi ile konuştuk, beni seviyor ve çok cana yakın. Dedi oğlum anlattı durumu o eskide kaldı böyle şeyleri takma hiç, kız oğlumu deli gibi seviyordu ama eşim istemedi, oğluma söyle olmaz bitirsin arkadaşlığını dedi , ondan sonra da bitti. Bunu duyunca çok şaşırdım demek ki aileler istemiyor diye olmamış.sizin nezamn basladi iliskiniz 2015ten sonrami
Bir de ablaları o kızı takip ediyor erkek kardeşi de . Ama ablaları beni bilmelerine rağmen etmiyorlar. Bir de sevgilim yanımdayken ablası ile konuşuyordu , ablasına beni sordu güzel mi diye, idare eder dedi ablası. Ikimizde şaşırdık.
e akrabalarıymış, herhalde takip edecek. neden seni takip etsinler ki ? erkek arkadaşım olsa evlenmeye karar verene dek takip etmem hiçbir sevgilisini.. çünkü sonra gereksiz bir samimiyet oluyor.
:)) Sıkıntı değil. Haklısın galiba beni tanımıyorlar diye belki.erkek kardeşim olsa demek istemiştim, daha ayılamamışım :)
Peki diğer yazdıklarım ile ilgili ne düşünüyorsunuze akrabalarıymış, herhalde takip edecek. neden seni takip etsinler ki ? erkek arkadaşım olsa evlenmeye karar verene dek takip etmem hiçbir sevgilisini.. çünkü sonra gereksiz bir samimiyet oluyor.
:)) Sıkıntı değil. Haklısın galiba beni tanımıyorlar diye belki.
Peki diğer yazdıklarım ile ilgili ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?