Bir konuşma yorumlar mısınız?

Asla öyle bir şey yapmam. Bir de tabiatı çok düşünceli, pislik yapmayı kendine yakıştırmayacak biri. Hala çocuğunun annesi diye mağdur etmek istemiyor, her şeyi paylaşmak istiyor.

ay ne paylaşacak ya, neyi mağdur etmeyecek, ortada verilmiş bir evlilik yemini var, şerefsizce bir kandırma var, valla fiziksel hiçbirşey yapmasın ama ben onun yerinde olsam butun maddiyatını elinden almaya çalışırdım kadının. onursuz gurursuz şeref yoksunu.
anne ya bu bir de, anne.
karantinayı fırsat bilip elalemin adamlarıyla birşeyler yaşamayı biliyor.
ne bileyim ya bu sırttan bıçaklamak gibi. eşi onun için endişelenirken neler yapıyormuş kimbilir.
kimse vicdansıza duşmesin.

Kadın elini aldatıyo neyini anlamadınız
Sadece msjın öncesi silinmiş
Eşi ne yaptı Peki
Kadının açıklaması ne oldu
Önce ölümüne mücadeleyle telefonu almaya çalışıyor daha fazla cevap yazmasın diye, sonra arayalım diyor arar aramaz mehmet kardeş diye söze girip, kocam yanımda aram bozuldu yanlış mesaj yüzünden diyor. Sonra ağlıyor, ardından akrabamızla ortak arkadaşları olan aile var oraya gidiyor. O arkadaşı akrabamı arıyor mehmet istifa edecek zaten, kadını işinden etme, yanlış anlama vardır bir açıklaması vardır diyor, hatta bir kadın neden dışarı bakar diye bile bir savunmaya kalkışıyor.

Akrabamın tavrı net olunca ertesi gün başka arkadaşı arayıp yanlış kişiye gitmiş mesaj, eski eşinin adı da aynıymış falan diyor.

ay ne paylaşacak ya, neyi mağdur etmeyecek, ortada verilmiş bir evlilik yemini var, şerefsizce bir kandırma var, valla fiziksel hiçbirşey yapmasın ama ben onun yerinde olsam butun maddiyatını elinden almaya çalışırdım kadının. onursuz gurursuz şeref yoksunu.
anne ya bu bir de, anne.
karantinayı fırsat bilip elalemin adamlarıyla birşeyler yaşamayı biliyor.
ne bileyim ya bu sırttan bıçaklamak gibi. eşi onun için endişelenirken neler yapıyormuş kimbilir.
kimse vicdansıza duşmesin.
Var ama böyle mıdesızler ya hanı bende dahıl işte eş sadakat sözünü vs verıyor 3. kişi vermiyor bazen valla şunları gördükçe mıdem bulanıyor. Bır tanıdığımın yakın arkadaşının başına bir olay geldı yuh dedım. Çocuk markette çalışıyor. Marketin üstünde oturan ondan yaşça büyük müşterısı geliyor abla gıbı yakınlık gösterıyor hatta annesı geldıkçe çocuğun yanına annesıyle arkadaş oluyor. Evlerıne gırıp çıkıyor bır gun apartman gırışınde çocuğa afedersınız yapışıyor. Bu kadın evlı çocuklu 🤦‍♀️ Çocuk tabı sınırden küfür edıp gıdıyor utanmadan evıne annesıne geliyor bır kere daha yeltenmış bu da sureklı uzaklaşmaya çalışıyor annesıne gelmesın vs demış. Çocuk 24 yaşında ılışkısı var kadın sevgılısının yanında başka numarada kendı mustehcen vıdeolarını resımlerını atmış cıddı ılışkısı bıtmış kadın yuzunden psıkolojısı bozuldu evlenecektı

🙄 Bende anlamadım vallahi

sanırım konu sahibi abisine okutacak bu mesajları bak herkes aynı yorumu yapmış inanma diyecek. ki ben hak veriyorum konu sahibine. kimse inanmak isteyen kadar kör olamıyor çunku.
Allah abini kurtarsın sadece bunu diyeyim.

Var ama böyle mıdesızler ya hanı bende dahıl işte eş sadakat sözünü vs verıyor 3. kişi vermiyor bazen valla şunları gördükçe mıdem bulanıyor. Bır tanıdığımın yakın arkadaşının başına bir olay geldı yuh dedım. Çocuk markette çalışıyor. Marketin üstünde oturan ondan yaşça büyük müşterısı geliyor abla gıbı yakınlık gösterıyor hatta annesı geldıkçe çocuğun yanına annesıyle arkadaş oluyor. Evlerıne gırıp çıkıyor bır gun apartman gırışınde çocuğa afedersınız yapışıyor. Bu kadın evlı çocuklu 🤦‍♀️ Çocuk tabı sınırden küfür edıp gıdıyor utanmadan evıne annesıne geliyor bır kere daha yeltenmış bu da sureklı uzaklaşmaya çalışıyor annesıne gelmesın vs demış. Çocuk 24 yaşında ılışkısı var kadın sevgılısının yanında başka numarada kendı mustehcen vıdeolarını resımlerını atmış cıddı ılışkısı bıtmış kadın yuzunden psıkolojısı bozuldu evlenecektı

pislikler işte, pislikler, ete kemiğe burunmuşler sadece. ya ayrıl öyle yaşa ne yaşıyorsan, bir de çocuk varken. kimse aldatılmayı haketmez dunyanın en kotu insanı bile. ayrılırsın söylersin maddi manevi illişkini kesersin sonra ne halt yersen yersin. ama evliyken hele çocuk varken çok şerefsizce.

pislikler işte, pislikler, ete kemiğe burunmuşler sadece. ya ayrıl öyle yaşa ne yaşıyorsan, bir de çocuk varken. kimse aldatılmayı haketmez dunyanın en kotu insanı bile. ayrılırsın söylersin maddi manevi illişkini kesersin sonra ne halt yersen yersin. ama evliyken hele çocuk varken çok şerefsizce.
Ay bırde vıdeo atıp kocam bu gece işte şu saatte gelşrsen mutlu olurum utanmıyorlar yanında çocuğun var boşan ne bok yersen ye

sanırım konu sahibi abisine okutacak bu mesajları bak herkes aynı yorumu yapmış inanma diyecek. ki ben hak veriyorum konu sahibine. kimse inanmak isteyen kadar kör olamıyor çunku.
Allah abini kurtarsın sadece bunu diyeyim.
İnanmıyor ve inanmak istemiyor zaten ama duyguları gelip gidiyor.
Karşı taraf kandırmaya çalışıyor, iniş çıkış yaşıyor duygularında bazen acaba daha fazla mı mesaj yazıp öğrenseydim bir şeyler, mahkemede delil olurdu diyor.

Kafasında kırsa mıydım telefonu diyor. Çocuğuna üzülüyor. Çekişmeli boşanmak için bile halim yok kolum kanadım kalkmıyor, onu hiç görüp bu süreci yaşamak istemiyorum defolsa kaybolup gitse diyor.

Ay bırde vıdeo atıp kocam bu gece işte şu saatte gelşrsen mutlu olurum utanmıyorlar yanında çocuğun var boşan ne bok yersen ye

fiziksel şiddet gösterilmeyeceğini bilsem butun aldatılanlara aldatıldığını söylemek isterdim ama coğrafyamızda ne yazık ki bunun sonu cinayetle bitiyor. çok adice çunku bu yapılan. aldatmak için kocasının evden gidişini gözlemek falan.

Karşı taraf kandırmaya çalışıyor, iniş çıkış yaşıyor duygularında bazen acaba daha fazla mı mesaj yazıp öğrenseydim bir şeyler, mahkemede delil olurdu diyor.

Kafasında kırsa mıydım telefonu diyor. Çocuğuna üzülüyor. Çekişmeli boşanmak için bile halim yok kolum kanadım kalkmıyor, onu hiç görüp bu süreci yaşamak istemiyorum defolsa kaybolup gitse diyor.

daha delile ihtiyacı var mı?
şiddete gerek yok, ama ben olsam kesinlikle tazminat isterdim, bu yaptığının bedeli olmalı, çocuğun velayetini de vermemeli, zaten kadın adamı aldatarak çocuğunu öyle çok ta umursamadığını göstermiş.

Şiddet falan dıkkat edın göstermesın ama lütfen nafaka tazmınat mal paylaşımı yapmasın kerız gıbı adamı mal yerıne koyuyor gıdıp adamın parasıyla bu haltları yer lütfen velayetıde alsın tazmınat davasıda açsın . Dökümanları istetşrse zaten her şey ortaya çıkar kanıtlar ortada zaten neyıne ınanıyor. Abınızde herhalde aldatılıp ama kocam çok ıyı aslında dıyenın karşı cins versıyonu Allahım ya

Şiddet falan dıkkat edın göstermesın ama lütfen nafaka tazmınat mal paylaşımı yapmasın kerız gıbı adamı mal yerıne koyuyor gıdıp adamın parasıyla bu haltları yer lütfen velayetıde alsın tazmınat davasıda açsın . Dökümanları istetşrse zaten her şey ortaya çıkar kanıtlar ortada zaten neyıne ınanıyor. Abınızde herhalde aldatılıp ama kocam çok ıyı aslında dıyenın karşı cins versıyonu Allahım ya
Bu konuda çok yalnız, destekçisi bir ben varım. Annem bile hala affet, bozma yuvanı, şu çok iyi diyor karın için, bu böyle diyor diye konuşuyor.

Bu ortamda delirmemek elde değil işte biz yaşamaya çalışıyoruz bunca rahatsız, gamsız, asaletsizin arasında.

Adam gece cevrımıcıymıs, evlı olan kadın da adamı kıskanmıs gene sevgılıne mı yazıyosun demıs baya parlamıs adam da sabah gorup ne sevgılısı ya kuzenımle içiyodum ben dıye kıvırmıs. Bekar olan ıkısını de ıdare edıyo, evlı olan bekar adamı kıskanıyo, evlı kadın daha fazla duygu yogunlugu hıssedıyo bellı cunkı bekar adam senın de kocan var dıye kıskanclık sergılemıyo bellı kı. Bekar adam muhtemelen cınsellık ıcın kullanıyo kadını. Bekar adamın sevgılısıne de senden baskası yalan dedıgıne emınım. Kadının kocası da saf bıraz galıba.

ayrılsın velayeti de alsın, Allah ın cezası kadın, çocuğu olanların aldatması bana çok iğrenç geliyor. o yavruyu nasıl gözu görmez ya insanın, nasıl aklar kendisini.
Aldatma durumları velayetı etkılemıyor kı mahkeme cocugun yasına gore karar verıyor. Annede kalır muhtemelen. Aldatma oldugunu ıspat ederse kadın kendı ıcın nafaka alamaz ama cocuk için alır

Önce ölümüne mücadeleyle telefonu almaya çalışıyor daha fazla cevap yazmasın diye, sonra arayalım diyor arar aramaz mehmet kardeş diye söze girip, kocam yanımda aram bozuldu yanlış mesaj yüzünden diyor. Sonra ağlıyor, ardından akrabamızla ortak arkadaşları olan aile var oraya gidiyor. O arkadaşı akrabamı arıyor mehmet istifa edecek zaten, kadını işinden etme, yanlış anlama vardır bir açıklaması vardır diyor, hatta bir kadın neden dışarı bakar diye bile bir savunmaya kalkışıyor.

Akrabamın tavrı net olunca ertesi gün başka arkadaşı arayıp yanlış kişiye gitmiş mesaj, eski eşinin adı da aynıymış falan diyor.

Sizce de bu yazdıklarınızda tutarsızlık yok mu?
Madem yanlış kişiye gitmiş mesaj, ilk aradığında (telefon kapmaca savaşını kazanıp!) alo kimi aradınız demiyor da “sen niye yanlış mesaj atıyorsun” deyip özellikle kocasının yanında olduğunu ve mesajı okuduğunu haber vermek istiyor? Normal olanı “pardon bana mesaj yazmışsınız ama anlamadım” demek, karşıdaki kişinin de sesinden tanıyıp “aaaa yanlış kişiye göndermişim” demesi değil mi?

Peki sonraki “ya zaten istifa edecek büyütme” aramasına ne demeli? .ıçmış da sıvamışlar yani.

Sizin bu akraba fazlasıyla SAF. Aldatıldığını kabullenmek istemiyor olabilir, sonuçta aldatıldığını bilip de hala o ilişkiye devam eden kadınlar yok mu? Var. Hatta aldatıldığını öğrendikten sonra kocasını koluna takıp sosyal medyada öbür (!) kadına nispet yapacak kadar kendilerini düşürmüyorlar mı?
Bu da onun erkek versiyonu işte.

Boşanmak istemiyor olabilir, maddi veya başka nedenlerle zorlanıyor olabilir. Ama ortada 2 adet gerçek var:

1. Bu kadın kocasını ALDATIYOR

2. Bu kadın kocasını aptal yerine koyuyor. Bundan kadının iş arkadaşlarının bile haberi var (arayıp zaten istifa edecek veya mesaj aslında başka kişiye gidecekmiş diyenler vs)

Back
X