BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

beni direk hastaneye yatirmislardi suyum geldi diye. sabah 7ye kadar uyumustum. 7de suniyi taktilar. 10.30da epidural. 1.30da minnosumu verdiler elime :) darisi başına

izin verirlerse duşa girmek iste. ben en cok duşta rahat etmistim.
bende su gelmesi falan da olmadı dimdirek basacaklar suniyi oyyy daglar

Imkanin varsa suni sancidan sonra sancilarin artmadan duşa gir ya da açılma için çömelme gibi hareketler yap ben inanılmaz faydasını gördüm... suni sancidan da korkma, açılmayı normal sancıya göre hızlandırıyor bile. Ben de korkuyordum ama boşunaymış, sağlıkla kucağına al bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim de suyum gelmemişti dimdirek bastılar suniyi ve epidural yetisemeden yaklasik 30dk sancı ile doguruverdim :) inşallah benimkinden de kolay olur doğumun:)
Ayyy inşallah benim de öyle olur ya şuan yoldayız aşırı heyecanliyim. Güzel motiveler için teşekkür ederim canım

Ayyy inşallah benim de öyle olur ya şuan yoldayız aşırı heyecanliyim. Güzel motiveler için teşekkür ederim canım
Heyecan da yapma çok güzel olacak herşey 2kisi gidip 3kisi döneceksiniz insallah tadını çıkar yasadigin anın :) doğum normal birşey vücudun doğum yapmayı biliyor kendine doktoruna güven gerisi akıp gidecek zaten.

suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
Bana 2 defa suni sancı verdiler çok hafif adet sancısı gibi birşey hissettim hiç gıkım çıkmadı. açılmam da olmadı 5.5 da mı ne kalmıştı. 24 saat dümdüz yatarak artık pertim çıkınca sezeryana aldılar çünkü benim kese meğer 2 gün önceden zaten patlamış. Su o kadar az geldi ki normal akıntı sandım çok az bir artış olmuştu. Sancı mancı çekmedim ben de. Sabaha kadar doğumhanede beklerken onca bağıran kadınlara şaşırıyordum çünkü benim sancım onlardan fazla çıkmasına rağmen acı falan çekmedim. Çektiğim tek acı damardan bir iğne yaptılar antibiyotik idi galiba. Damara denk gelmemiş manyak hemşire damarı bile bulamamış. Kolum şişti onda çok ağladım.
Allah analı babalı büyütsün çok değişik bir duygu. İlk öptüğümde hissettiğim duyguyu hala tarif edemiyorum. Bu doğum anıları da erkeklerin askerlik anıları gibi valla. Anlat anlat sıkılmıyor insan.

Hahahaha Ay ay nı ben, ben de 10 ayı tamamlamak üzereyken zorla doğmuşum. Suni sancıyla 17 saat boyunca doğuramamış annem beni, bu dünyaya gelmeye o kadar niyetim yokmuş Konu sahibine Allah bir avazda kurtarsın dileklerimi iletiyorum :)

Yaaaaa cinnetnur sen çok tatlı bir bayansın valla konularını okurken bile öyle tatlı anlatıyor sunki... İnsallah dogumunda senin gibi neseli ve çabucak geçer biran önce alırsın minik helikopterini yaa bana da dua et benimde bebegim olsun Rabbim olmayana nasip etsin inşallah.. Bir avazda kurtul insallah

Canım teşekkür ederim. Allah sende dahil isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

18 yaşında epiduralsiz doğurdum oğlumu hiç korkma suni sancı anlatılanlar gibi degil doğumdan önce sancı çocuk çıkınca ağrı kesici özelliği var onun sadece nefesini iyi kullan ve sakin sürekli yatma odanda dolan ins tez vakitte kucağında olur bıldırcın ❤☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…