- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
bende su gelmesi falan da olmadıbeni direk hastaneye yatirmislardi suyum geldi diye. sabah 7ye kadar uyumustum. 7de suniyi taktilar. 10.30da epidural. 1.30da minnosumu verdiler elime :) darisi başına
izin verirlerse duşa girmek iste. ben en cok duşta rahat etmistim.
Benim de suyum gelmemişti dimdirek bastılar suniyi ve epidural yetisemeden yaklasik 30dk sancı ile doguruverdim :) inşallah benimkinden de kolay olur doğumun:)bende su gelmesi falan da olmadıdimdirek basacaklar suniyi oyyy daglar
Böyle bir şey yok gerçekten korkutma kendini. Baya normal dogum sancısı gibi oldu benim açılmam arttığında sıklığı artmıştı.suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
Ayyy inşallah benim de öyle olur ya şuan yoldayız aşırı heyecanliyim. Güzel motiveler için teşekkür ederim canımBenim de suyum gelmemişti dimdirek bastılar suniyi ve epidural yetisemeden yaklasik 30dk sancı ile doguruverdim :) inşallah benimkinden de kolay olur doğumun:)
Heyecan da yapma çok güzel olacak herşey 2kisi gidip 3kisi döneceksiniz insallah tadını çıkar yasadigin anın :) doğum normal birşey vücudun doğum yapmayı biliyor kendine doktoruna güven gerisi akıp gidecek zaten.Ayyy inşallah benim de öyle olur ya şuan yoldayız aşırı heyecanliyim. Güzel motiveler için teşekkür ederim canım
Ben de suni ile yeni doğum yaptım. Üzülme. Bebeğini kucağına aldıpında çoook mutlu olacaksınnn.bende su gelmesi falan da olmadıdimdirek basacaklar suniyi oyyy daglar
Bana 2 defa suni sancı verdiler çok hafif adet sancısı gibi birşey hissettim hiç gıkım çıkmadı. açılmam da olmadı 5.5 da mı ne kalmıştı. 24 saat dümdüz yatarak artık pertim çıkınca sezeryana aldılar çünkü benim kese meğer 2 gün önceden zaten patlamış. Su o kadar az geldi ki normal akıntı sandım çok az bir artış olmuştu. Sancı mancı çekmedim ben de. Sabaha kadar doğumhanede beklerken onca bağıran kadınlara şaşırıyordum çünkü benim sancım onlardan fazla çıkmasına rağmen acı falan çekmedim. Çektiğim tek acı damardan bir iğne yaptılar antibiyotik idi galiba. Damara denk gelmemiş manyak hemşire damarı bile bulamamış. Kolum şişti onda çok ağladım.suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
Bizi habersiz bırakmaGeldim kızlar hastahanedeyimmmmaşırı heyecanlıyımmmmmmmm
Hahahaha Ay ay nı ben, ben de 10 ayı tamamlamak üzereyken zorla doğmuşum. Suni sancıyla 17 saat boyunca doğuramamış annem beni, bu dünyaya gelmeye o kadar niyetim yokmuşBenim hiç doğasım yokmuş. Neredeyse 10 ayı tamamlayacakmışım. Doktor anneme artik pazartesi gel de doğur su çocuğu okul cagina gelmeden demiş. Sanirim iki iki buçuk saat icinde suni sancıyla doğmuşum. Hic sorun yaşamadım, annemde yasamamis kardesim sezaryan o daha zor geçti der annem. Allah bir kerede saglikla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
buldugun her firsatta son dk ya kadar uyuGeldim kızlar hastahanedeyimmmmaşırı heyecanlıyımmmmmmmm
uyumamam gerekiyor açılma olması içinbuldugun her firsatta son dk ya kadar uyu
Yaaaaa cinnetnur sen çok tatlı bir bayansın valla konularını okurken bile öyle tatlı anlatıyor sunki... İnsallah dogumunda senin gibi neseli ve çabucak geçer biran önce alırsın minik helikopterini yaa bana da dua et benimde bebegim olsun Rabbim olmayana nasip etsin inşallah.. Bir avazda kurtul insallahEvet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi.
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah
Canım teşekkür ederim. Allah sende dahil isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahYaaaaa cinnetnur sen çok tatlı bir bayansın valla konularını okurken bile öyle tatlı anlatıyor sunki... İnsallah dogumunda senin gibi neseli ve çabucak geçer biran önce alırsın minik helikopterini yaa bana da dua et benimde bebegim olsun Rabbim olmayana nasip etsin inşallah.. Bir avazda kurtul insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?