BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Iki sezeryan dogum yaptim hissetmiyorsun bebeginide hemen görüyorsun hemen yanina alabiliyor ve emzirebiliyorsun evet ayaga kalkarken zor oluyor ama korkma hersey gayt gzuel ilerliyor

Yaa yarın ne güzel Allah izin verirse bebegini kucaklayacaksın canim oyle guzel bi duygu bende 2. Kez tadıcam insallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bebeğini hangi şartlarda daha iyi doğurursun ebeye sor en sağlıklı ıkınma şeklini öğren hazırlık olarak bebeğin de sana destek olacak ikinirken ben tecrübe ettigimden biliyorum

Sen ne kadar sağlıklı ikinip derin derin nefes alırsan doğumu en sağlıklı atlatırsın sen yaparsın

Ben ıkınmaya okadar odaklanmışım ki dur sakın ıkınma dediklerinde bile devam etmişim

İki çocuğuma da suni sancı desteği ile normal doğum yaptım. Tabi ki zorlanacağın anlar olacak, ama geçip gidecek. Düşünsene ilkinde yaşadıklarımı unutamasaydım, ikinciyi düşünürmüydüm. Yarın akşam bu saatlerde bebişine sarılıyor olacaksın, sen buna odaklan. Allah yardımcın olsun, şimdiden geçmiş olsun ikinize de.

Mükemmel bir motive daha çok.tesekkur ederim canım yaa

Siz bu kadar esprili biriyken, kim bilir miniğiniz nasıl olur? Biraz büyüyünce, bilmiş, bilmiş konuşan, çok zeki, bir afacan olacaktır eminim.
Hiç korkmayın. O bebek normal olmazsa, sezeryanla bir şekilde doğacak. Siz ne kadar relax olursanız, herşey o kadar kolaylaşacak bunu unutmayın. Endişelenmeniz doğal. Ama, panik yapmayın. Bebeğiniz gelince neler yapacağınızı, onu nasıl, kucaklayıp, koklayacağınızı hayal edin. Hayırla ve sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim
Ben ki sezaryen yanlısı bir insan olarak, sunni sancı ile epidural verilmeden 2 doğum yaptıysam, inan ki herkes yapar.

İlkinde doğum sonrası, ikincisinde sancı kısmında sıkıntı çektim ama bitti gitti yahu.
Daha doğumhanede çığlıklar atıyordum ‘ben yaptım işte ben yaptım doğurdum bu bebek benim’ diye

Gerçekten eşsiz bir an, annelik duygusu gelmedi bana doğurmakla ama ne güçlü, nasıl bir mucize bedene sahip olduğumu, evrenin gördüklerimizden çok öte bir yüceliğe sahip olduğunu anladım.

Senin de mucizeni dinlemek için sabırsızlanıyorum güzel dileklerim sen ve meleğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…