- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin icinHakkında hayırlısı olsun. Hiç kendini kasma. Günü dolmuş ve kilosu yerinde bebekler daha rahat doğarmış. Inşallah işinin ehli insanlarla karşılaşırsın. Mesele doğurtmak değil anne adayını rahatlatmak
Öyle bir şey olmuyor. Sadece sancı hissetmiyorsun, geri her şey normal.6 saat Belden aşagısı felc oluyorms cok kötu
Iki sezeryan dogum yaptim hissetmiyorsun bebeginide hemen görüyorsun hemen yanina alabiliyor ve emzirebiliyorsun evet ayaga kalkarken zor oluyor ama korkma hersey gayt gzuel ilerliyorEvet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi.
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah
Hayir uyusuk kaliyor bide siddetli bas agrisi olabiliyormusÖyle bir şey olmuyor. Sadece sancı hissetmiyorsun, geri her şey normal.
Ben ıkınmaya okadar odaklanmışım ki dur sakın ıkınma dediklerinde bile devam etmişimBebeğini hangi şartlarda daha iyi doğurursun ebeye sor en sağlıklı ıkınma şeklini öğren hazırlık olarak bebeğin de sana destek olacak ikinirkenben tecrübe ettigimden biliyorum
Sen ne kadar sağlıklı ikinip derin derin nefes alırsan doğumu en sağlıklı atlatırsın sen yaparsın
İşte o an bebeğin omuzunu cikaracaklari zamanBen ıkınmaya okadar odaklanmışım ki dur sakın ıkınma dediklerinde bile devam etmişim
Baş ağrısı oluyor da uyuşukluk hiç olmadı.Hayir uyusuk kaliyor bide siddetli bas agrisi olabiliyormus
Yani o derece rahat doğum anı C CiNNET NUR halime gülüp rahatlayınİşte o an bebeğin omuzunu cikaracaklari zamandeneyimledikce biliyorsun
Bende TC mi tek seferde söylemiştim ebe ler birbirine bakmıştı hey maşallah diye
Doğum anında Tc niye sorulur kiBende TC mi tek seferde söylemiştim ebe ler birbirine bakmıştı hey maşallah diye
Mükemmel bir motive daha çok.tesekkur ederim canım yaaBebeğini hangi şartlarda daha iyi doğurursun ebeye sor en sağlıklı ıkınma şeklini öğren hazırlık olarak bebeğin de sana destek olacak ikinirkenben tecrübe ettigimden biliyorum
Sen ne kadar sağlıklı ikinip derin derin nefes alırsan doğumu en sağlıklı atlatırsın sen yaparsın
bende güzel doğurayım da babamın kızlık soyadını bile söylerim onlaraBende TC mi tek seferde söylemiştim ebe ler birbirine bakmıştı hey maşallah diye
Ben ki sezaryen yanlısı bir insan olarak, sunni sancı ile epidural verilmeden 2 doğum yaptıysam, inan ki herkes yapar.ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim
Eşim yatış yapmak için kimliği mi alıp gitmiştiDoğum anında Tc niye sorulur ki
Bana sorsalardı kesin eşimin TC nosunu söylerdimEşim yatış yapmak için kimliği mi alıp gitmişti
Ben sonuncu hariç hepimizin biliyorum sonuncu yeni olduğundan esberleyemedimBana sorsalardı kesin eşimin TC nosunu söylerdimbaşka yerde yapmışlığım çoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?