- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ya benBana sorsalardı kesin eşimin TC nosunu söylerdimbaşka yerde yapmışlığım çoktur
Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağında inşaallah hadi şimdiden mutlu oldum sizin adınıza.dualarım seninle olacak kardeş.doğumdan sonra bizleride haberdar et oldumu.Rabbim anne bebiş şifalarınızı versin de görmediğine dönüverin inşallahdoğar doğmaz yürüyecek benim evlâdım ☻
Karnında son günü diyince bi duygulandım yaYa benisim sebebiyle patronlarimin tc lerini surekli yazmaktan ezberlemjstim biri tc mi sordgnda durup bi kafami toplamadan soyleyecek olursam onlardan birininki geliyodu dilimin ucuna
C CiNNET NUR sana Dua ettim simdii Allah en kolay sekilde bi dogumla ve saglikla evladini kucagna aldirsinnn bu geceyi asla unutamayacaksin karnjndaki son gecennn duygunu yasa sonuna kadr esinle ve kendin resimler videolar cek bol bolll
Epidural almış miydiniz acabaİki çocuğuma da suni sancı desteği ile normal doğum yaptım. Tabi ki zorlanacağın anlar olacak, ama geçip gidecek. Düşünsene ilkinde yaşadıklarımı unutamasaydım, ikinciyi düşünürmüydüm. Yarın akşam bu saatlerde bebişine sarılıyor olacaksın, sen buna odaklan. Allah yardımcın olsun, şimdiden geçmiş olsun ikinize de.
Yaa maşallah. Sağlıkla büyüsün inşaallah
peki nasıl memnun kaldin mi canım?Epidural almış miydiniz acaba
Ben oğlum da aldım, ama ikinci de almasam mi diye düşünüyorum şimdilik...
Epiduralsiz yapanlar diye de bir konu ben açarım doğuma yakın
Yok canım almadım ben, benim son doğumum 13 yıl önce oldu. Eski toprak sayılırımEpidural almış miydiniz acaba
Ben oğlum da aldım, ama ikinci de almasam mi diye düşünüyorum şimdilik...
Epiduralsiz yapanlar diye de bir konu ben açarım doğuma yakın
Canim ayrıntılı yazmıştım, genel olarak doğumum çok rahattı ve çok memnundum.peki nasıl memnun kaldin mi canım?
Kusura bakma canim heyecandan gözden kaçırmış olabilirimCanim ayrıntılı yazmıştım, genel olarak doğumum çok rahattı ve çok memnundum.
Ama epiduraldan memnun kaldığımi pek söyleyemem.
Neden dersen yapıldıktan sonra, sağ bacağımi kaldıramadim bir süre ve bu beni çok tedirgin etmişti.
Sağ tarafta hicbirsey hissetmiyor, kasılmaları sol da gümbür gümbür hissediyordum..
Sonrasında doğum anında ikinma hissim yoktu, yani Allah vere doğurdum
Sancı gelince ikin diyorlardı ebeler mesela, ama sancı gelmiyor ki hacı diyordum bende
Ve bu kısım Dr un işgüzarligi olmuştu ama, dikişlerimi atarken uyuşukluk tamamen geçmişti, ve bitti falan filan diyerek tekrar iğne de yapmamıştı.
Hatırladığım en negatif anı dikisti.
Amaa nasıl rahat doğurdun dersen, yine de bunlar doğum için çok minik pürüzler bence.
Genel olarak da memnundum.
Sadece bu doğum da acaba epidural almasam mi acaba diye düşünüyorum.
Tabi çok yürek yemiş olmazsam
Suni sancı hiç yaşamadım. 2 defa normal doğum yaptım. Onda da ağrın hiç dinmiyor ki ben bir nefes alır almaz geri başlıyordu sancım. Allah bir avaz da kurtarsın inşallah :)suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
Olsun canım, begenmissin ama normal şimdi heyecanınKusura bakma canim heyecandan gözden kaçırmış olabilirim
Ay şimdi bende mi almasam ne yapsam bilemedim ki yaa
Kız yok öyle bişe kesintisiz falan değil kim dedi sana kesintşsiz diyesuni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
CiNNET naz düşünüyoruzAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin, cocugun adi Cinnetsu mu?
ay valla ne bileyim bir çok kişiden duyunca insan inanıyor artikKız yok öyle bişe kesintisiz falan değil kim dedi sana kesintşsiz diye
Kesintisiz olsa kimse dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?