BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Bana sorsalardı kesin eşimin TC nosunu söylerdim başka yerde yapmışlığım çoktur
Ya ben isim sebebiyle patronlarimin tc lerini surekli yazmaktan ezberlemjstim biri tc mi sordgnda durup bi kafami toplamadan soyleyecek olursam onlardan birininki geliyodu dilimin ucuna

C CiNNET NUR sana Dua ettim simdii Allah en kolay sekilde bi dogumla ve saglikla evladini kucagna aldirsinnn bu geceyi asla unutamayacaksin karnjndaki son gecennn duygunu yasa sonuna kadr esinle ve kendin resimler videolar cek bol bolll

doğar doğmaz yürüyecek benim evlâdım ☻
Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağında inşaallah hadi şimdiden mutlu oldum sizin adınıza.dualarım seninle olacak kardeş.doğumdan sonra bizleride haberdar et oldumu.Rabbim anne bebiş şifalarınızı versin de görmediğine dönüverin inşallah

Karnında son günü diyince bi duygulandım ya
Dualarımız karşılıklı olsun teşekkür ederim canım benim

Epidural almış miydiniz acaba
Ben oğlum da aldım, ama ikinci de almasam mi diye düşünüyorum şimdilik...
Epiduralsiz yapanlar diye de bir konu ben açarım doğuma yakın

Epidural almış miydiniz acaba
Ben oğlum da aldım, ama ikinci de almasam mi diye düşünüyorum şimdilik...
Epiduralsiz yapanlar diye de bir konu ben açarım doğuma yakın
Yok canım almadım ben, benim son doğumum 13 yıl önce oldu. Eski toprak sayılırım
Epidurale çok iyi bakmıyordu doktorlar, halk dilinde de felç kalma ihtimalin varmış vs diye söylentiler vardı, korkmuştum açıkcası.

peki nasıl memnun kaldin mi canım?
Canim ayrıntılı yazmıştım, genel olarak doğumum çok rahattı ve çok memnundum.
Ama epiduraldan memnun kaldığımi pek söyleyemem.
Neden dersen yapıldıktan sonra, sağ bacağımi kaldıramadim bir süre ve bu beni çok tedirgin etmişti.
Sağ tarafta hicbirsey hissetmiyor, kasılmaları sol da gümbür gümbür hissediyordum..

Sonrasında doğum anında ikinma hissim yoktu, yani Allah vere doğurdum
Sancı gelince ikin diyorlardı ebeler mesela, ama sancı gelmiyor ki hacı diyordum bende

Ve bu kısım Dr un işgüzarligi olmuştu ama, dikişlerimi atarken uyuşukluk tamamen geçmişti, ve bitti falan filan diyerek tekrar iğne de yapmamıştı.
Hatırladığım en negatif anı dikisti.

Amaa nasıl rahat doğurdun dersen, yine de bunlar doğum için çok minik pürüzler bence.

Genel olarak da memnundum.
Sadece bu doğum da acaba epidural almasam mi acaba diye düşünüyorum.
Tabi çok yürek yemiş olmazsam

Kusura bakma canim heyecandan gözden kaçırmış olabilirim
Ay şimdi bende mi almasam ne yapsam bilemedim ki yaa

suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor
Suni sancı hiç yaşamadım. 2 defa normal doğum yaptım. Onda da ağrın hiç dinmiyor ki ben bir nefes alır almaz geri başlıyordu sancım. Allah bir avaz da kurtarsın inşallah :)
Sağ sağlim gelsin ufaklık

heheheh bana da bastiydilar suni sanciyi vijt diye çıktıydı çocuk :) korkma bacim hepi topu sayili zaman hemen geciveriyor. epidural de takarlar bekli oyle daha kolay oluyor. sonra hemen unutuyorsun zaten cok sanciymis o suniymis. saglikla bir avazda alirsin insallah kucagina.

Sağlıkla doğurun inşallah
ilk gebeliğim sezeryan 2.Gebeliğim normal doğum oldu. Hem suni sancı hem epidural.
iyiki tekrar sezeryan olmamışım.
her anına hissederek şahit oldum.
çok şükür kucağınıza alınca o an,geri de kalan tüm anları unutturuyor.

beni direk hastaneye yatirmislardi suyum geldi diye. sabah 7ye kadar uyumustum. 7de suniyi taktilar. 10.30da epidural. 1.30da minnosumu verdiler elime :) darisi başına

izin verirlerse duşa girmek iste. ben en cok duşta rahat etmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…