- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
zaten bende onu diyorum bana niye kızıyorsunuzGeçen hafta açtığınız konuda yeterince tepki almadığınızı düşünüp tekrar konu açtınız galiba?
Madem yaptınız nikah gidin oturun evinize seneye kutlama mi düğün mü adına ne derseniz onu yapın.
Çok mu önemli yahu? Valla sürekli bir düğün konuları almış başını gidiyor, vakaların katlanarak artmasına şaşırmamak lazım. Ben Ağustos'taki düğünümü iptal ettim, nikahımızı yapıp geçtik evimize, hiçbir şey de olmadı. Sağlığınızı riske atmaya değecek bir şey değil, akrabalarını kıramadıkları için düğünlere katılıp covidten ölen insanlar var.
bende böyle istiyorum tam eşimle aynı fikirdeyiz diye seviniyordum biz seneye yapacaktık öyle konuştuk şimdi yine fikrini değiştirmiş
zaten bende onu diyorum bana niye kızıyorsunuzben eşime kızıyorum iki de bir fikir değişiyor
altın beklentisi mi var nedir yani ya
Ben normalde de nefret ederdim böyle merasimlerden. Ama corona zamani sanki herkes evlenmiş her gün farkli birinin düğün storysini görüyorumEvlilikte baz alinan nikahtir dugun degil. Ayni eve gecmenizden neden cekiniyorlar anlamadim. Zaten akli olan bu donemde dugune mugune gitmez.
Bir de ben bu beklentiyi saçma buluyorumTabi ki. :) Yani altınını hediyesini vermek isteyen insan bir şekilde veriyor. Arkadaşlarımız bizden IBAN istediler, oraya yolladılar mesela. Altın getirmek istemeyen de ister düğün yap ister yapma getirmiyor yani; virüsü bahane edip gelmiyor yine. Gelecek olan zaten hediyesini gelmese de yolluyor, sana ulaştırıyor bir şekilde. Kıramadığından gelecek insanları riske atmanın ne gereği var? Maskeyle dans edeceğin, diken üstünde olduğun bir düğün yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?