bir küçük düğün meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kesinlikle. Yıllar önce alınan altınla şimdi alınacak altın aynısı değil, dolayısıyla altın takmak yerine 200 lira verene bir şey dememek lazım ya da durumu olmayıp veremeyene. Düğün yaparak kimseyi zorlama ihtiyacı da hissetmedik, gönlünden geçen verdi, vermeyene de canı sağ olsun dedik. Belki düğün yapsak daha fazla gelecekti doğru ama düğün masrafından kurtularak ekarte etmiş olduk.

Bu arada evlenen ciftlerden biri kari-koca doktor aileler arkadaşlar hep saglikci.

Sağlıkçıların bir kısmında sürekli riskle dip dibe olduklarından sanırım, bir rahatlık var. Yani kapacak olsam çalıştığım yerde zaten kaparım amaan yapayım düğünü kafasındalar. Benim eşim de sağlıkçı, ona kalsa o da yapardı. Ben istemediğimden ve rahat edemeyeceğimi söylediğimden yapmadık.

Benim tanidigim sağlıkçılar hem geziyor hem corona var diyor İyi yapmışsınız zaten yapsaniz da corona var bahanesiyle gelen az olurdu düğün masraflari da kalırdı. Bu kadar yardim edilmek isteniyorsa bir sekilde parasi verilir ulaştırılır.

evlenmek= düğün diye düşünenler niye evleniyor bu süreçte cidden anlamiyorum, kıyıyorlar nikahı sonra da ya yarım yamalak bir düğün yada ertelemek zorunda kalıyorlar düğünü yapsalar da yapmasalar da içlerine sinmiyor ...mantıklı değil yani

Korona yokken bile ben düğün istemedim, nikah töreni yapıp ordan kalabalık arkadaş grubuyla eğlenmeye gitmiştik. Düğünleri oldum olası sevmem. Mecburi bir oynama vs. Sanki gelin damat dışında herkes eğleniyormuş gibi Düğünleri sevmeyen biri olarak bir de böyle salgın dönemi düğün yapma derdine düşülmesi bana tuhaf geliyor. Ben sevmesem de sevene saygı duyarım ama salgın var be kardeşim.

valla bir tek eşimin ailesi böyle düşünüyor, eşimde bu yüzden yapalım kurtulalım moduna girmiş. bir saatte olsa kimse de gelmese..

O
O cumhurbaşkanı önce milleti meydanlara doldurup miting yapmaktan, cami açılışlarına hınca hınç insan doldurmaktan vazgeçsin. Düğünler ne kadar gereksizse bu zamanda onun yaptıkları bin kat gereksiz.

Silivri silivri silivri

Begenmedim verme sebebinizi çözdüm de bu tepkiyi vereceğiniz kişi ben değilim. Bence sanal ortamda da böyle tepkiler vermeyin, neyin doğru olup olmadığını hepimiz akıl süzgecinden geçirebiliyoruz.

Yap bitsin onlar istiyolarmış zaten

Mümkünse düğün yapan yapacak olan kimse ilk sene hamile kalmasın. Sonra burada bir sürü konu okuyoruz "6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşim çok değişti, hamileyken ayrılan var mı?" diye. Şu adamları aynı çatı altında tanıyıp dünyaya bir can getirmeye karar verilsin.

millet hizli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…