Bir küçük tatil meselesi

Erkek arkadasinizla gittiginizi soylemeyin , ben hic soylemedim sevgilimle ciktigim yurtfisi seyahatlarini hep yanliz gittim saniyorlar
ben daha önce hiç çıkmadım yurtdışına, o yüzden tek başıma izin vereceklerini hiç sanmıyorum

Benim yontem hep gidebilir miyim, yapabilir miyim yerine gidiyorum, yapiyorum demekti.
Sen ne kadar kararli ve net olursan, karsindakiler de senin kararlarını sorgulama konusunda o kadar cekinik davraniyorlar.

ya zaten tanıyorlar sözlüyüz, ki bazı şeyleri çoktan yaşadık biz bilmiyorlar sadece, bilmelerine de gerek yok ama bu söz olayından sonra normalde karışmadıkları kadar karışmaya başladılar. Ben anlamıyorum ne düşünüyorlar gerçekten.

ya başbaşa daha iyi olmaz mı ama romantik romantik ne gerek var 3. tekere
e basbasa gondermıyorlar ?

ısın ıcıne yalan sokmayın ya aılenızı ıkna edeceksınız yada gercekden arkadas dahıl edıp arkadaslarla dıyeceksınız :)

sozlendınız atesle barut yangın cıkmasın sonra ayrılırlar bırsey olur pısman olurlar derdındeler

cocugun olunca anlarsın :)

ebeveyn olunca anlarsın

Yahu demeyin oyle , benim de iki tane coxugum var , sevgilisiyle tatile gidebilir kizim da oglum da , hele de sozlenmislerse guvenip evlenmelerine izin vermissem tatile mi gondermiycem
o sizin takdiriniz. kimi insanlar evlatlarına daha düşkün oluyorlar.

ebeveyn olunca anlarsın
dünyada milyarlarca anne baba var, çocuğuna serbestlik tanıyan, hayatını yaşamasına izin verip kısıtlamayanlar yeterince ebeveyn olmamış mı oluyor sizin gözünüzde? Çocuklarımızı eve kapatmalıyız çünkü bir tek biz ebeveyniz(!)

o sizin takdiriniz. kimi insanlar evlatlarına daha düşkün oluyorlar.
Hanimefendi yazdiginizin farkinda misiniz siz? Kim oluyorsunuz da coxuklarima duskun olmadigimi ima ediyorsunuz ??
Sizin kadar geri kafali degilim cok sukur , kendim de ozgur yetistim coxuklarimi da ozgur yetistiriyorum
Sizin anlayamayacaginiz kavramlar ve hayat tarzi tabi bu , yazik uzuldum sizin evlatlariniza boyle bir anneleri oldugu icin
Zavalli cocuklar

hayat yasamak boyle olmuyor malesef. Sizin ailenize karsi sorumluluklariniz var ailenizin de size karsi. Al valizini cik o zaman evinden dunyadaki milyonlarca genç gibi. Sonra ordan burdan cesetleriniz ciksin. Ayrica bunları bana değil ailene söyle. o zaman kesin izin verirler. Buraya yazıyorum .

Birak allah askina geri kafali , kendi cocuklari ileride yalanla dolanla kandiracak o hala evlatlarima duskunum ben diye dolanir etrafta

kib bye. cahille münakaşa etmemek temel dusturlarimdandir bayan. Polemiginizi başka yerde arayınız.

Pes terbiyesizliğin bu kadarı. Her evden ayrılanın cesedi mi çıkmak zorunda? Burada bile ailesinden ayrı yaşayan bir sürü kadın var hepsi kötü yola düşmüş o zaman. Aman diyim aman. Korumacıyım diye bağımlı çocuklar yetiştiriyorsunuz biz de burada sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden sorun yaşayan insanların hayatlarını okuyoruz. Gerçekten ebeveynlik bu değil. Üzüldüm çocuklarınızın adına. Belki evden çıkmayan ama dünyayı görmemiş, güzelliklerinin farkına varamamış vizyonsuz bireyler olacaklar belli ki.

siz kendi düşüncenizi bana bulaşmadan yazamıyor musunuz?

yazdığınız lafın nereye gittiğini bilemediğiniz için alıntılamak zorunda kaldım..
herkesi itham edecek cümleler kurmazsanız kimse cevap vermek zorunda kalmaz..
bir de lütfen tekrar alıntı yapacaksanız benden üslubunuza dikkat edin..
bulaşma falan iki insanın sohbet konusuna yakışmıyor..

gerçekten yazık. kötü yola düşmek nedir ? Kafanız nereye çalışıyor. Lafi nasıl nereye cekeceginizi bilemediniz Bu dünyada kadınlar neler için öldürülüyor hiç mi takip o etmezsiniz gündemi. Lafi sacma yerlere cekmeden bir otur da dusun denilenleri. Pembe değil bu dünya artık. Kapkara. aileni nasıl kandiracagin konusunda benden fikir yok zaten. Ben daha fazla bu boş konuda durmayayim.

lafın bir yere gittiği yok da ısrarla bir yere çekiliyor. herkesin düşündüğünü söylemeye hakkı var. Bu düşünceyi ayşe ne tarafa çeker fatma ne tarafa çeker diye kalıplara sokmaya çalışırsa iki kelam yazamaz söyleyemez. " ay sen ne diyorsun " da deme hakkı yok kimsenin. Üslubumda sorun yok. Geç saat olunca insanlar idrak etmek istedikleri yöne çekiyorlar söylemleri. selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…