Ooo hemde pamukkalelerde kapadokyalardaişte aradığım pratik zeka
ben daha önce hiç çıkmadım yurtdışına, o yüzden tek başıma izin vereceklerini hiç sanmıyorumErkek arkadasinizla gittiginizi soylemeyin , ben hic soylemedim sevgilimle ciktigim yurtfisi seyahatlarini hep yanliz gittim saniyorlar
ya zaten tanıyorlar sözlüyüz, ki bazı şeyleri çoktan yaşadık biz bilmiyorlar sadece, bilmelerine de gerek yok ama bu söz olayından sonra normalde karışmadıkları kadar karışmaya başladılar. Ben anlamıyorum ne düşünüyorlar gerçekten.çok tutucu değillerse direk şöyle ışte sevgilimle 8 gün macaristan a tatile gideceğim. bu şekilde birbirimizi de daha iyi taniyacagimizi düşünüyorum. .. vs.
Ana baba nin tek derdi elalem ne der değildir. elin oğlu ile bir başına gonderirsem ya kizimin basina bir iş gelirse...
e basbasa gondermıyorlar ?ya başbaşa daha iyi olmaz mı ama romantik romantik ne gerek var 3. tekere
ebeveyn olunca anlarsınya zaten tanıyorlar sözlüyüz, ki bazı şeyleri çoktan yaşadık biz bilmiyorlar sadece, bilmelerine de gerek yok ama bu söz olayından sonra normalde karışmadıkları kadar karışmaya başladılar. Ben anlamıyorum ne düşünüyorlar gerçekten.
Yahu demeyin oyle , benim de iki tane coxugum var , sevgilisiyle tatile gidebilir kizim da oglum da , hele de sozlenmislerse guvenip evlenmelerine izin vermissem tatile mi gondermiycemebeveyn olunca anlarsın
o sizin takdiriniz. kimi insanlar evlatlarına daha düşkün oluyorlar.Yahu demeyin oyle , benim de iki tane coxugum var , sevgilisiyle tatile gidebilir kizim da oglum da , hele de sozlenmislerse guvenip evlenmelerine izin vermissem tatile mi gondermiycem
dünyada milyarlarca anne baba var, çocuğuna serbestlik tanıyan, hayatını yaşamasına izin verip kısıtlamayanlar yeterince ebeveyn olmamış mı oluyor sizin gözünüzde? Çocuklarımızı eve kapatmalıyız çünkü bir tek biz ebeveyniz(!)ebeveyn olunca anlarsın
Hanimefendi yazdiginizin farkinda misiniz siz? Kim oluyorsunuz da coxuklarima duskun olmadigimi ima ediyorsunuz ??o sizin takdiriniz. kimi insanlar evlatlarına daha düşkün oluyorlar.
hayat yasamak boyle olmuyor malesef. Sizin ailenize karsi sorumluluklariniz var ailenizin de size karsi. Al valizini cik o zaman evinden dunyadaki milyonlarca genç gibi. Sonra ordan burdan cesetleriniz ciksin. Ayrica bunları bana değil ailene söyle. o zaman kesin izin verirler. Buraya yazıyorum .dünyada milyarlarca anne baba var, çocuğuna serbestlik tanıyan, hayatını yaşamasına izin verip kısıtlamayanlar yeterince ebeveyn olmamış mı oluyor sizin gözünüzde? Çocuklarımızı eve kapatmalıyız çünkü bir tek biz ebeveyniz(!)
Birak allah askina geri kafali , kendi cocuklari ileride yalanla dolanla kandiracak o hala evlatlarima duskunum ben diye dolanir etraftadünyada milyarlarca anne baba var, çocuğuna serbestlik tanıyan, hayatını yaşamasına izin verip kısıtlamayanlar yeterince ebeveyn olmamış mı oluyor sizin gözünüzde? Çocuklarımızı eve kapatmalıyız çünkü bir tek biz ebeveyniz(!)
kib bye. cahille münakaşa etmemek temel dusturlarimdandir bayan. Polemiginizi başka yerde arayınız.Hanimefendi yazdiginizin farkinda misiniz siz? Kim oluyorsunuz da coxuklarima duskun olmadigimi ima ediyorsunuz ??
Sizin kadar geri kafali degilim cok sukur , kendim de ozgur yetistim coxuklarimi da ozgur yetistiriyorum
Sizin anlayamayacaginiz kavramlar ve hayat tarzi tabi bu , yazik uzuldum sizin evlatlariniza boyle bir anneleri oldugu icin
Zavalli cocuklar
o sizin takdiriniz. kimi insanlar evlatlarına daha düşkün oluyorlar.
Birak allah askina geri kafali , kendi cocuklari ileride yalanla dolanla kandiracak o hala evlatlarima duskunum ben diye dolanir etrafta
siz kendi düşüncenizi bana bulaşmadan yazamıyor musunuz?ne alaka düşkünlükle?
kendi fikrinizi laf sokmaya çalışmadan savunamıyormusunuz?
konu sahibesi orada otelde kalan falan birileri olur illaki çekilirsiniz foto atarsınız..
Pes terbiyesizliğin bu kadarı. Her evden ayrılanın cesedi mi çıkmak zorunda? Burada bile ailesinden ayrı yaşayan bir sürü kadın var hepsi kötü yola düşmüş o zaman. Aman diyim aman. Korumacıyım diye bağımlı çocuklar yetiştiriyorsunuz biz de burada sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden sorun yaşayan insanların hayatlarını okuyoruz. Gerçekten ebeveynlik bu değil. Üzüldüm çocuklarınızın adına. Belki evden çıkmayan ama dünyayı görmemiş, güzelliklerinin farkına varamamış vizyonsuz bireyler olacaklar belli ki.hayat yasamak boyle olmuyor malesef. Sizin ailenize karsi sorumluluklariniz var ailenizin de size karsi. Al valizini cik o zaman evinden dunyadaki milyonlarca genç gibi. Sonra ordan burdan cesetleriniz ciksin. Ayrica bunları bana değil ailene söyle. o zaman kesin izin verirler. Buraya yazıyorum .
siz kendi düşüncenizi bana bulaşmadan yazamıyor musunuz?
gerçekten yazık. kötü yola düşmek nedir ? Kafanız nereye çalışıyor. Lafi nasıl nereye cekeceginizi bilemedinizPes terbiyesizliğin bu kadarı. Her evden ayrılanın cesedi mi çıkmak zorunda? Burada bile ailesinden ayrı yaşayan bir sürü kadın var hepsi kötü yola düşmüş o zaman. Aman diyim aman. Korumacıyım diye bağımlı çocuklar yetiştiriyorsunuz biz de burada sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklar yüzünden sorun yaşayan insanların hayatlarını okuyoruz. Gerçekten ebeveynlik bu değil. Üzüldüm çocuklarınızın adına. Belki evden çıkmayan ama dünyayı görmemiş, güzelliklerinin farkına varamamış vizyonsuz bireyler olacaklar belli ki.
lafın bir yere gittiği yok da ısrarla bir yere çekiliyor. herkesin düşündüğünü söylemeye hakkı var. Bu düşünceyi ayşe ne tarafa çeker fatma ne tarafa çeker diye kalıplara sokmaya çalışırsa iki kelam yazamaz söyleyemez. " ay sen ne diyorsun " da deme hakkı yok kimsenin. Üslubumda sorun yok. Geç saat olunca insanlar idrak etmek istedikleri yöne çekiyorlar söylemleri. selametleyazdığınız lafın nereye gittiğini bilemediğiniz için alıntılamak zorunda kaldım..
herkesi itham edecek cümleler kurmazsanız kimse cevap vermek zorunda kalmaz..
bir de lütfen tekrar alıntı yapacaksanız benden üslubunuza dikkat edin..
bulaşma falan iki insanın sohbet konusuna yakışmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?