Ailen onay verdikten sonra elalem hicbirsey diyemezİyi akşamlar. Erkek arkadaşımın eylül başında iş için Macaristan'a gitme planı vardı. Bugün konuştuk sürpriz olarak bana da bilet almış, beraber gideriz hem baş başa zaman geçiririz diye çünkü uzun zamandır çok yoğundu işleri ve bu yaz doğru düzgün görüşemedik bile. Sorunum tahmin edersiniz ki ailemi nasıl ikna edebilirim? Daha önce ufak hafta sonu gezilerimiz olmuştu ama yalnız değil arkadaşlarımızlaydık ve kısaydı. Şimdi ise sekiz gün ve birbirimizi tanımak için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok tutucu insanlar değiller ve yurtdışına gitmeyi ne kadar istediğimi biliyor ama az da olsa "elalem ne der?" kafasındalar. Aileme ne desem, konuyu nereden açsam? Tecrübeli kişilerden yardıma ihtiyacım var
Ailen onay verdikten sonra elalem hicbirsey diyemez
Elalem ne bilecek ki
Ailene soraan bi Elalem bilmek zorunda mı?
Ya o elalem ne der denilen insanların çocukları neler neler yapıyorken .... neyse yaa ergenlikten beri tepkiliyimdir bu elaleme zaten. Ben iin vermişsem çoxuğuma kapanmıştır konu.Sosyal medya hesaplarımız falan var ama? Hani bir şekilde öğrenilir zaten. İşte sorun ailemin nasıl onay vereceği işte, hemen tamam diyeceklerini sanmıyorum
İyi akşamlar. Erkek arkadaşımın eylül başında iş için Macaristan'a gitme planı vardı. Bugün konuştuk sürpriz olarak bana da bilet almış, beraber gideriz hem baş başa zaman geçiririz diye çünkü uzun zamandır çok yoğundu işleri ve bu yaz doğru düzgün görüşemedik bile. Sorunum tahmin edersiniz ki ailemi nasıl ikna edebilirim? Daha önce ufak hafta sonu gezilerimiz olmuştu ama yalnız değil arkadaşlarımızlaydık ve kısaydı. Şimdi ise sekiz gün ve birbirimizi tanımak için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok tutucu insanlar değiller ve yurtdışına gitmeyi ne kadar istediğimi biliyor ama az da olsa "elalem ne der?" kafasındalar. Aileme ne desem, konuyu nereden açsam? Tecrübeli kişilerden yardıma ihtiyacım var
E tek sorun buysa koymayin birlikte resminizi sosyal medyaya ...Sosyal medya hesaplarımız falan var ama? Hani bir şekilde öğrenilir zaten. İşte sorun ailemin nasıl onay vereceği işte, hemen tamam diyeceklerini sanmıyorum
çok yalan söyleme taraftarı değilim açıkçası ya ama onlar da zorlamasınlararkadaşlar ile topluca gidiyoruz desen
ben de tepkiliyim de aileler tepkili olmayı öğrenemedi bir şekilde maalesefYa o elalem ne der denilen insanların çocukları neler neler yapıyorken .... neyse yaa ergenlikten beri tepkiliyimdir bu elaleme zaten. Ben iin vermişsem çoxuğuma kapanmıştır konu.
çok yalan söyleme taraftarı değilim açıkçası ya ama onlar da zorlamasınlar
ben de tepkiliyim de aileler tepkili olmayı öğrenemedi bir şekilde maalesef
sadece sosyal medya değil. Bizim bütün akrabalar dip dibedir evlerimiz yan yana, yazlıklarımız da o şekilde. Yani her türlü öğrenirler. zaten sorun benlik değil, takmam onları da dediğim gibi ailemin düşüncesi bu şekilde. Onları nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorumE tek sorun buysa koymayin birlikte resminizi sosyal medyaya ...
Arkadaslarlayiz deyin yanınıza bı arkadaş daha ekleyin
İşte yanınıza bı arkadaş ekleyip arkadaşlarla gidicez diyereksadece sosyal medya değil. Bizim bütün akrabalar dip dibedir evlerimiz yan yana, yazlıklarımız da o şekilde. Yani her türlü öğrenirler. zaten sorun benlik değil, takmam onları da dediğim gibi ailemin düşüncesi bu şekilde. Onları nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum
Aynen o elalemlerin çocuklarının neler neler yaptığına şahit oldukça aileme daha çok kızıyorum .elalemi sevsinler kendilerine baksın önce o elalem en sinir olduğum şey.
maalesef öyle.Aynen o elalemlerin çocuklarının neler neler yaptığına şahit oldukça aileme daha çok kızıyorum .
mecbur yalan söylemem gerekebilir kabul etmezlerse, haklısınızİşte yanınıza bı arkadaş ekleyip arkadaşlarla gidicez diyerek
Yalana gerek yok gerçekten bı arkadaş olsun arkadaşlarla gidiyor olursun ozaman :)mecbur yalan söylemem gerekebilir kabul etmezlerse, haklısınız
ya başbaşa daha iyi olmaz mı ama romantik romantik ne gerek var 3. tekereYalana gerek yok gerçekten bı arkadaş olsun arkadaşlarla gidiyor olursun ozaman :)
işte aradığım pratik zekaBende hep ayseyle zehrayla diyerek gidiyordum ama onlar anlıyordu zaten. Resim at dediklerinde instagramda olduğum yerin hashtaginden bi esmer kız bulup yolluyordum resmi annemlereaynı yerdeyiz gibi ahahah. Demokraside çareler tukenmez
çok tutucu değillerse direk şöyle ışte sevgilimle 8 gün macaristan a tatile gideceğim. bu şekilde birbirimizi de daha iyi taniyacagimizi düşünüyorum. .. vs.İyi akşamlar. Erkek arkadaşımın eylül başında iş için Macaristan'a gitme planı vardı. Bugün konuştuk sürpriz olarak bana da bilet almış, beraber gideriz hem baş başa zaman geçiririz diye çünkü uzun zamandır çok yoğundu işleri ve bu yaz doğru düzgün görüşemedik bile. Sorunum tahmin edersiniz ki ailemi nasıl ikna edebilirim? Daha önce ufak hafta sonu gezilerimiz olmuştu ama yalnız değil arkadaşlarımızlaydık ve kısaydı. Şimdi ise sekiz gün ve birbirimizi tanımak için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok tutucu insanlar değiller ve yurtdışına gitmeyi ne kadar istediğimi biliyor ama az da olsa "elalem ne der?" kafasındalar. Aileme ne desem, konuyu nereden açsam? Tecrübeli kişilerden yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?