Bir küçük tatil meselesi

Ailemi kandırmak için konuyu açmadım, keşke biraz okumayı, anlamayı öğrenseniz. Dünya kapkara falan değil, her sokağa çıkan öldürülmüyor, her sevgilisiyle tatile gidenin cesedi dönmüyor. Biraz sokağa çıksanız, dünyayı haberlerden takip etmeseniz anlardınız aslında. Gerçekten iyi niyetli bir sürü insan var dışarıda. Belli ki evde oturup müge anlı tarzı programları izlemekten psikolojiniz biraz bozulmuş. Eve kapatın kendinizi insanlarla iletişiminizi kesin n'olur kötü niyetli olabilirler çünkü... Ve konumdan da uzak durun gerçekten.

Bravo diyorum yazdiklarina , insallah tatil sorununu cozersin biran once ve keyfini xikarirsin
Macaristan harika bir yer , doya doya gezin sevgilinle

Bravo diyorum yazdiklarina , insallah tatil sorununu cozersin biran once ve keyfini xikarirsin
Macaristan harika bir yer , doya doya gezin sevgilinle
teşekkür ederim kararlı ve ısrarcı olunca kabul ederler fikrini deneyeceğim bakalım. Umarım çözülür

Ben de erkek arkadaşım şimdiki eşimle gitmiştim tatile çok. Zaten normalde de arkadaşlarımla gidiyordum, yine arkadaşlarımla gidioyrum demiştim. sadece kız kardeşim biliyordu. Mostarda sözlenmiştik, pariste de evlenme teklifi almıştım. iyiki de gitmişim. :)

Onlara danışmadan tepkilerini bilemezsin ki
Önce sor hayır derlerse nasıl ikna edebileceğini düşünürsün.

Ailene aç konuyu tepkilerini anlamiş olursun.
Geri kalan akraba eşe dosta arkadas grubuyla gittigini soylersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…