Siz çalışıyor musunuz siz düzenli bi para alıyorsanız,bozdurup kesebilirsiniz bence.Slm kızlar...eşim yazın çalısmiyor ben de ucu ucuna yettirebiliyorum..geçen sene kurban kesemedik bu sebepten ve yılım çok kötü geçti bu sene de malum yaz ekonomik kriz de cabası yine kesemeyeceğim diye çok üzülüyorum ve yine kötü bir yıl geçirecekmişim gibi hissediyorum gerçekten kiraydı krediydi derken elimde hiç bi sey kalmıyor kredi kartından yiyoruz geri kalani köşede biriktirdiğim üç bileziğim var yarın öbür gün ev peşinatı yapmak için siz ne düşünüyorsunuz bozdurup kurban kesmeli miyim?..Konu dine çekilmesin dini değil maddi çünkü..
yahu borcu olanın kurban kesmesi kadar saçma birşey yok neden bu kadar dert ettiniz ki??? illa satacaksanız 3 bilezikten ev peşinatı falan olmaz borçlarınızı kapatın...Slm kızlar...eşim yazın çalısmiyor ben de ucu ucuna yettirebiliyorum..geçen sene kurban kesemedik bu sebepten ve yılım çok kötü geçti bu sene de malum yaz ekonomik kriz de cabası yine kesemeyeceğim diye çok üzülüyorum ve yine kötü bir yıl geçirecekmişim gibi hissediyorum gerçekten kiraydı krediydi derken elimde hiç bi sey kalmıyor kredi kartından yiyoruz geri kalani köşede biriktirdiğim üç bileziğim var yarın öbür gün ev peşinatı yapmak için siz ne düşünüyorsunuz bozdurup kurban kesmeli miyim?..Konu dine çekilmesin dini değil maddi çünkü..
yahu borcu olanın kurban kesmesi kadar saçma birşey yok neden bu kadar dert ettiniz ki??? illa satacaksanız 3 bilezikten ev peşinatı falan olmaz borçlarınızı kapatın...
bende aynı durumdayım, kurban hayatımda kesmedim ,keser miyim bilmem?? ama borçsuz harçsız bir hayatın yoksa kurban keseceğim diye kendini paralamanın da anlamı yok...Konu sahibini tenzih ederim kredi çekip kurban kesen var bu ülkede. Eşi dostu kurban kestiler desin herhalde mantık..
Biz 5 yıldır bankaya ev kredisi ödüyoruz. Ev benim malım değil. Yani hala bankanın. Birikim yapacak kadar param kalmıyorsa neden kurban keseceğim diye kasayım ki kendimi?
Başka şekillerde veririm sadakamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?