• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kv derdi de benden

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
kızlar fikir istiyorum sizden ben mi abartıyorum

Kv herşeyimize müdahale etmeye çalışan bir insan . Bi kızım var onun ismimi koymak zorunda kaldık (!) Başta kendi isteğimizle ismini koyacaksken ben yanına isim koymak istedim kabul etmedi eşimle çok huzurum bozuldu sonra yuvamın huzuru için kabul etmek zorunda kaldım neyse sorunum bu değil kızımı çok seviyor tamam iyi hoş çok güzel ama abartıyor gerçekten bazen bize gelirken veya biz onlara gidince merdivenlerden çıkana kadar kızımın adını bağırıyor binada yavrum yavrum diye insanlar rahatsız olacak diyorum yok ki haftada bazen 3 4 gün görüştüğümüz bile oluyor. Yine sevdiğinden sürekli bişeyler alıyor kızıma kıyafet vs bu güzel bişey ama kızıma hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıyorum çünkü herşeyini o alıyor bana alacak tek Bi çöp kalmıyor 9 10 yaşına kadar giyecek kıyafetlerini aldı çocuk daha 2 yaşında. Şuan onlardayız kp aradı Bi yere gideceklermiş kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi artık yavaş yavaş sabrım taşmaya başladı. Kızımda o kadar etkileniyor ki artık ben ona kızınca baba (babaanne) diye ağlıyor. Ben bişey yapsam hemen çocuğa sarılıp susturuyor (çocuğa bişey yaptığım bişey Yok tabiki mesela altını alacağım kızım istemediği için ağlıyor kalkınca hemen kucağına alıp susturuyor) çocuk düşsün ağlasın benden önce kucağına alıyor ondan önce davranıp çocuğumu susturmaya çalışsam kucağımdan alıp o susturuyor.Abartıyor muyum Allah aşkına Bi şey deyin..

Babaanneler neden sevgilerini bu kadar abartıyor anlamıyorum.Cocugun annesine bağlanmasına engel oluyorlar.cocuk sonra anneyi dinlemiyor;her dedikleri yapıldığı şımartıldıgi icin evden uzaklaşıyorlar.
Siz haklısınız.sonrasini çekecek olan sizsiniz.

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum

Benim kv de aynı şekilde çok sever torunlarını.
Biraz daha iyi yönunden bakın bence. Sevmese ilgilenmese daha çok zorunuza gider. Kayinvalideniz ile yaşayacağınız en büyük sorununuz bu olsun. :super:

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
Huzurum kaçmasın dedikçe kaçar arkadaşım sizin durumun aynısını arkadaşoçım yaşadı kadın yasaklamış kızına okuldan sonra gitmeyeceksin eve gel diye kız wc ye kilitlemiş 10 yaşında annem banannemden ayırdı beni diye

Benim kv de aynı şekilde çok sever torunlarını.
Biraz daha iyi yönunden bakın bence. Sevmese ilgilenmese daha çok zorunuza gider. Kayinvalideniz ile yaşayacağınız en büyük sorununuz bu olsun. :super:
Ya bende öyle diyorum nankörlük mü yapıyorum diyorum ama İnanın çok abartıyor ya beraber olduğumuz zaman bir oturup sohbet edemeyiz çocuğu hoplatır zıplatır bağıra bağıra sever. Bende kendi zevkime göre kıyafet almak istiyorum çocuğuma ama hiç Bi eksiği kalmıyor alacak çünkü hepsini o beğenip o alıyor. Çocuğumu büyütüyorum ama her özentimden mahrum kalıyorum

Kv kendisi dengesiz tamam ama siz de sanki fazla yuz vermissiniz.evinin huzuru onlari dinlemekten mi geciyor yani eyvahlar olsun
Bizimde isim mevzusu olmustu
Esim le ismi koyduk.bozuldular ettiler.daha birsuru.konu...hic taviz vermedim
Sonra pes etti
Simdi buyudu al simdi bak besle buyut bizimki de yemeyi sevmiyor kisir dongu...
Tavri siz belirleyeceksiniz.erkek ailesi olarak birsey zannediyorlar kendilerini

Huzurum kaçmasın dedikçe kaçar arkadaşım sizin durumun aynısını arkadaşoçım yaşadı kadın yasaklamış kızına okuldan sonra gitmeyeceksin eve gel diye kız wc ye kilitlemiş 10 yaşında annem banannemden ayırdı beni diye

Offf demeyin nolur ya o_O nasıl davranmalıyım peki

oldu olacak alsın kendisi büyütsün çocuğu.
siz de bir hop dur orda dememişsiniz kadına, şımardıkça şımarmış. bundan sonra her hareketinde uyarın, onun annesi benim diyin, olay çıkacaksa da çıksın, çocuğunuzla ilişkinizden daha mı önemli sanki?

Babanneler annecilik oynamayı ne kadar seviyor.
Çocuğu sevebilirler ama annesi gibi davranmaları çok saçma.
Size ahaber vermeden çocuğu dışarı götürmek nedir yahu?
Muhtemelen sizin bu davranışlardan hoşlanmadığınızı anlamıştır, bilerek yapıyordur.

Kesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor

Kesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor

Aaaa sırf size inat diye çocuğa nasıl zarar veriyor?
Kolanın zararını bilmeyen yoktur, rujdaki kimyasallar da cabası.
Siz anne olarak en baştan dur demeliydiniz, tepki vermeliydiniz.

Sevmesi cok normal tipik babanne davranislari. Kiyafet vs almasi sevmesi cok guzel ama suna cok asiri kizdim su an. Ne demek senden izinsiz yangindan kacirir gibi cocugu alip bir yerlere goturuyor ve neresi oldugunu da soylemiyor. Bu ne demektir ya? Cok sinir oldum. Her sey kabul edilebilir ama bu kabul edilemez.

onun ismini niye koymak zorunda kaldınızki ya valla bu olayların merkezi kayınvalideler degil esler boyle annesi ne derse he diyen adamlar evlenmesinler kadınlarda ugrasmasın su kayınvalidelerle yazık ya en sonunda patlayacaksınız fena olucak gibi sabır sabır nereye kdr

Back
X