• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kv derdi de benden

çok komik sizde alın kv sorarsada ben bunu beğendim onu giydiriyorum dersiniz
onun aldıklarınıda yakın akrabanın çocuklarına veririm
siz savaşmaktan korkuyorsunuz ve herkes tepenize çıkmış
Evet sanırım öyle savaşmak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum herşey ama olmuyor malesef

Kesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor
sizden hıncını çıkarır gibi ne garip insanlar var ya
küçücük çocuklardan ne istiyosun seni iplemeyen anne yerine koymayan bir çocuğunuz oluyo ve bunu da kv bilerek yapıyo
dikkat et canım

Evet sanırım öyle savaşmak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum herşey ama olmuyor malesef
olmaz söz konusu olan çocuğunuz ve çocuk üzerinde tüm oteritenizi kaybetmişsiniz
şımartmayı abartmış kv bence eşinize tatlılıkla anlatın durumu eşinizin yanınızda olması çok önemli
kv ne yaparsa yapsın o zaman

olmaz söz konusu olan çocuğunuz ve çocuk üzerinde tüm oteritenizi kaybetmişsiniz
şımartmayı abartmış kv bence eşinize tatlılıkla anlatın durumu eşinizin yanınızda olması çok önemli
kv ne yaparsa yapsın o zaman
Evet malesef öyle kızmaya korkuyorum çocuk beni kötü bilecek diye çünkü onu yemek yemeye uyutmaya vs zorlayan tek insan benim çevresinde başka herkes oyun oynayıp mutlu etme peşinde

Evet malesef öyle kızmaya korkuyorum çocuk beni kötü bilecek diye çünkü onu yemek yemeye uyutmaya vs zorlayan tek insan benim çevresinde başka herkes oyun oynayıp mutlu etme peşinde
korkmayın neyden korkuyorsunuz çıkarın dişlerinizi birisi birşey derse
o sizin annenizse bende x annesiyim dersin ama çocuk benden çok herkesin sözünü dinliyor dersin
çok geç değil artık ağırlığınızı koyun
herhalde ikinci bebekte geliyo siz küçükle ilgilenirken büyüğü iyice kaybedebilirsiniz

korkmayın neyden korkuyorsunuz çıkarın dişlerinizi birisi birşey derse
o sizin annenizse bende x annesiyim dersin ama çocuk benden çok herkesin sözünü dinliyor dersin
çok geç değil artık ağırlığınızı koyun
herhalde ikinci bebekte geliyo siz küçükle ilgilenirken büyüğü iyice kaybedebilirsiniz

Evet bundan sonra daha dik duracağım inşallah çıktım evime geldim durmadım orda şimdi eşimi yolluyorum gidip alacak çocuğumu gelmişler eve

Evet bundan sonra daha dik duracağım inşallah çıktım evime geldim durmadım orda şimdi eşimi yolluyorum gidip alacak çocuğumu gelmişler eve
eşin eve gelince sor nereye götürmüşler çocuğu diye
nereye götürdüğünü bile söylemedi annen endişeleniyorum de hamileyim ben çok fena oldum de
sonrada hiçbirşey söyleme tüm herşeyi biranda söylersen olmaz azar azar doldur bir anda herşeyi söylersen kavga çıkar

cinnet, senin konunu cidden cinnet halleder.

ne demek ya kola içirmek küçücük bebeğe, Ruj, çocuğu habersiz alıp götürmeler ve en önemlisi çocuğun sana anne demesinden rahatsız olması. hemen kucaklaması, deli olurum ben. Bu insan güzellikten anlamaz, bişeyleri göze alman lazım kızın için.
aldığı kıyafetleri yakınlarına dağıtıp kendi zevkine göre şeyler almakla başla işe :)

İlk hatayı aylarca karnında taşıdığın bebeğine k.validenin ismini vererek hadi onu geçtim ikinci isim koymana bile mudahale etmesine sessiz kalarak yapmışsın.

O senin çocuğun k.validenin değil.ama bu gidişle çocuk sana değil ona anne diyecek.

Lütfen anneliğini yitirdiğin otoriteyi tekrar ele geçir.ilk iş olarak da gidiş gelişi haftada 1 e düşür.

Bu kadın benim k.validem olsa ve bu kadar karşsa üçüncü dünya savaşını ilan ederdim :rolleyes:

Onun aldıklarını götürüp değiştirin , kendi zevkinizegöre alın.

Sevmesi çok iyi nasıl seveceğine karışmayın, ama izinsiz alıp bir yere götürmesine izin vermeyin

Kızınızbüyüdükçe sorunlar daha da artıcak şimdiden önlem alın , görüşmeyi azaltın haftada 3-4 gün fazla.

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum

Küssün

Haklı olan sendin küserse paşa keyfi bilir

Evleriniz çok mu yakın sürekli gitmek zorundamısınız bende çok rahatsız olurdum haklısınız kayınvalidemde bi ara öle bişiler yapmaya kalktı tepki koyamadım bende ilk başta ama eşime sürekli hastayım çocuk hasta gibi diyerek azalttım sonrada eşimin iş nedeniyle görüşememiştik alah kolaylık versin.

Sizinki KV derdi değil ki KV terörü resmen..
Öyle bir kvyle haftada 3-4 görüşmek neden??
Aynı evde oturun daha iyi...
Kendi düzeninize karıştırmayın
O sizin bebeğiniz ve KV fazla abartmış sesinizi çıkarın lütfen

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
O aileyi ayaga kaldiran ben olurdum. Ne demek 2 yasinda alti bezli bebeyi alacak, birde nereye gidecegini bile soylemeden..
Nasil bir sabriniz var..

Eşimle konuştuk bunda bişey Yok ki diyor o alışmış artık annesinin huyuna benim alışmamı bekliyor. Bana karşı da aynı niye zoruna gidiyor diyor bey.

Back
X