• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kv derdi de benden

Tanıdığımın 5. sınıf ve 6.sınıf çocukları var. Halalar çocukları cok seviyor ve her şeylerine karısıyor. Çocukların annesi bu yaşlarına kadar kendi zevkine göre hiçbir şey giydirememiş ve hala aynı devam ediyor. Gittikleri okuldan kursa kadar halalar müdahale ediyor.

Kısacası haklısın, abartmıyorsun. Torun bu sevecek tabi ama her şeyin bir sınırı var. Herkes sınırını bilmek zorunda.

Çoçuğu kaçırmaya çalışırken alacaktınız kucağından kapıyı çekip gidecektiniz. Bunca şeye şimdiye kadar ne tepki veremeyeceğinizi bilemediyseniz şimdi de kk bir şey öğretemez size.

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum

Ya huzurun kaçacağı kadar kaçmış ki bu konuyu açtın. Ortada koca bir sorun var. Daha diyor huzurum kaçmasın. Valla suçlu sensin.

Kesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor

Büyük konuşmak gibi olmasın ama bu kadını parçalardım. Siz çok sinmişsiniz. Çocuğa zarar veriyor kadın.

Sizin gibi kadınlara çok sinir oluyorum valla ya. Hiçbir şeye tepki vermiyorsunuz sonra da şikayet ediyorsunuz.

Sizden izinsiz bir yere görmesi konusunda çok haklisiniz aslında genel olarak haklisiniz ama şu açıdan bakın birazda bnm kv etkilerimin çocuklarını kucağına bile almaz sevmez birde çirkin der arkalarındn :) bnm henüz yok ama eminim olunca bnm cocugada aynısını yapar bnce birazda bu açıdan bakın:KK49:

Kayinvalidenin ismini koymasaydin huzurunuz neden bozulacakti?

Kızsam da çok belli edemedim alttan aldığım için buraya geldi konu haklısınız keşke eşim biraz anlasa destek olsa tek başıma olmazdım bu kadar , ama işte hem annesi bişey diyemiyor hemde kv o kadar otoriter ki alışmış bu zamana kadar farkınd değil sorunun.

Kendi annem babam da haftanin en az bes gunu kizimla beraberler cokta ilgi alaka gosteriyorlar ancak herhangi birseyde yine anneee diye kucagima gelir.galiba sizinkiler fazla da simartiyorlar.

Biraz benim kv'ye benzettim.
Benimki de daha bebeğim 2,5 aylıkken götürmeye kalktı. Gelmiş bebek uyuyor, giydir götürcem diyor.
Nereye dedim, amcası sevecek dedi bana.
Olmaz, götüremezsin dedim, amcası sevecekse gelsin benim evimde sevsin dedim.
Bir daha çocuk falan götürmeye kalkmadı.

Hayır birde izin almadan, emir ederek yapıyorlar, çok sinir bozucu.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun, böyle bir kv'ye başa çıkmak zordur

Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
Ne güZel kv den oğrenecegın cok sey var senın ondan ne eksıgın var o nasıl kocasını arayıp haksızken bıle kıyametı koparıyorasa sende kocanı arayıp kıyametı kopar zaten adamlar yonetılmeye alışık azcıkta sen yonet

Bir yere davetliydik kv çocuğumu almış götürmüş ben çocuk eşimde sanıyorum. Sordum çocuk nerde Annem aldı annen nerde bilmiyorum diyor. Ev kalabalık soruyorum kimse görmemiş nerede olduklarını bilmiyor. Ortalığı ayağa kaldırdım eşimin gözüne soka soka sonuçta ben annesiyim çocuğumu benden habersiz hiçbir yere götüremez diye. Kv geldi çektim aldım çocuğu lafımı da söyledim. Sizde biraz dişli olun huzurum kaçacak diye düşünüyorsun ama zaten huzurun yok ki bırak eşinin kv nin huzuru kaçsın.

Biraz benim kv'ye benzettim.
Benimki de daha bebeğim 2,5 aylıkken götürmeye kalktı. Gelmiş bebek uyuyor, giydir götürcem diyor.
Nereye dedim, amcası sevecek dedi bana.
Olmaz, götüremezsin dedim, amcası sevecekse gelsin benim evimde sevsin dedim.
Bir daha çocuk falan götürmeye kalkmadı.

Hayır birde izin almadan, emir ederek yapıyorlar, çok sinir bozucu.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun, böyle bir kv'ye başa çıkmak zordur
Bnmki de uyuyan cocugu alip misafire gostermek istemisti. Cemkirmistim. Net!

Kv nizden niye bu kadar korkuyorsunuz? Çok fazla taviz vermişsiniz. Ne münasebet yahu çocuğunuza sizden çok annelik yapıyor. Herşeye karışıyor. Sanki kendi doğurmuş siz yabancıymışsınız gibi. Hatalı olan sizsiniz. Bu kadar yüz vermeyecektiniz. Huzurum için diyorsunuz da böyle huzurunuz varmı acaba? Kavga çıkarsa çıksın korkmayın bu kadar. Birazda eşiniz düşünsün yuvasının huzurunu. Valla çok sabırlısınız. Ben olsam olay çıkarmıştım çoktan. Hatta görüşmeyi bile keserdim. Hiç gelemem böyle şeylere. Helede söz konusu çocuğumsa. Kimse benim çocuğuma ben varken annelik taslayamaz. Herkes yerini bilmeli.

Hiç abartmıyorsun tam sopalık... ama her zaman söylediğim gibi suç kv den de değil, eşinde.
Tüm bunları görürken anne-çocuk ilişkisinin zedelenebileceğinin farkındayken susuyor bir pısırık gibi.
İsim koyma mevzusuna gelince neden geri adım attın? Yuvamın huzuru için diye diye, susa susa tepene çıkmışlar farkındamısın?
Tavrını koy, kavganı et, gerekirse aylarca konuşma küs kal.
Yularları eline al, yoksa çocuk büyüdüğünde tam bir babaanne bağımlısı olur elinden alamazsın.

Hiç kırmayın bence. Herşey de olduğu gibi sevginin de fazlası zarar.
Siz ara ara geleceği zaman dışarı çıkın evde değilim deyin. Mesafe koyun sarılıp susturduğu zaman tatlı dille ama benim lafımı da dinlemesi gerek diye belirtin. Madem birşeyler alıyor siz beğendiklerinizi söyleyin onu alsın. Ya da sizde alın neden aldın diyecek hali yok ya. Alıp götürme konusunda da en azından nereye gidiyor söylesinler zarar verecek değiller ama anne olarak haberinizin olması gerek. Sizden sorumluluklarınızı alırlarsa cidden ilerleyen dönemlerde her zıtlaştığınız da babanneye sığınacak bu büyük bir sıkıntı. Kırmadan önlem alın.

Ben olsam kafayı yerdim şu an anlıyorum seni.. Ama en başında onun ismini koymakla hata yapmışsınız bence .. Benim henüz çocuğum yok ama bizim kv de ben buyuteceğim Sen ne anlarsın diyip duruyo . .. Düşüncesi bile iğrenç .. Benim çocuğum o sadece benim .. Ben yaptımm :)

Esin sana destek vermiyor gibi hissettim.. O yuzden sen de cekiniyorsun kayinvalideden; bisey diyemiyorsun..
Yaniliyor da olabilirim elbet ama bi mesafe koymazsan bu hep daha ileriye gider.. Kavga et demiyoruz, net ol..
Boyle hadsiz insanlari anlayamiyorum; ya sen o duyguyu yasamis, cocuk buyutmussun.. Biraksana millet de yasasin anneligini..

kızlar fikir istiyorum sizden ben mi abartıyorum

Kv herşeyimize müdahale etmeye çalışan bir insan . Bi kızım var onun ismimi koymak zorunda kaldık (!) Başta kendi isteğimizle ismini koyacaksken ben yanına isim koymak istedim kabul etmedi eşimle çok huzurum bozuldu sonra yuvamın huzuru için kabul etmek zorunda kaldım neyse sorunum bu değil kızımı çok seviyor tamam iyi hoş çok güzel ama abartıyor gerçekten bazen bize gelirken veya biz onlara gidince merdivenlerden çıkana kadar kızımın adını bağırıyor binada yavrum yavrum diye insanlar rahatsız olacak diyorum yok ki haftada bazen 3 4 gün görüştüğümüz bile oluyor. Yine sevdiğinden sürekli bişeyler alıyor kızıma kıyafet vs bu güzel bişey ama kızıma hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıyorum çünkü herşeyini o alıyor bana alacak tek Bi çöp kalmıyor 9 10 yaşına kadar giyecek kıyafetlerini aldı çocuk daha 2 yaşında. Şuan onlardayız kp aradı Bi yere gideceklermiş kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi artık yavaş yavaş sabrım taşmaya başladı. Kızımda o kadar etkileniyor ki artık ben ona kızınca baba (babaanne) diye ağlıyor. Ben bişey yapsam hemen çocuğa sarılıp susturuyor (çocuğa bişey yaptığım bişey Yok tabiki mesela altını alacağım kızım istemediği için ağlıyor kalkınca hemen kucağına alıp susturuyor) çocuk düşsün ağlasın benden önce kucağına alıyor ondan önce davranıp çocuğumu susturmaya çalışsam kucağımdan alıp o susturuyor.Abartıyor muyum Allah aşkına Bi şey deyin..
O senin kızın neden Kv ne o kadar taviz veriyorsun ki yarın bi gün kızını kendine iyice alıştırıp yanında kalmasını isteyecek biraz sert tepki ver araya mesafe koy

Back
X