- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
Yani doğru söylüyorsunuzYok yok karartma, en azindan kendi gelmis, sacmalamadan dinlemis.. Bu da birseydir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doğru söylüyorsunuzYok yok karartma, en azindan kendi gelmis, sacmalamadan dinlemis.. Bu da birseydir..
Oncelikle sakin olmaya calis.. Ne derse desin, kavgaya girme.. Degerli ve önemli oldugunu, yardimlarinin cok iyi geldigini ama bazen belki de farketmeden fazla mudahale ettigini ve seni yok saydigini, cocugun yuz bulup arsizlastigini, seni bazen dinlemedigini soyle.. Mumkunse esin de duysun..Kızlar yorumlarınızı okudum hep çok haklısınız ..
Sabaha kadar başım ağrıdı yatamadım eşim artık hastahaneye götürecekti hamileyim , durum öyle olunca eşim sabah annesini aradı böyle yapman mavi yi çok üzmüş diye bana verdi teli konuşun halledin diye ama Can'ım o kadar sıkkındı ki anne lütfen sonra konuşalım dedim oda sana kasıtlı bişey yapmadım ben ama tamam bekliyorum dedi arayıp konuşacağım nasıl davranmalıyım güzellikle anlatmak istiyorum fikir istiyorum tekrar sizden ?
özür dilerim ama okurken gülmem geldi. kendi ismini bağıra bağıra sevmeler. Gözümde canlandı
Allah yardımcınız olsun. Biraz daha az görüşme imkanınız yokmu hiç?
Öyle oldu zaten eşim hep duydu hiç karışmadı fikrim gayet net bi şekilde anlattım ki anladığını da hissediyorumOncelikle sakin olmaya calis.. Ne derse desin, kavgaya girme.. Degerli ve önemli oldugunu, yardimlarinin cok iyi geldigini ama bazen belki de farketmeden fazla mudahale ettigini ve seni yok saydigini, cocugun yuz bulup arsizlastigini, seni bazen dinlemedigini soyle.. Mumkunse esin de duysun..
Burda onemli olan esinin tavri zaten..Öyle oldu zaten eşim hep duydu hiç karışmadı fikrim gayet net bi şekilde anlattım ki anladığını da hissediyorum
Eşim açıkcası pek karışmak istemiyor aramıza kendi anne babası arasına ne zaman karışsa aralarını bulmaya çalışsa kötü olan o olduğu için bu gibi durumlarda kendiniz çözün sorununuzu diyorBurda onemli olan esinin tavri zaten..
Buns böyle be kocan farkinda değilmi bu sacmalikların sev sinde bu biseyini çıkartmış yanikızlar fikir istiyorum sizden ben mi abartıyorum
Kv herşeyimize müdahale etmeye çalışan bir insan . Bi kızım var onun ismimi koymak zorunda kaldık (!) Başta kendi isteğimizle ismini koyacaksken ben yanına isim koymak istedim kabul etmedi eşimle çok huzurum bozuldu sonra yuvamın huzuru için kabul etmek zorunda kaldım neyse sorunum bu değil kızımı çok seviyor tamam iyi hoş çok güzel ama abartıyor gerçekten bazen bize gelirken veya biz onlara gidince merdivenlerden çıkana kadar kızımın adını bağırıyor binada yavrum yavrum diye insanlar rahatsız olacak diyorum yok ki haftada bazen 3 4 gün görüştüğümüz bile oluyor. Yine sevdiğinden sürekli bişeyler alıyor kızıma kıyafet vs bu güzel bişey ama kızıma hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıyorum çünkü herşeyini o alıyor bana alacak tek Bi çöp kalmıyor 9 10 yaşına kadar giyecek kıyafetlerini aldı çocuk daha 2 yaşında. Şuan onlardayız kp aradı Bi yere gideceklermiş kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi artık yavaş yavaş sabrım taşmaya başladı. Kızımda o kadar etkileniyor ki artık ben ona kızınca baba (babaanne) diye ağlıyor. Ben bişey yapsam hemen çocuğa sarılıp susturuyor (çocuğa bişey yaptığım bişey Yok tabiki mesela altını alacağım kızım istemediği için ağlıyor kalkınca hemen kucağına alıp susturuyor) çocuk düşsün ağlasın benden önce kucağına alıyor ondan önce davranıp çocuğumu susturmaya çalışsam kucağımdan alıp o susturuyor.Abartıyor muyum Allah aşkına Bi şey deyin..
Sana kizmasin da sorun degil.. Sen de usulunce gerekeni soylersin..Eşim açıkcası pek karışmak istemiyor aramıza kendi anne babası arasına ne zaman karışsa aralarını bulmaya çalışsa kötü olan o olduğu için bu gibi durumlarda kendiniz çözün sorununuzu diyor
iletişim önemlidir en azından dinlemişÖyle oldu zaten eşim hep duydu hiç karışmadı fikrim gayet net bi şekilde anlattım ki anladığını da hissediyorum
Acilen cocugunuzla ilgili tek karar mekanizmasi siz olun. Yoksa bnm esimin yegeni gibi cocuk hem simarir hemde annesi yaninda varken gider bisey icin babaneden izin ister. Sizi dinlemez. Ayrica herkes dogurdugu cocuk ustunde karar merciidir. Bu ne canim evlat senin evladin. Kv kafayi yemis olmali. Bu kadar mudahale olmaz. Sana sormadan alip goturmek nedir. Ne hadsizlik.
Buns böyle be kocan farkinda değilmi bu sacmalikların sev sinde bu biseyini çıkartmış yani
Sana kizmasin da sorun degil.. Sen de usulunce gerekeni soylersin..
iletişim önemlidir en azından dinlemiş
bundan sonra vicdan yapıp falan çok gelip gitmeyin
mesafeyi koymaya çalışın
kızlar fikir istiyorum sizden ben mi abartıyorum
Kv herşeyimize müdahale etmeye çalışan bir insan . Bi kızım var onun ismimi koymak zorunda kaldık (!) Başta kendi isteğimizle ismini koyacaksken ben yanına isim koymak istedim kabul etmedi eşimle çok huzurum bozuldu sonra yuvamın huzuru için kabul etmek zorunda kaldım neyse sorunum bu değil kızımı çok seviyor tamam iyi hoş çok güzel ama abartıyor gerçekten bazen bize gelirken veya biz onlara gidince merdivenlerden çıkana kadar kızımın adını bağırıyor binada yavrum yavrum diye insanlar rahatsız olacak diyorum yok ki haftada bazen 3 4 gün görüştüğümüz bile oluyor. Yine sevdiğinden sürekli bişeyler alıyor kızıma kıyafet vs bu güzel bişey ama kızıma hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıyorum çünkü herşeyini o alıyor bana alacak tek Bi çöp kalmıyor 9 10 yaşına kadar giyecek kıyafetlerini aldı çocuk daha 2 yaşında. Şuan onlardayız kp aradı Bi yere gideceklermiş kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi artık yavaş yavaş sabrım taşmaya başladı. Kızımda o kadar etkileniyor ki artık ben ona kızınca baba (babaanne) diye ağlıyor. Ben bişey yapsam hemen çocuğa sarılıp susturuyor (çocuğa bişey yaptığım bişey Yok tabiki mesela altını alacağım kızım istemediği için ağlıyor kalkınca hemen kucağına alıp susturuyor) çocuk düşsün ağlasın benden önce kucağına alıyor ondan önce davranıp çocuğumu susturmaya çalışsam kucağımdan alıp o susturuyor.Abartıyor muyum Allah aşkına Bi şey deyin..
Çok zormuş baya kendini torununun annesi bellemişte o bi haddini bilsin hiç sevmem öyle şeyleri. Bi de 2. Geliyor şimdi artık kendine mini sevgi çemberi oluşturur. Sık gidiyormuşsunuz o kadar sık gitmeseniz belki çözümler çoğalabilir. Baya saplantı haline getirmiş. Siz kendinizi anlatmaya çalışsanızda anlamaz. Eşinizle konuştunuz mu hiç bu durumları belki o biraz yavaşlatabilir annesini.
Kv fazlasıyla despot Bi insan kp işi sebebiyle sürekli şehir dışında çok yoğun çalışıyor pek evle ilgilenemiyor senelerdir evle ilgili ne varsa o yapmış tadilatına kadar herşeyi o üstlenmiş birazda huyundan artık evdekiler o ne derse he demiş ona hep iş böyle olunca da bizim evimizde de ayni şeyi bekliyor. Mesela ilk zamanlar Pazar'a gidecek eşimi arardı x Pazar'a gideceğim gel beni al derdi bizim işimiz gücümüz varsa da bırakıp gitmek zorunda kalırdı eşim sonra baktı zoruna gitmeye başlıyor resti çekti, bazı şeyleri görmesi için eşimin zamana ihtiyacı var ben onun üstüne gitmiyorum o yüzden pek ben zorla gösteremem ama anlattıktan sonra aynı hataları yaparsa kv Eminim artık oda ne demek istediğimi anlamaya başlayacak.