şöyle söyleyeyim aslında bugün kvnin yanına gidecektim akşama. Ama eşim sırf bu yüzden bana on tane laf saydırdığı için akşama gideceğimi bile söyleyemedim. Bi de bu konu beni o kdr üzdü ki bugüne kadar. Kvalidedem soğudum diyebilirim.. İstemsizce kadının yanında kendimi mutsuz hissediyorm. Koşullandım.Valla burda beni topa tutacaklar ama haksızsın. Ada'm sana bu kadar iyiyse senden de aramanı rica ediyorsa aramalısın. İncilerin dökülecek değil ya. Nedir yani bu inat. Adam senin gönlünü hoş ediyormuş sende onun gönlünü hoş et bu kadar mı zor.
haklısınız. bazen kendi kendime söz veriyorum dikkat edeceğim diye ama olmuyor. İçimden aramak gelmiyor. Sorunumuz yok aslında. Oğluna çok düşkün bi kadın. Evlendiğimizde on gün ağladı oğlum evden gitti diye. Yani pireyi deve yapar hep. Tansiyonu düşer mesela ölüyorum eyvah kanser miyim der.. Karakterlerimiz çok zıt. Kuzeyle güneyiz. Bunlar sorun değil aslnda farkındayımKv ile aranızda bir sorun mu var?
En azından bi mesaj atsaydınız çok birşey istememiş ki.
Madem hep bu konuda sorun çıkıyor bu konuya önem verin huzurunuz bozulmasın.
Bi mesaj atmak, 2 dk ayırıp naptın nasıl oldun demek zor olmamalı.
Kalk git evinin işini yap ya da sürekli eve çağır dememiş ki neticede.
Canım ben seni suçlamak istemiyorum ama söyle düşün eşinin hassas konusuymuş bu. Aynı şekilde bi hassasiyet sende de olabilirdi. Yada senin çok hassas olduğun bi konuda eşin israrla yapmamalılar etse emin ol çok üzülürdün. Adam kötü ilgisiz vesaire olsa derim ki arama kendi arasın anasını meraklıysa. Ama diyosun ki Adam bana karşı dört dörtlük. Anlıyorum artık antipatik bi durum da olmuş ara Ara sesi diye ama bak huzurundan önemi değil. Arayıver hergğn ara 1 ay boyunca. Sonra iki güne bir ara. Böyle yaparsan oda sana karşı tavrını değiştirmeye başlarsa telafisi zor olur inanşöyle söyleyeyim aslında bugün kvnin yanına gidecektim akşama. Ama eşim sırf bu yüzden bana on tane laf saydırdığı için akşama gideceğimi bile söyleyemedim. Bi de bu konu beni o kdr üzdü ki bugüne kadar. Kvalidedem soğudum diyebilirim.. İstemsizce kadının yanında kendimi mutsuz hissediyorm. Koşullandım.
son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyormSen haklısın bence. Haftada bir aramak yeter de artar, sanki onunla mı evlisin? Hamile halinle saçma saçma isteklerle uğraşıyorsun.
Yani elbette mesafeli olmak için sebepleriniz vardır, yıldızınız uyuşmuyordur olabilir.haklısınız. bazen kendi kendime söz veriyorum dikkat edeceğim diye ama olmuyor. İçimden aramak gelmiyor. Sorunumuz yok aslında. Oğluna çok düşkün bi kadın. Evlendiğimizde on gün ağladı oğlum evden gitti diye. Yani pireyi deve yapar hep. Tansiyonu düşer mesela ölüyorum eyvah kanser miyim der.. Karakterlerimiz çok zıt. Kuzeyle güneyiz. Bunlar sorun değil aslnda farkındayım
son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyorm
Alışsan iyi olur çünkü insanlar gerçekten bekliyorlar ve hatta koz olarak kullanıyorlar bunu, beni sittin sene aramasalar sormam niye aramadın diye milleti anlamıyorum.Seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben telefonda konuşmaktan nefret ederim, mecbur kalmadıkça kimseyi aramam. Bayramda falan alınmasın kimse diye konuşurum ama içim şişer. Normalde konuşkan biriyken telefonda konuşmak beni çok sıkar. Kesinlikle sevgisizlik değil bu, yalnızca içimden gelmiyor, sarmıyor zırt pırt konuşmak. İlerde evlenince aynı sebepten üstüme gelmezler inşallah.
aynen katılıyorum telefon yokken ne oluyormuş diye soruyorum bende.. Saçma geliyor ne bileyim. İncilerimiz dökülmez haklısın. Bu konuda çok karar verdim değişeceğim diye ama değişemedim..Benim de en büyük problemim bu, eşim de benim gibi ama tek fark çevremde ki herkesin onları hiç aramadığımı idda etmesi. Eskiden telefon mu vardı allasen, kimse birbirini önemsemiyormuş demek ki bu mantıkla.
Çözüm basit ve kolay aslında bir arayıp hal hatır sorup kapatmak, bi arkadaşın da dediği gibi incilerimiz dökülmez.
etmiyorum malesefAslında kayınvalide ile normalde bir sorun yoksa nasıl, iyi mi vs. diye merak etmez misin?
kendisi aramaz.. Ne annemi ne babamı. Bizimkiler ztn arasın istemezler benim içinde önemli değildir..Esiniz sizin ailenizde kimi ariyor hergun.Ben zaten gorusulen kisilerle telefonda ne konusulacak anlamam haklisiniz yapicak birsey yok.
Alışsan iyi olur çünkü insanlar gerçekten bekliyorlar ve hatta koz olarak kullanıyorlar bunu, beni sittin sene aramasalar sormam niye aramadın diye milleti anlamıyorum.
Sizde kendi anne babaniz icin ayni baskiyi yapin zamanla anlayacaktir.kendisi aramaz.. Ne annemi ne babamı. Bizimkiler ztn arasın istemezler benim içinde önemli değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?