Bir kv konusu da benden

o kadar hakka hukuka dikkat ederim. elimden geldigince. arar sorarim milleti ama kv yi aramiyorum sin 2 aydir hic aramiyorum. icimden gelmiyor o arar. valla aglama degmez. Esine d haftada bir arayacagini ikinizin d gonlunun olmasi icin boyle olmasi gerektigini. artik evlendigini kendi ailesi oldugunu hatta bir cocugu olacagini onceligin sizler olmasi gerektigini anlat olur mu?

Iyide arkadaslar. Insan arasi nekadsr iyi olursa olsun. Hergun hergun aramak istemiyorki.
Neden hergün arasinki de haksiz olsun kiz?
O senin anneni nekadar zaman araliklari ile arıyor?

Gercektende bir muddet sonra hergun aramak insani bunaltiyor.
Bende esimin istegi ile hergun ariyordum. Birgun aramasam o ariyordu bugun neden aramadin diye (bir muddet sonra dayatmaya mecburiyetr giriyor). Seyreklestirdim aramalarimi. Biraz trip atti. Sonra alisti. Esimde baski tabi annemi bugun aradinmi vs derken. Bende aramiyorum dedim. Dedi neden? Dedim sen benim annemi hic ariyor musun? Bayramdan bayrama. Benim annemde bir anne. Ben senin anneni aradigimda nasil mutlu oluyor memnun kalıyorsan. Sendr benim annemi aradiginda bende annemde mutlu oluyor. Kusura bakma aradigin kadar ararim dedim.sonra zateb kv bize geldiginde tartismamiz olmustu 2-3 ay hic konusmadik. Esimde birsey demedi. Sonra sular biraz isininca yine. Annemia radinmi vs. Aman baslama yine anne anne diye dedim. Ne yapim bir muddet sonra sıkıyor
Oda benim annemi hergun arasin ozaman.
Benim kocamda bana karsi iyidir. Benrr ona karşı iyiyim. Neredeyse elimle yedirir iciririm ama bu demek degil ki herseyi yapmak zorundayiz.
Bence kadin haklı. Insan icinden geliyorsa aramali. Bizi bize biraksalar zaten arada bir arayacagiz

O seni neden aramiyormus acaba? Gelinimin iki gundur sesi cikmadi acaba hasta mi? Ustelikte hamile demez mi insan? Aileye saygiysa mesele saygisiz annesini de elestirsin o zaman.
Tavrini net olarak koy. O senin oz amnen degil. Gorev edinip her gun onu aramak zorunda degilsin. Ayrica saygi da boyle bir sey degil.
Merak ettim de o senin anneni ne sıklıkta ariyor? Eger aramiyorsa her seyin karsilikli oldugunu senin de aramayacagini soyle. Kendini de uzme. Bu resmen psikolojik siddet. Seni istemedigin bir seyi yapmaya zorlayamaz.

Bana zorla bir şey yaptırılmaya çalışılması en nefret ettiğim şeylerden biridir. İstesem ben kendim yaparım değil mi? Zorlanırsa yapacağım varsa da soğuyup yapamıyorum.

O sizin babanızı sürekli arıyor mu, sürekli ziyaret edip ilgileniyor mu? O size sorunca siz de "sen benim babamı en son ne zaman aradın, bensiz gidip ziyaret edip ilgilendin" diyin. Emin olun önce itiraz etse bile sonra "bundan sonra ben de onu sık sık ararım, ne var" diyecek ama 1-2 arayıp sonra bırakacak. Çünkü insanlar içlerinden gelmeden zorlama iş yapmaktan hoşlanmaz. O size ne zaman sorsa, siz de ona sorun. Baskı yapılmak nasıl hissettiriyormuş görsün.

Anlattım dün gece konuştuk yine anlamış gibiydi inşallah anlamıştır bu kez. Birbirimizi seviyoruz bu anne meselesi dışında iyiyiz bu yüzden evliliğimi bozmamak için bende dikkat etmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…