Bir kv konusu da benden

Olaya artı yönünden bakıp arayabilirsiniz.En azından hergün gidelim demiyor.Hassas oldugu konuymuş.Gönlünü hoş tutun eşinizin bu konuda bence ki başka bi sıkıntı yokmuş. .
evi yakın kvalidenin ama ha bire gidelim demez eşim. Doğru bu bir artı kesinlikle.. Onbeş saniyelik bi konuşma bana bi şey kaybettirmez..

kötü davranmaz ama kıskanır oğlunu. Demiştim evlendiğimizde on gün ağladı oğlum gitti evden diye. Kpeded kızıyor sürekli hareketlerine ama kadın değişemiyor. Mesela şaka yollu sürekli benim yemeklerimi özledin mi der eşime. Bu tarz şakalar yapar. Ben hiç bunlara takılmam güler geçerim. Başkası olsa burda konu açar yani :)

bu kadar baskıya ben olsam inadıma aramam. kayınvalidemin bi suçu yokken ondan bile nefret ederim. o benim ailemi aramaz biz zaten takılmayız demişsin ama. bundan sonra senin içinde sorun olsun, sen benim annemi aramıyosun diye üzülüyorum de. sende ona sor annemi aradınmı diye. anlar en azından

kandil bayram harici aramaz. ısrar ettiği için ve ısrar ederken bakışları bile değiştiği için beni irrite ediyor zaten :)
Keşke bu gün aradım deseydiniz. O zaman belli olurdu kv mi dolduruyor oğlunu.

aynısı oldu ztn bende. kadından soğuttu. Kadınla aynı ortamdayken kendimi mutsuz hissediyorm delirtti beni adam :)

Keşke bu gün aradım deseydiniz. O zaman belli olurdu kv mi dolduruyor oğlunu.
evet.... Yine aklıma gelmedi o an. Ama kvalide doldurmuş gibi hissediyorm. Eşim hayatta demez annem söylüyor diye. Mazallah annesinden soğurum haklı çıkarım sonra kimse ilgilenmez anneciğiyle

Ayy bende ayniyim baski yapldikca insan soguyo benimde icimden hic aramak gelmiyo
Ne kadar uzak okadar iyi

Bir insan hamile haliyle böyle gereksiz bir konudan dolayı bu kadar üzülürmü ya.Zaten sana böyle baskı yaptığı için aramak istemiyosun,bu işler böyledir.Kırgın dur biraz anlasın.Hergün aramak zorunda değilsinki!

canım bende ona takıldım. o kdr ağlıyorum değer mi karnımdaki bebek de benle üzülüyor. Annesinin tansiyonu çıkmış. Sanki dünyanın sonu.. annesi grip olunca bile aramamı ister ztn hep böyleydi yani

Bayılırım kv konusuna
Bu arada ara nolacak yaaaa aman

Eşinle şuan nasılsınız heramora? Dünki kavgadan sonra akşam ve bugün ne yaptınız? Bence inatlaşmayın kendinizi şartlamayın ve kayınvalide olgusunu aklınızda büyütmeyin. Bunu dert yaparsanız gitgide büyütürsünüz. Eşiniz makul bir insan gibi duruyor , onun hatrına arayabilirsiniz madem ki huzura ereceksiniz, değmez mi..

kandil ve bayramlar harici aramaz
oldu paşam... bu şekildeyse size diretme hakkını nerden buluyo, insan biraz kendi içinde vicdanında adil olmalı. Yani size her gün ara diyorsa insan bi düşünür ben ne kadar arıyorum acaba diye.ara sıra annenizi arasa halini hatrını sorsa eminim anneniz de çok sevinirdi. Yani kayınvalideler/ erkek anneleri anne de bizim annelerimiz/ kız anneleri neci??adalet....

Son düzenleme:
Ben sizi cok iyi anliyorum. Bir seyi bu kadar sart kosarsan, ondan istemsizce de olsa sogursun, nefret edersin. Esin dir dir ederek seni annesinden sogutuyor ama farkinda degil. Seni kendi haline biraksaydi, belki de iyi bir kv gelin iliskiniz olacakti.
Ayriyeten, sen gelinisin kadinin, kizi degil. Zirt pirt aramak gibi bir zorunlulugun yok. Oğluşu arasin istedigi kadar. Zaten aramak zorunda olan da esin, sen degilsin. Kendi gorevini sana yikmis resmen.

Aslında bu eşinin değil annesinin isteği.

Kadıncağız bekliyor olayına hiç girmiyorum.

Çünkü haftada bir kez aramak yeterli bence.
Ama kadın istiyor ki sen iki üç günde bir ara sor.
Ne gerek var?
Sen aramayı sevmiyorsun, o aranmayi seviyorsa orta yol zaten haftada bir kez aramaktır bana göre.

Aslında seni kendi haline biraksalar sen belki haftada iki kere de arayacaksın değil mi?eşinin sürekli annemi aradın mi? Ara, ne zaman arayacaksın vs lafları seni hem soğutuyor hem emrivaki yapılması hoşuna gitmiyor.

Keşke bir de bu taraftan olaylara bakabilseler.

Evet aranması taraftariyim.
Ancak ben bir arıyorsam bir de o arayacak. Hele siz hamilesiniz onun da sizi arayıp sorması sürekli beklememesi lazım.

Eşine bu şekilde sakince söyle. Kızıp bağırma.

Çok merakliysa kendi arasın anasını hem o senin anneni arıyor mu hem ne mecburiyetin varmış üstelik hamilesin ve rahatsızlığın varmış onun seni araması lazimken yav herkes doğuruyor nedir bunlardaki ana baba sevdası birde evlenince bulunmaz hint kumaşı olurlar

Dün gece geldi konuşmak istedi. İstemedğimi söyledim. Zorla elimi tuttu konuşalm halledelim böyle ben yapamıyorum bilmem ne dedi. Söylediği bazı sözler için özür diledi. Hassassım bu konuda hatta üzülüyorum dedi. Bende konuşmanın sonunda bundan sonra aramaya çalışırım sen söyleme nolur dedim. Bu şekilde anlaştık gibi inşallah daha açılmaz..
Kendi görevini bana yıkıyor ona da söyledim aynen. İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım ben böyleym ama sen üzülme diye aramaya çalışacağm dedim..
bana demese ben kadının ziyaretine bile gider dururrm ama dır dırı yüzünden soğuttu. Şimdi tekrar kadına ısınmaya çalışıyorm mecburen.. Bi de hamileyim dediğiniz gibi son aya giriyorum doğursam niye doğdun demem çocuğa :) e haliyle benim de ilgi ihtiyacım arttı.. Yine de eşim üzülmesin dye aramaya çalışacağm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…