Bir kv konusu da benden

Abartmış eşiniz
Ona da hamile bir kadına Nasıl davranacağı öğretilmemiş o Zaman
2 gün evvel aramışsınız işte daha?

Abartmış eşiniz
Ona da hamile bir kadına Nasıl davranacağı öğretilmemiş o Zaman
2 gün evvel aramışsınız işte daha?
Kendisine sorsak her gün arayıp yağlayıp ballamam lazım.. Beceremiyorum ben bu gelin işlerini
Galiba

Kendisine sorsak her gün arayıp yağlayıp ballamam lazım.. Beceremiyorum ben bu gelin işlerini
Galiba
Boşversene güzelim
Ben orda hergün tek yağlanıp ballanması gereken seni gördüm şahsen
Aslolan nedir polemiğe girmezsin saygısızlık etmezsin
Hergün aramak nedir ya
Bıkar ki insan
Zaten son zamanların bebeğine odaklan
Hayırlı kolay doğum ve sağlıklı Bebek dilerim

Bende hergün arardım istisnasız günde en az 1 defa konuşurduk kayinvalidemle sonra küçük bi olaydan anlaşmazlık oldu şimdi haftada 2 ye düşürcem gorusmeleri
Sizin esiniz bu konuda takıntı yapmış evdeki huzur için arayin bence ama çokda bilgi vermeyin eviniz ve kendiniz hakkında hal hatır sorup kapatabilirsiniz zaten bebek olunca konuşcak konularda çoğalır

Esiniz asiri davranmis bence hic degilse masadan kalkmanizi bekleseymis.. boyle anakuzulari degismiyor.. benim esim de aynen sizinki gibi cok iyidir ama annesi deyince bi degisiyor korkuyor sanki.. ben de tavrimi cok sert koyuyorum benim dedigim oluyor fakat tabi ben de yapici yaklasiyorum canim ortayi bulman lazim yoksa huzurun bozulur bu adamlar degismez..

Son söylediğinizi çok çok iyi anlıyorum. Sonuna kadar hak veriyorum. Mevzu arayıp aramamak değil malesef birikimin getirdiği sonuç. Bende kv görmediğim zaman kendimi iyi hissediyorum. Bunu söylediğim için bazen kendimden utanıyorum.
Sürekli aradın mı diye sorulunca arayasınız varsa da istemiyorsunuz. Gideceğiniz varsa da vazgeçiyorsunuz.
Bu duygunuz değişmez sadece belli bir seviyede götürmeye çalışın. Benim size tavsiyem doğum sonrası dikkat edin.

kocan kendine gelir ve size gerekli tavirlari koyar yoksa yakinda daha da simarirsiniz

ne yapti kadin size cok kotu bir sey yapmis olmali aksi bir durum sizin sorunlu oldugunuzu gosterir

kesinlikle bencede aslolan polemiğe girmemek saygıyı korumak. Teşekkür ederim oğluma kavuşayım da o zaman kimseyi takmayacağım inşallah
Ben de her gün aramaya çalışacağm sanırım bundan sonra, istemeye istemeye.. Evlilik insana neler yaptırıyor
Ortayı bulmam lazım yoksa olan bize olacak zaten. Bi telefon değil mi arayıver diyorum kendime.. Ne kdr zor gelse de ne kdr istemesem de soğusam da ailem için arayacağım
doğum sonrası ben aşırı hassas olacağım büyük ihtimalle. o zaman bu konu yine olursa bilmiyorum.. Zaten düzelmedik eşimle henüz

kocan kendine gelir ve size gerekli tavirlari koyar yoksa yakinda daha da simarirsiniz
şımardığımı düşünmüyorum annesi söz konusu olunca iki lokma ekmeği boğamıza diziyor. Bilmiyorum genel olarak herkese saygılıyımdr kalp kırmam kötü söz söylemem kvalideye. Öte git demedim hiç. Sanırım ben nötrüm ama olmam gereken bu değil. Benim kvalideye aşırı ilgili olmamı istiyor eşim.

Eşiniz sizin annenizi kaç günde bir arıyor?

Bu arada sağolun kızlar gerçekten rahatladım. Herkesin fikrini de dikkate aldım. İçim rahatladı iyiki açmışım konuyu kvalidenin yanına da gittim bugün. Sarmasını bile sardım :)) eşimin haberi yok tabi nerde bilmiyorum gelmemiş eve. Geldğinde düzgünce konuşacağm. Uzatırsam olan bize olacak çoğunuzun dediği gbi.. Ona daha çok dikkat edeceğimi ama bana ikide bi annemi aradın mı dememesi gerektiğini söyleyeceğim

yani ben konuyu ilk okudugumda hic aramiyorsun bir hatrini sormuyorsun gibi anladim ama boyle emri valiler sizi dogutmaya yeter bir isi gorev olarak gormek iyi degildir kocaniz hic insan psikolojinden anlamiyor gibi ya da panik atak olabilir annesi eskiden cok hastalaniyorsa cocuklukta felan diyecegim ama sana bir sey dusmez kendisi arasin bir de Anasinj one surerek yaptiklarini basiniza kalkmis ne desem ki simdi arayin bakalim hala sikayet ederse tatmin olmazsa bahane olarak dusunebiliriz icindeki huzursuzlugu boyle disa vuruyor deriz

Olaya artı yönünden bakıp arayabilirsiniz.En azından hergün gidelim demiyor.Hassas oldugu konuymuş.Gönlünü hoş tutun eşinizin bu konuda bence ki başka bi sıkıntı yokmuş. .

kandil ve bayramlar harici aramaz
Tabii erkek anneleri bulunmaz Hint kumaşı da kız anneleri parçacıdaki kumaş sanki. Neyse siz yine de saygıda kusur etmeyin. Eşiniz dedi diye değil de Allah rızası için yapın. Kayinvalideniz de size kötü davranmiyorsa tabii.

sizi cok yumusak bulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…