Abartmış eşinizMerhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..
Kendisine sorsak her gün arayıp yağlayıp ballamam lazım.. Beceremiyorum ben bu gelin işleriniAbartmış eşiniz
Ona da hamile bir kadına Nasıl davranacağı öğretilmemiş o Zaman
2 gün evvel aramışsınız işte daha?
Boşversene güzelimKendisine sorsak her gün arayıp yağlayıp ballamam lazım.. Beceremiyorum ben bu gelin işlerini
Galiba
Son söylediğinizi çok çok iyi anlıyorum. Sonuna kadar hak veriyorum. Mevzu arayıp aramamak değil malesef birikimin getirdiği sonuç. Bende kv görmediğim zaman kendimi iyi hissediyorum. Bunu söylediğim için bazen kendimden utanıyorum.şöyle söyleyeyim aslında bugün kvnin yanına gidecektim akşama. Ama eşim sırf bu yüzden bana on tane laf saydırdığı için akşama gideceğimi bile söyleyemedim. Bi de bu konu beni o kdr üzdü ki bugüne kadar. Kvalidedem soğudum diyebilirim.. İstemsizce kadının yanında kendimi mutsuz hissediyorm. Koşullandım.
kocan kendine gelir ve size gerekli tavirlari koyar yoksa yakinda daha da simarirsinizMerhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..
ne yapti kadin size cok kotu bir sey yapmis olmali aksi bir durum sizin sorunlu oldugunuzu gosterirSon söylediğinizi çok çok iyi anlıyorum. Sonuna kadar hak veriyorum. Mevzu arayıp aramamak değil malesef birikimin getirdiği sonuç. Bende kv görmediğim zaman kendimi iyi hissediyorum. Bunu söylediğim için bazen kendimden utanıyorum.
Sürekli aradın mı diye sorulunca arayasınız varsa da istemiyorsunuz. Gideceğiniz varsa da vazgeçiyorsunuz.
Bu duygunuz değişmez sadece belli bir seviyede götürmeye çalışın. Benim size tavsiyem doğum sonrası dikkat edin.
kesinlikle bencede aslolan polemiğe girmemek saygıyı korumak. Teşekkür ederim oğluma kavuşayım da o zaman kimseyi takmayacağım inşallahBoşversene güzelim
Ben orda hergün tek yağlanıp ballanması gereken seni gördüm şahsen
Aslolan nedir polemiğe girmezsin saygısızlık etmezsin
Hergün aramak nedir ya
Bıkar ki insan
Zaten son zamanların bebeğine odaklan
Hayırlı kolay doğum ve sağlıklı Bebek dilerim
Ben de her gün aramaya çalışacağm sanırım bundan sonra, istemeye istemeye.. Evlilik insana neler yaptırıyorBende hergün arardım istisnasız günde en az 1 defa konuşurduk kayinvalidemle sonra küçük bi olaydan anlaşmazlık oldu şimdi haftada 2 ye düşürcem gorusmeleri
Sizin esiniz bu konuda takıntı yapmış evdeki huzur için arayin bence ama çokda bilgi vermeyin eviniz ve kendiniz hakkında hal hatır sorup kapatabilirsiniz zaten bebek olunca konuşcak konularda çoğalır
Ortayı bulmam lazım yoksa olan bize olacak zaten. Bi telefon değil mi arayıver diyorum kendime.. Ne kdr zor gelse de ne kdr istemesem de soğusam da ailem için arayacağımEsiniz asiri davranmis bence hic degilse masadan kalkmanizi bekleseymis.. boyle anakuzulari degismiyor.. benim esim de aynen sizinki gibi cok iyidir ama annesi deyince bi degisiyor korkuyor sanki.. ben de tavrimi cok sert koyuyorum benim dedigim oluyor fakat tabi ben de yapici yaklasiyorum canim ortayi bulman lazim yoksa huzurun bozulur bu adamlar degismez..
doğum sonrası ben aşırı hassas olacağım büyük ihtimalle. o zaman bu konu yine olursa bilmiyorum.. Zaten düzelmedik eşimle henüzSon söylediğinizi çok çok iyi anlıyorum. Sonuna kadar hak veriyorum. Mevzu arayıp aramamak değil malesef birikimin getirdiği sonuç. Bende kv görmediğim zaman kendimi iyi hissediyorum. Bunu söylediğim için bazen kendimden utanıyorum.
Sürekli aradın mı diye sorulunca arayasınız varsa da istemiyorsunuz. Gideceğiniz varsa da vazgeçiyorsunuz.
Bu duygunuz değişmez sadece belli bir seviyede götürmeye çalışın. Benim size tavsiyem doğum sonrası dikkat edin.
her gun mu aramanizi istiyorKendisine sorsak her gün arayıp yağlayıp ballamam lazım.. Beceremiyorum ben bu gelin işlerini
Galiba
şımardığımı düşünmüyorum annesi söz konusu olunca iki lokma ekmeği boğamıza diziyor. Bilmiyorum genel olarak herkese saygılıyımdr kalp kırmam kötü söz söylemem kvalideye. Öte git demedim hiç. Sanırım ben nötrüm ama olmam gereken bu değil. Benim kvalideye aşırı ilgili olmamı istiyor eşim.kocan kendine gelir ve size gerekli tavirlari koyar yoksa yakinda daha da simarirsiniz
kandil ve bayramlar harici aramazEşiniz sizin annenizi kaç günde bir arıyor?
iki güne bir ya da her gün.. Haftada iki üç kez annemi aradn mı polemiği oluyorher gun mu aramanizi istiyor
yani ben konuyu ilk okudugumda hic aramiyorsun bir hatrini sormuyorsun gibi anladim ama boyle emri valiler sizi dogutmaya yeter bir isi gorev olarak gormek iyi degildir kocaniz hic insan psikolojinden anlamiyor gibi ya da panik atak olabilir annesi eskiden cok hastalaniyorsa cocuklukta felan diyecegim ama sana bir sey dusmez kendisi arasin bir de Anasinj one surerek yaptiklarini basiniza kalkmis ne desem ki simdi arayin bakalim hala sikayet ederse tatmin olmazsa bahane olarak dusunebiliriz icindeki huzursuzlugu boyle disa vuruyor derizşımardığımı düşünmüyorum annesi söz konusu olunca iki lokma ekmeği boğamıza diziyor. Bilmiyorum genel olarak herkese saygılıyımdr kalp kırmam kötü söz söylemem kvalideye. Öte git demedim hiç. Sanırım ben nötrüm ama olmam gereken bu değil. Benim kvalideye aşırı ilgili olmamı istiyor eşim.
Tabii erkek anneleri bulunmaz Hint kumaşı da kız anneleri parçacıdaki kumaş sanki. Neyse siz yine de saygıda kusur etmeyin. Eşiniz dedi diye değil de Allah rızası için yapın. Kayinvalideniz de size kötü davranmiyorsa tabii.kandil ve bayramlar harici aramaz
sizi cok yumusak bulmusşımardığımı düşünmüyorum annesi söz konusu olunca iki lokma ekmeği boğamıza diziyor. Bilmiyorum genel olarak herkese saygılıyımdr kalp kırmam kötü söz söylemem kvalideye. Öte git demedim hiç. Sanırım ben nötrüm ama olmam gereken bu değil. Benim kvalideye aşırı ilgili olmamı istiyor eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?