Telefonda yaziyroum bide cabuk yadim bekliyorlar diye cok dikkat edemedim ksuura bakmayinArada yazarken boşluk bırakın . Gözüm kanadı. Ama göbek sorunu. Sen niye kvnin dediğini dikkate alıyorsun. Heee de geç
Bunu soyleyemem ona bide o ne yapti etti ayri eve koydu kizini simdide tek basina sıkıliyor diyip duruyorKızıyla aynı evde yaşasın o zaman :) madem kıyamıyor siz ayrı eve çıkın
Ne demek canım . Sen denileni dert etme kendine . Geçiştir gitsinTelefonda yaziyroum bide cabuk yadim bekliyorlar diye cok dikkat edemedim ksuura bakmayin
Siz fazla pasifsiniz. Kendinizi savunmayı öğrenmezseniz bizim elimizden ne gelirkiBunu soyleyemem ona bide o ne yapti etti ayri eve koydu kizini simdide tek basina sıkıliyor diyip duruyor
+1Kocanın işi yok, kaynananla yaşıyorsun, bir de üstüste çocuk yapıyorsun. Şikayet edeceğine korunsaydın keşke...
Gerçekten saçmalıyorsunuz, otu b.ku kafaya takip neden hayatı zehir ediyorsunuz kendinize yahu .. al.tabagi eline uzat ayaklarını, bisey dendiğinde ben iki canlıyım de cik . Bunu büyütmeye ne gerek var ?? Pısırık değil ezikmis gibi davranıyorsunuz kusura bakmayın amaMerhaba oncelikle herkese uzun zamandir konu acmiyorum tabi firsatim olmadigi icin firsat bulmusken ve cocugumu sallarken yaziyoeum beni bilen bilir onceki konularimdan kaynanmla beraber yasiyorum ve sorunuma gelecek olursam hamileyim 4 aylik ve benimle ayni andada goruncem hamile 5 aylik oda ben gorumceme gore fazla yemek yiyorum hatta benim gobegim birazda cikmis onunki cikmadi daha kaynanam bunu dile getiriyor resmen gobegime bakarak benim kizim yazik gunah onun gibegi cikmamis hicbisey yiyemiyor gorumcem ayri kendi evinde diyor ona bir insan evladi yemek hazirlamiyor gep ac kaliyor gibi sacma kiyaslamalar yapiyor ama inaninki gecen ordan geldik bizim evden on kat doluydu yemek yapamadigi icin esi disardan istiyordu ona ragmen hergun hergun bunlari bana soyluyor diger hamileligimde bir ay ceviz ve son bir ay kalsuyum eksikliginden sabah aksam sut iciyordum oda ben peynir ve yogur yiyemiyorum mecbur ictim her neyse kaynanami duydum diger gorumceme diyordu bir ton ceviz yedi bu kiz sabak aksamda sut iciyordu bi siz vitaminsizsiniz birsey yemiyosunuz falan dedigini duydum tabi caktirmadim dinledigimi anlamasinlar diye gercekten cok zor durumdayim cok ben hamileleikte gece yemek yemezsem olmuyor yemin ederim oyle bir sanci giriyorki yemek yesem hemen duruyor nazen mecbur gizli yiyorum bazende goruyorlar ne tapacam takmamalimiyim skmdi bunuda kiyaslar ne olur yol gosterin esim is bulsa ayrilcaz insallah ama inaninki umudum yok kaynanam yalniz kalmaktan korkuyor surekli agliyor ici aciyor oglunun tabi cok yoruldum Allahim yardim et ben buarafa biraz hakkindan gelemeyen birisiyim pisirik gibi o yuzden hersey diyemiyorum sanirim ac kalacam sirf kiyaslama yapmasin insanlara diye esimede diyemiyorun annesi hakkinda konu acsam hemen kapatiyor izin vermiyor ailesini elestiriyim sinir oluyorum bu durumada resmen bu hayatta tekim
51 yasa yasli diyen tek insansiniz bide ben peynir yogur yag yemem kirmizi et bile yemiyorum kalsuyum eksikliginden doktor sut ic dedi sadece son ayimda ictim cokmu Allah askina sorunumu anlamadiniz kizinin durumu bizden iyi beni ve onu kiuasliyor gecen gittik kizina cevizden bademine ogun atlamiyor ben 1 ay boyunca sadece bir tane gunluk kirdigim icinmi cok yemis oluyorum buatada esim xalisiyor sadece maasi dusuk ve kaynanamda calismiyor o almiyor sutu ben bu evde kiyafetlerimden ayakkabilarima kadar her ihtiyacimi babamin verdigi parayla karsiliyorum yetmiyor esime bile veriyorum nasil tam insanlari tanimadan yargilarsiniz bebegim dogdugunda bile herseyi annem aldi kaynanam iki takimdan baska nisey almadi anca dogur ne o oglunun aklini celdi cocuk yap diye kusura bakmayin ama belliki sizin yasiniz buyuk ve kaynanasiniz bu yazilanlar zorunuza gitti baska ne diyebilirimkiYaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?
Kaynanayi hakli buldum.
Bu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikisideGerçekten saçmalıyorsunuz, otu b.ku kafaya takip neden hayatı zehir ediyorsunuz kendinize yahu .. al.tabagi eline uzat ayaklarını, bisey dendiğinde ben iki canlıyım de cik . Bunu büyütmeye ne gerek var ?? Pısırık değil ezikmis gibi davranıyorsunuz kusura bakmayın ama
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?