bir kv sorunu daha

Umra5466

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
61
11
3
30
Merhaba oncelikle herkese uzun zamandir konu acmiyorum tabi firsatim olmadigi icin firsat bulmusken ve cocugumu sallarken yaziyoeum beni bilen bilir onceki konularimdan kaynanmla beraber yasiyorum ve sorunuma gelecek olursam hamileyim 4 aylik ve benimle ayni andada goruncem hamile 5 aylik oda ben gorumceme gore fazla yemek yiyorum hatta benim gobegim birazda cikmis onunki cikmadi daha kaynanam bunu dile getiriyor resmen gobegime bakarak benim kizim yazik gunah onun gibegi cikmamis hicbisey yiyemiyor gorumcem ayri kendi evinde diyor ona bir insan evladi yemek hazirlamiyor gep ac kaliyor gibi sacma kiyaslamalar yapiyor ama inaninki gecen ordan geldik bizim evden on kat doluydu yemek yapamadigi icin esi disardan istiyordu ona ragmen hergun hergun bunlari bana soyluyor diger hamileligimde bir ay ceviz ve son bir ay kalsuyum eksikliginden sabah aksam sut iciyordum oda ben peynir ve yogur yiyemiyorum mecbur ictim her neyse kaynanami duydum diger gorumceme diyordu bir ton ceviz yedi bu kiz sabak aksamda sut iciyordu bi siz vitaminsizsiniz birsey yemiyosunuz falan dedigini duydum tabi caktirmadim dinledigimi anlamasinlar diye gercekten cok zor durumdayim cok ben hamileleikte gece yemek yemezsem olmuyor yemin ederim oyle bir sanci giriyorki yemek yesem hemen duruyor nazen mecbur gizli yiyorum bazende goruyorlar ne tapacam takmamalimiyim skmdi bunuda kiyaslar ne olur yol gosterin esim is bulsa ayrilcaz insallah ama inaninki umudum yok kaynanam yalniz kalmaktan korkuyor surekli agliyor ici aciyor oglunun tabi cok yoruldum Allahim yardim et ben buarafa biraz hakkindan gelemeyen birisiyim pisirik gibi o yuzden hersey diyemiyorum sanirim ac kalacam sirf kiyaslama yapmasin insanlara diye esimede diyemiyorun annesi hakkinda konu acsam hemen kapatiyor izin vermiyor ailesini elestiriyim sinir oluyorum bu durumada resmen bu hayatta tekim

Ablacım saçmalama ya. Hamilesin sen aç kalmak nedir? Ne yiyebilirsen ye, besle çocuğunu. Ceviz, süt bol bol ye gözlerinin önünde. Bir şey derlerse hamileyim ben, tabi yiyeceğim diyin. Kocanıza da taviz vermeyin, aç kalıyim çocuğumuz da bir sorun olursa sizden ozaman diye acıtın. Dik olun biraz, kulağınızı tıkayın laflara bir yandan da yemeğinizi yerken.
Gece kalkın, canım yemek istiyor deyin bir şey derlerse. Kocamın aldıklarını yiyorum sizene diyin ya. Ayy ben bunaldım burda. Susarsanız çok ezerler, kocanızda belliki sizi kaybetme korkusu yok, özen göstermiyor. Her şeye susan bir kadın için korkmazdı zaten..
Allah analı babalı, sorunsuz büyütmeyi nasip etsin inşallah

Yaşlı kadın hehe deyin geçin.
Geçmeseniz ne olacak?
Bir şeyleri değiştirme gücünüz/ isteğiniz olsaydı yapardiniz.
Yoksa verilen akıllar bir ise yaramaz. Gaza getirmeyin kendinizi buradan okuduklarinizla.

Çok uzun yazardımda işim var şimdi

YE YEMEĞİNİ NE ZAMAN İSTERSEN HEMDE HİÇ SAKLAMADAN YE, kimseyi dinleme.Hamile kadın aç kalmamalı.
eşine bebekde sorun olur vs de korkut gözünü.
Ayyy bu ne be bir lokma ekmeğede karışıyor kadına bak, dengesiz şey.çok istiyorsa gidip kızına yemek yapsın sizi çöpleyeceğine töbesst!!!!

Gerçekten saçmalıyorsunuz, otu b.ku kafaya takip neden hayatı zehir ediyorsunuz kendinize yahu .. al.tabagi eline uzat ayaklarını, bisey dendiğinde ben iki canlıyım de cik . Bunu büyütmeye ne gerek var ?? Pısırık değil ezikmis gibi davranıyorsunuz kusura bakmayın ama
..

Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?

Kaynanayi hakli buldum.
51 yasa yasli diyen tek insansiniz bide ben peynir yogur yag yemem kirmizi et bile yemiyorum kalsuyum eksikliginden doktor sut ic dedi sadece son ayimda ictim cokmu Allah askina sorunumu anlamadiniz kizinin durumu bizden iyi beni ve onu kiuasliyor gecen gittik kizina cevizden bademine ogun atlamiyor ben 1 ay boyunca sadece bir tane gunluk kirdigim icinmi cok yemis oluyorum buatada esim xalisiyor sadece maasi dusuk ve kaynanamda calismiyor o almiyor sutu ben bu evde kiyafetlerimden ayakkabilarima kadar her ihtiyacimi babamin verdigi parayla karsiliyorum yetmiyor esime bile veriyorum nasil tam insanlari tanimadan yargilarsiniz bebegim dogdugunda bile herseyi annem aldi kaynanam iki takimdan baska nisey almadi anca dogur ne o oglunun aklini celdi cocuk yap diye kusura bakmayin ama belliki sizin yasiniz buyuk ve kaynanasiniz bu yazilanlar zorunuza gitti baska ne diyebilirimki

Bu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…