bir kv sorunu daha

Kayınvaliden eşini çocuk diye doldurduğunda keşke eşine deseydin; harçlığımı babam gönderiyor yeri geliyor benden para istiyorsun, çocuğumuz küçük üstelik düzgün bir işin yok ve annen ile yaşıyoruz . Ne zamanki kendi evimize geçeriz o zaman 2.çocuğu düşünürüz..

Olan oldu artık ama bundan sonra her şey iyi olur inş.. kv yi de takma kafana.. güya kızlarına bak x hamile kendine bakıyor aiz bakmıyorsunuz demek istemiş ..

bide kendi kızına sahip çıkıp ayrı eve oturtmuş.. sizde ailenize söyleyin size harçlık vereceklerine eşinin karşısına çıkıp kızımıza ayrı ev aç desin. O şartla evlenmeyi kabul etseydiniz.. ilk başta eşinizle evlenirken bunları düşünmeliydiniz..

Iki cocuk yapana kadar sen de calissaydin bir ayri ev acsaydiniz. Kocamin maasi yetmiyor diyip 2. Yapiyorsunuz. O da kaynanan kocanin aklina girmismis. Cocuga kv ve koca mi karar veriyor? Normal mi?

Ihtiyaclarini hala baban karsiliyorsa otursaydin babanin evinde ne demeye boyle biriyle evleniyorsun? Kulucka niyetine mi evlendin?Bu nasil bi hayat yahu.

Kadin bi sey dememis ki yahu. Sen niye cok yiyon az ye dememis kizlarina siz yemiyosunuz demis
Ayrica bu kadar soz sahibi olmanin yuz goz olmanin da sebebi ayni evde yasamak
Ben kaynanasiyla ayni evde yasayanlar sorunlarini anlatinca uzulmuyorum kendiniz seciyorsunuz bunu

Kiz bin kere ayni seyleri anlatmis. Acımasızca elestirmeyin sonuçta hamile. Strese, üzüntüye gelmemesi lazim. Yazık ben üzüldüm şahsen. Kaynanan bir yemeğin lafını niye yapıyor ki... Valla Allah sabır versin

Ya sabir ya sabir esim izin vermiyor asagidaki bakkala gidiyim git calis diyor malesef senin kadar sansli degilim illaki elestirecek birsey buluyorsun benim konum 2 coocugummu ayip size yahu ya deyin kaynan bisey dememis abartma bu yetmezmiydi niye bukadar uzerime geliyorsunuz kim gelecegini bilebilir ama sunuda soyluyor hayatim cok normalse darisi basina insallah insallah

Allah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyle

Uzulmeyin sorun degil mecbur olmasaydim babamin zoruyla olmasaydi evlenmezdim bende cok merakli degilim evlenmeye yalniz 2 yil denildi bana kaynanm tek bu degilki surekli boyle seyler yapiyor 16 gun sesim cikmadi hastaydim umrunda olmadim kizi hafif oksuruyor tum dunyaya duyurmus tamam ayni ilgiyi beklemiyorum ama benim ailem baska ilde cok uzakda sadece yilda bir goruyorum ondan uziluyorum herhalde hamilelikte bir arkadasin dedigi gibi hormonlar cosmus ondan boyle uzulmuste olabilirim yinede yorumunuz icin saholun hic olmazsa 2 coxuk yaptin calis kaynan besliyor seni gibi sacma sozler demediniz

Allah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyle
Öyle düşünme sakinn. Allah korusun tabi ki aldirma. Olan olmuş daa bundan sonrasına, çaresine bak sen canim. Baktım ki yaşın cok kucuk. Tabi keskeler mutlaka olurdu. Ama stres yapma üzme kendini. Bebegin de kötü etkilenmesin. Bence kendi annen kaynanaanla konuşsun bi. Yaşları yakın yol yordam bilir en azindan. Senin için çözüm yolu uretebilir. Kocana da daha bir is bulmasi için biri destek çıksa cok iyi olur. Gelen bebek kismetiyle gelirmis. Insallah onun nasibine her şey iyi olur, duzelir. Dua et

Si
sizene sizene yeter ya illaki elestirmek ocin biseu buluyorsun yeter ya belli kaynanasin sen ama bukadarda kendinize gore gitmeyin kapida diyordu bir ton ceviz yoyor bu kiz Allah carpsin 25 tane cevizi gecmemistir sutte kalsuyumdan mecbur ictim gorumcem benden daha cok tuketiyor ceviz badem falan ama bunu gormuyor 25 tane cevizimi goruyor ve neler neler illaki her seyimi yazalim neden bukadar acimasizsiniz

insallah cok sagol Allah razi olsun moralin ocin herseyin hayirlisi Allah kullarina cekemedigi yukler vermezmis insallah zamanla hersey duzelir

Korumak gibi algılanmasın arkadaşı tanımıyorum da hamileler çok hassas olur. Kendi dedesinden gelen cevizi yemeye kalkmis kiz. Onun lafinin edilmesi de lokmalarim mi sayılıyor gibi algilamasina sebep olabilir. O Yüzden zoruna gitmistir. Gizli gizli soylemeyip de , yanında kendi kizina dese belki alinmazdi. Ama arkadan söyler gibi olunca ondan alinganlik olusmustur. Ne var ki ne var ki diyorsunuz da
Bilmiyorum oyle gördüm

Kaynanayla ayni evde yasamak nasil birseydir bilmiyorum annem yaşamış cok zor günler geçirmiş simdiki gelinler biraz daha akıllı ve uyanık aslinda
.Birde kadınların calisma oranları arttı para kazanıyorlar kimseye eyvallah etmiyorlar cok sukur cok hosuma gidiyor bu durum
Ben esnaf oldugum icin yani eski esnaf biraz gariban kaldım bu alemde diyebilirim yeni is yapcam napim ekmek aslanın agzinda kocan da gun geliyor hesap soruyor az evel bana diyor ki ne kadar harcadin 187 lira dedim ne bu hesap soruosun lan dedim ee sorcam tabi bende bugun 500 luk oldum dedi bende dedimki ben sana demistim ama (yeni eve tasindik masraflarimiz var)
Dun ben 500 luk harcama yaptim durup dururken paranin kiymeti yok dun dedim üzüldüm ya Askimm.
Diyor ki bana stresini attiysan sorun yok aşkım . Ondan evel alisveris yaptim kendime yine ses etmedi hatta bana yeni kart verdi.
E bugun baska konusuyor
Gercekten saka gibi ya bu adam ama hamile bi insandan yemek esirgemek gibi konusmak cok kötü. Gerci kıyaslama yapiyor kızıyla ama saçma kiyaslama onunda ic karnı vardir istahsizdir bu eski zihniyete laf anlatamazsin. Keske ciksan kaynananin evinden kurtulsan.

1-Sende odana sakla yiyecek içecek gece odanda yersin
2- bukadar ezik olma, yoksa bu böyle devam eder
3- bu durumdayken neden ikinci çocuk?
4- ikinci hamileliklerde göbek daha çabuk çıkar
5- kv dene açık açık söyle sen boyle devam edersen biz ayrı eve çıkarız sen düşün diye
Eşine de ben boyle mutlu degilim ya anana ayar çek yada güle güle

Bu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikiside
Isinize gelince nasıl sert çıkıyorsunuz farkındamısınız. Yalniz bana değil kendi evinde size sığıntı muamelesi yapio lokmalarınızı sayan kaynananiza gerekli cevabı verin . Bana göre saçmalıyorsunuz ve eziklikten başka bisey değil buna uzulmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…