Yaşamadan anlamazsınız kısmını atlamışım. Benimkide az yedigimde laf ediyordu ,cook yedigimde laf ediyordu . Sert bir dillle " yediğimde gözünmü kaliyo anne , rahatsız oluyorum mevzu yapacak başka bir konumu yok " dedim , herkonuda rahatsız olduğum şeyi birkere dile getirince ikincisi olmuyo ,ilk başta bunu yapsaydınız sonrasında dile getiremezdi , rahatsız edici kabul ediyorum ama kafaya takacak kadar değil haddini bildirBu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikiside
Evet canım olan olmuş. Bence üçüncüyü de doğumdan hemen 6ay sonra yap.Allah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyle
İstediğin kadar ye. Ayrıca sende onun lokmalarını sayMerhaba oncelikle herkese uzun zamandir konu acmiyorum tabi firsatim olmadigi icin firsat bulmusken ve cocugumu sallarken yaziyoeum beni bilen bilir onceki konularimdan kaynanmla beraber yasiyorum ve sorunuma gelecek olursam hamileyim 4 aylik ve benimle ayni andada goruncem hamile 5 aylik oda ben gorumceme gore fazla yemek yiyorum hatta benim gobegim birazda cikmis onunki cikmadi daha kaynanam bunu dile getiriyor resmen gobegime bakarak benim kizim yazik gunah onun gibegi cikmamis hicbisey yiyemiyor gorumcem ayri kendi evinde diyor ona bir insan evladi yemek hazirlamiyor gep ac kaliyor gibi sacma kiyaslamalar yapiyor ama inaninki gecen ordan geldik bizim evden on kat doluydu yemek yapamadigi icin esi disardan istiyordu ona ragmen hergun hergun bunlari bana soyluyor diger hamileligimde bir ay ceviz ve son bir ay kalsuyum eksikliginden sabah aksam sut iciyordum oda ben peynir ve yogur yiyemiyorum mecbur ictim her neyse kaynanami duydum diger gorumceme diyordu bir ton ceviz yedi bu kiz sabak aksamda sut iciyordu bi siz vitaminsizsiniz birsey yemiyosunuz falan dedigini duydum tabi caktirmadim dinledigimi anlamasinlar diye gercekten cok zor durumdayim cok ben hamileleikte gece yemek yemezsem olmuyor yemin ederim oyle bir sanci giriyorki yemek yesem hemen duruyor nazen mecbur gizli yiyorum bazende goruyorlar ne tapacam takmamalimiyim skmdi bunuda kiyaslar ne olur yol gosterin esim is bulsa ayrilcaz insallah ama inaninki umudum yok kaynanam yalniz kalmaktan korkuyor surekli agliyor ici aciyor oglunun tabi cok yoruldum Allahim yardim et ben buarafa biraz hakkindan gelemeyen birisiyim pisirik gibi o yuzden hersey diyemiyorum sanirim ac kalacam sirf kiyaslama yapmasin insanlara diye esimede diyemiyorun annesi hakkinda konu acsam hemen kapatiyor izin vermiyor ailesini elestiriyim sinir oluyorum bu durumada resmen bu hayatta tekim
Kızının göbeği yok diye üzülüyorsa kızına taşınıp ona göbek yapsın
Sanki senin karnindaki torunu degil .. Herkesin gobeginin sekli ne zaman cikacagi farklidir en azindan gorumcen icin Anne esi evine herseyi Aliyor bir eksigi yok ic karni genis demekki gobegi erken cikmiyor benim ic karnim cok darmis doktor oyle diyor de yedigimden degil genetik anneminde erken cikarmis falan de yedigin gozune batsada sen keyfine bak esine de dinletmek zorundasin agla surekli yedigimi elestiriyor de ben evimde hissetmiyorum de..
ne ayıp lokma mi sayılıyor evde... hamile kadın cani ne isterse onu yer.. hamile olmasada yer yani.. kafaya takmayın, 1 yerine 2 yiyin :))) dert etmeyin hiç. onceliginiz çocuğunuz ve karnınızdaki bebekMerhaba oncelikle herkese uzun zamandir konu acmiyorum tabi firsatim olmadigi icin firsat bulmusken ve cocugumu sallarken yaziyoeum beni bilen bilir onceki konularimdan kaynanmla beraber yasiyorum ve sorunuma gelecek olursam hamileyim 4 aylik ve benimle ayni andada goruncem hamile 5 aylik oda ben gorumceme gore fazla yemek yiyorum hatta benim gobegim birazda cikmis onunki cikmadi daha kaynanam bunu dile getiriyor resmen gobegime bakarak benim kizim yazik gunah onun gibegi cikmamis hicbisey yiyemiyor gorumcem ayri kendi evinde diyor ona bir insan evladi yemek hazirlamiyor gep ac kaliyor gibi sacma kiyaslamalar yapiyor ama inaninki gecen ordan geldik bizim evden on kat doluydu yemek yapamadigi icin esi disardan istiyordu ona ragmen hergun hergun bunlari bana soyluyor diger hamileligimde bir ay ceviz ve son bir ay kalsuyum eksikliginden sabah aksam sut iciyordum oda ben peynir ve yogur yiyemiyorum mecbur ictim her neyse kaynanami duydum diger gorumceme diyordu bir ton ceviz yedi bu kiz sabak aksamda sut iciyordu bi siz vitaminsizsiniz birsey yemiyosunuz falan dedigini duydum tabi caktirmadim dinledigimi anlamasinlar diye gercekten cok zor durumdayim cok ben hamileleikte gece yemek yemezsem olmuyor yemin ederim oyle bir sanci giriyorki yemek yesem hemen duruyor nazen mecbur gizli yiyorum bazende goruyorlar ne tapacam takmamalimiyim skmdi bunuda kiyaslar ne olur yol gosterin esim is bulsa ayrilcaz insallah ama inaninki umudum yok kaynanam yalniz kalmaktan korkuyor surekli agliyor ici aciyor oglunun tabi cok yoruldum Allahim yardim et ben buarafa biraz hakkindan gelemeyen birisiyim pisirik gibi o yuzden hersey diyemiyorum sanirim ac kalacam sirf kiyaslama yapmasin insanlara diye esimede diyemiyorun annesi hakkinda konu acsam hemen kapatiyor izin vermiyor ailesini elestiriyim sinir oluyorum bu durumada resmen bu hayatta tekim
Siz şaka mısınız? “Eşim iş bulunca” diyen sizsiniz, insanlar eşinizin işsiz olduğunu düşündüğünde kızan da sizsiniz. İnsanlar anlama özürlü değil, siz anlatma özürlüsünüz. Size en büyük tavsiyem: Çalışın. Eşinizin o çapsızlıkla çalışmanıza izin vermeme gibi bir lüksü olamaz. Yetersiz işte, kabullensin durumu. Çalışırsanız çok iyi olur, belki özgüveniniz bile oluşabilir. Çünkü bu kafayla ayrı ev sizin için bir ütopya, bari kaynananızı az göreceğiniz bir ortam yaratın kendinize. Ayrıca evet, eşinizden gizli doğum kontrol hapı da kullanabilirsiniz. Garip olan bu değil, bu şartlar altında ikinci çocuk yapmanız.Ya sabir hanim efendi bukadar kirici olmaya ne gerek var ben doktara bile tek gidemiyorun kaynanm giriyor onlardan gizli dogum kontrol hapimi aliyim yadaa diggerleri siz anlama ozurlususunuz evde yemekleri ben yapiyor ben ben esim issiz del sadece maas dusuk cevizde onalr almiyor elbiseme kadar ben aliyorun bide bana 2 yil dediler beraber kalicaksin diye niye bu yorumlar yahu c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?