bir kv sorunu daha

Bu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikiside
Yaşamadan anlamazsınız kısmını atlamışım. Benimkide az yedigimde laf ediyordu ,cook yedigimde laf ediyordu . Sert bir dillle " yediğimde gözünmü kaliyo anne , rahatsız oluyorum mevzu yapacak başka bir konumu yok " dedim , herkonuda rahatsız olduğum şeyi birkere dile getirince ikincisi olmuyo ,ilk başta bunu yapsaydınız sonrasında dile getiremezdi , rahatsız edici kabul ediyorum ama kafaya takacak kadar değil haddini bildir

Allah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyle
Evet canım olan olmuş. Bence üçüncüyü de doğumdan hemen 6ay sonra yap.

İstediğin kadar ye. Ayrıca sende onun lokmalarını say

ben kaynana olsam, kızım zor hamilelik gecirse, kızıma yemek hazirlayani olmasa 2 elim kanda olsa gider ona bakar, yemegini işini görür, o istedigi süre yaninda kalirdim.

kimse kusura bakmasin, konu sahibi hakli,

yorum yazarken konu sahibinin hamile ve duygularinin inis çıkışlı olduğunu en ufak sözden bile alınganlık edebileceğini goz onune alın.

kaynana oglunun başını beklemeyi biraksin, adam olsun gitsin kizina baksin. bu isler boyle gelinle kızı kiyaslamayla, vay gelin yiyor sen vitaminsizsin sen de ye" demeyle olmuyor. ana olsun kizinin basinda dursun, bu ne ya!

arkadasim yemene içmene KEYFINE BAK. boşver kaynananı... ceviz süt pekmez ne bulursan ye, omurilik ve beyin gelişimi için demir cok onemli, doktor kontrollerini aksatma...

Sanki senin karnindaki torunu degil .. Herkesin gobeginin sekli ne zaman cikacagi farklidir en azindan gorumcen icin Anne esi evine herseyi Aliyor bir eksigi yok ic karni genis demekki gobegi erken cikmiyor benim ic karnim cok darmis doktor oyle diyor de yedigimden degil genetik anneminde erken cikarmis falan de yedigin gozune batsada sen keyfine bak esine de dinletmek zorundasin agla surekli yedigimi elestiriyor de ben evimde hissetmiyorum de..

kaynana gelinin hamileligini kiskanmis bence kizindan ötürü.

ne kaynanalar var be...

Saçmalığa bakın ben olsam herkesin olduğu ortamda hamileyim çocuğumunda benim de lokmamımı sayıyorsun der yaygara çıkartıp saatlerce ağlardım acıtasyon
Kısasa kısas

Arkadaslar konu sahibi farkindaysaniz hamile. Karnında ufak miniminnak annesinin stresinden etkilenen biri var. Karşıdaki bayanı eleştireceğim derken o minigin canını sıkabilirsiniz. Yapmayın lütfen. Hayat herkese eşit davranmıyor. Sizin yapabileceğinizi herkes yapamayabiliyor ve bedelini de zaten ödüyor. Daha da üzmeye gerek var mi.. Inanin yok..

öncelikle keşke eşiniz bi işe sahip olsaydı da çocuğu sonra düşünseydiniz. neyse olmuşla ölmüşe çare yok.
siz hamilesiniz bi kere daha gazla besine vitamine takviyeye ihtiyacınız varken saçma bi kıyaslama. kimi hamileler hiç yemek yiyeniyor bulantıdan hepsi aynı mı olsun yani? buna da laf etmesin bi zahmet, siz de tepkinizi gösterin. böyle gelmiş böyle gider dememk lazım

Bu saat oldu eski konularini okuyoum.sinavin zor.ama her karanligin bir aydınlığı vardir.sana yapilan gerçekten haksizlik. Belliki temiz bir aile kizisin.kendi halinde zararsiz.dikkat ettim burdaki cavaplarin bile yetersiz ve güçsüz. aslinda cok sey yazarim cok akıl veririm sana ama bosa kurek sallariz.ama dikkat ettim annen yufka yürekli. annene damardan gir.azicik göz dagi

Azicik gözdağı versin kocana.yavrularinida o evde buyutmek zorunda kalmazsin insallah.biseyide soylemeden gecemeyecegim.kesinlikle ezik veya aciz degilsin.o evde yasayabilen guclu bir kadinsin.Allah onlara merhamet nasib etsin.sana kotuluk dusunuyorsalar merak etme doner dolasir baslarina gelir.

Bu arada ilk yorumumdaki yetersiz ve gucsuz kelimelerini cazgir degilsiniz anlaminda kullandim size hakaret eden yorumlara dahi sert cikamamissiniz .yanlis anlamayin lutfen...

Eşinin işi yokmus cocuk yapiyosun biraz bekleseydin şartlar duzelseydi keşke.yemene devam et onlara ne.

ne ayıp lokma mi sayılıyor evde... hamile kadın cani ne isterse onu yer.. hamile olmasada yer yani.. kafaya takmayın, 1 yerine 2 yiyin :))) dert etmeyin hiç. onceliginiz çocuğunuz ve karnınızdaki bebek

Ortalık çok karışmış. Hayatınızla ilgili yorum yapmayayım iki türlü yorumu yapanda olmuş. Kv kızıyla kıyaslar tabi, huyları bu. Benim kv de onlara gittiğimizde herkese bol kepçe doldururken bana cimrilik yapardı. Eşim bana az koyduğu tabağı kendikiyle değiştirince ay oğlum o az olmuş dur biraz daha vereyim derdi. Sizinki bakın gelin ne iyi bakıyor kendine sizde bakın demek istiyordur da üslubu yanlıştır.
Geceleri kalkıp yiyorum falan yazmışsınız. Bu normal gelmedi bana. Gün içinde yeterli beslenemediğiniz için mi? Gebelik şekerinize bakıldı mı? Bebeğinizi beslemek istiyorsunuz ama kontrolsüz, vakitsiz yerseniz hem size hem bebeğinize zarar. Birde 25 ceviz demişsiniz ne kadar sürede yiyorsunuz 25 cevizi? Bir dahaki doktor kontrolünüzde yemek düzeniniz nasıl olmalı, neyi ne kadar yemelisiniz sorun doktorunuza. İyilik yapıyorum sanırken zarar vermeyin bebeğinize. U Umra5466

Bende hamileyim yemek istiyorum ama yiyemiyorum, isterseniz dünyaları serin önüme

Hamilelik başka bi durum, görümce de belki bulantıdan belki de yapı sebebiyle yiyemiyor.

maalesef bu kıyas hiç bitmeyecek kabullenin bence, bebek doğunca farklı mı olacak sanki? O emziriyo sen emzirmiyosun, o yürüdü bu durdu, dişi çıktı konuştu vs vs.

Hiç takmayın, yiyeceksiniz tabi ki de. Görümcenin önünden alıp yemiyorsun ya.

Siz şaka mısınız? “Eşim iş bulunca” diyen sizsiniz, insanlar eşinizin işsiz olduğunu düşündüğünde kızan da sizsiniz. İnsanlar anlama özürlü değil, siz anlatma özürlüsünüz. Size en büyük tavsiyem: Çalışın. Eşinizin o çapsızlıkla çalışmanıza izin vermeme gibi bir lüksü olamaz. Yetersiz işte, kabullensin durumu. Çalışırsanız çok iyi olur, belki özgüveniniz bile oluşabilir. Çünkü bu kafayla ayrı ev sizin için bir ütopya, bari kaynananızı az göreceğiniz bir ortam yaratın kendinize. Ayrıca evet, eşinizden gizli doğum kontrol hapı da kullanabilirsiniz. Garip olan bu değil, bu şartlar altında ikinci çocuk yapmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…