bir kv sorunu daha

Tamam da bunda takacak ne var kaynanan önünden almıyor ki yeme de demiyor almazlık da etmiyor eşiniz çalışmadığı halde kaynananız sütünüzü cevizinizi eksik etmiyormuş istemese almaz yani.

Kendi kızının yememesine takılıp sizi örnek veriyor sadece dolabı dolu da olsa yemiyor görümce iştahsız demek ki ee yapanı da yok hep dışarıdan da olmaz sizin önünüze geliyor demek ki.

Kaldı ki.eşiniz işsiz bir çocuk zaten var nasıl bu halde 2 çocuk yaptınız o da masraf sizde çalışsanız eşinizde ayrı eve çıksanız sonra onu dedi bunu dedi diyorsunuz ee o olmasa dışardasınız ama öyle düşünün

Yalnız bence konuyu yanlış okumuşsunuz kaynanam yemek vermiyor almıyor önümden alıyor dememiş ki gayette sütünü içmiş cevizini yemiş ceviz ne kadar biliyor musunuz?

koca çalışmıyor aylak, konu sahibinin umrunda olmamış kocam çalışmıyor kaynana eline bakıyoruz dememiş daha ayakta sallanan küçücük çocuğu varken tekrar hamile kalmış sonra da vay ben alındım.

İlk çocuğa hamileyken de bakan yine o kaynana. En azından onun başında ve yemeği.yapılıyor oh ne ala çocukları yapayım kaynana baksın benim eşim işsiz olsa kaynanam bize baksa benim boğazıma dizilir o kadar da rahat çocuk yapmam kadın sadece gelin kadar kızım dikkat etmiyor yemiyor demiş o sütü cevizi yiyor demiş bu yani çok yiyorsun yeme diyen yok. Bakmak zorunda da değil yani kaynana..

Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?

Kaynanayi hakli buldum.

Ne kadar yanlış bir yorum, çalışmayan sorumluluk sahibi olmayan kendi oğlu ve bu kadın kendi kendine hamile kalmadı ya madem hamile kaldığında deselermiş aldıralım biz bakamayız diye.
O eve gelin olarak aldılarsa eğer oğlu bakmak zorunda he oğlu bakamıyor mu o zaman ailesi ilgilenmek zorunda o da ilgilenmiyorsa napsın bu kız 2 çocukla ailesine mi dönsün ? En iyi evladını anne tanır o da oğlunun başına kalıcağını biliyordur merak etmeyin o zaman da evlendirmeseydi.
Hamile bir kadın ve elbette ki özel bir beslenmeye ihtiyacı var talep ettiği şeyler de haftada bir somon yiyeyim günde 100 ge kırmızj et değil ayrıca temel gıdalar. Kimi haklı bulursanız bulun ama Gerçekten anlam veremedim bu çıkışa ne diyeyim.

Kaynanalar ve gorumceler sinirlendi
Neyseeeeee;
Tatlim olan olmus uzme kendini. Kv bu oyoy canm gelinm gel ellerimle besleyim diyecek hali yok tbi kiziyla kiyaslicak. Sen naparsaaan yap onun kizi biricik prenses . kusura bkmasn kmse ama tm kvler boylee..
Hayatm madem kv ile kaliyorsun bazi seyleri gormezden gelsen. Sei rahatsiz edici sozler sarfederse "anne birakablrm yemeyeblrm istersen annem gile gittgimde yerim" de. Esinede anlat yahu boyle soyledi zoruma gitti die. Bu yuzden sana surat yapacaksa da yapsin.
Ama esime soylemeyemem falan diyosan da gormezden gelecen tatlim baska caresi yok. Kizim yemiyo etmiyo dediginde " aaa ama olmaz ki anne yemesi lazm bak bana nasil yiyorum cocugum icn soncta " de iyice delirsin ahahahaha

Nerden cikardiniz kaynanamin bize baktigimi esim calisiyor sadecemaasi az buarada kendi ihtiyaclarimi babamin parasiyla karsiliyorum bebegiminkini bile annem aldi

Çok uzatmayayım derken söylenecek çok şey var ama şimdi konu bu değil demek istedim zaten, nerden biliyorsunuz isteyerek hamile kaldığını ve yemek yapılıp önüne konduğunu? Ayrıca ne olursa olsun hamile birinin lokmasının lafını etmek bir babaanneye yakışmaz!
ceviz ne kadar biliyorum merak etmeyin.

Hanim efendi kaynanm bize bakmiyor esimde calisiyor maasi dusuk cevizlerde dedemin bahcesinden ben sut urunleri asla yemem doktor kalsuyum eksikligi var dedi sadece ve sadece son ay ictim keyfimden degil bide kendi elbise ve ayakabilarimo herseyimi ben aliyorum babamin verdigi parayla kaynanam madi anlamda bana hic yardimci olamadi sade onunla omurlul yasamami istiyor oglu icin ben sadece kiyaslamadan rahatsiz oldum neden boyle cikis yaptiniz

Ceviz dedemin bahcesinden heryil ginderir sagolsun ama ne yazikki bunu yemem bile fazla geliyor insanlara

Eşin tabiki ailesi hakkında yorum yapmana izin vermez dayamış sırtını onlara en sevmedigim erkek tipi ne diye evlendi.

Hadi evlendiniz ne diye kaynana evinde çocuk yaptınız. Bazen yargılamak istemiyorum ama böyle okuyunca gerçekten sinirlerim zıplıyor.

Ve herkesin hamileliği bir olamaz ben 70 kilo ile hamile kaldım şu an 8. Ayın ve hala 70 kilodayim ablam 5. Ayında ve 12 kilo aldi. O da çok yiyor çok yemek önemli değil önemli olan size ve bebeğe yarayacak şeyler tüketmeniz.

Ah canim
Hamilesin ve yemel yemeye korkacak kadar sindirmisler seni

Vall canim biz burdan sana birsey yapamayiz

Sen bu kadar pasif olursan hayatin boyunca uzulur ve sinir hastasi olursun

Sesini cikarrrrrrrrr

Istedigini yeeeee

Kim ne derse desinnnn

Kendini ezdirmeeeee

Olan sana olurr kimseye olmaz

Eğer eş eve bakamıyorsa işsizse bunu bile bile evlenen de konu sahibi yalnız dimi baştan belliymiş kusura bakmayın ama bile isteye evlenip kaynaka evine razı olan biri biraz da dikkat etmeli yani. Ohh nasılsa kaynana bakıyor önüne yemeği geliyor ceviz çoğu aile için lüks mesela o bilr alınıyor koca rahat kız rahat bir çocuk yapılıyor yetmiyor bir çocuk daha. O koca ben evlenicem demiş anne ne yapabilir? ilk çocuk oldu hadi 2.çocuk nedir kaynanaya güvenerek? sonra yok kaynanam bunu yaptı ya kadın yemesini istemese almaz eve gidip neyle alacak.Burada sizce nankörlüj yok mu? ee bir de bebeğin ihtiyaçları maması bezi kıyafet ıvır zıvırı ne demek bakmak zorunda koca oğlu varken konu sahibindeki fazla rahatlık çalışma otur çocuk yap kocanı sorgulama işi yok diye ama ona bakan kaynanayı eleştir yok öyle dava kadın zaten bakıyor alıyor

Siz konunuza bakın ne yazdığınızı!!eşim işsiz iş bulsa çıkacağız demişsiniz hani iş? kaldı ki bu senelerdir böyleymiş hadi ceviz dededen ya mama kıyafet bez ıvır zıvır kimden?

bakın ben çok yiyorum karnım da var demişsiniz yani size yemek vermeyen yok önünden alıp bunu yeme diyen de yok..Nedense hemen de isteyerek kalmadım hadi ilk çocuğa isteyerek kalmadınız ya 2
çocuk?

spiral diye birşey var aa ama kesin kaymıştır, eşinizin dışarı boşalıyordır kaza olmuşştur, hapı unutmuşsunuzdur vs. sizde pekala çalışabilirdiniz!

oturduğunuz yerden size bakan çalışan evini açan kaynanayı eleştirmek bana göre nankörlük. Sizde çalışırdınız evlenmeden önce ayrı eve çıkardınız kaynana size bakmaya bile mecbur değil sadece kızım yemiyor demiş çok lafa gelemiyorsanız sizde çalışıp ayrılacaksınız!!

Ceviz dedemin bahcesinden heryil ginderir sagolsun ama ne yazikki bunu yemem bile fazla geliyor insanlara
Canım sende azıcık akıllı ol, cevizler senin dedenin bahçesinden geliyorsa eğer cevizleri annenin evinde kır içle, sonra getir onu yatak odanda dolabına sakla....

Madem eşin çalışıyor maaşı az bile olsa eşine nazlan.... Beslenmede onemli olan bazı seyleri esinden iste....

Eşin yanında iken net ten gebe beslenmesi ile ilgili siteleri aç, oku, gebeler şu kadar kalsiyum tüketmeli bu kadar et gibi, eksiklikleri de bebekte neler olduğunu da oku,kv konuşabiliyor sa eşinin yanında konuşsun çok yiyor diye.....

Sürekli de disim ağrıyor, kemiklerim ağrıyor felan de...doktora gittiğinde de döndüğünde beslenme yetersizliği var dedi felan de...

Niye konuşamıyorsun, dilin mi yok????

Tabiki de yiyeceksin yavrunu nasıl beslersin yemezsen eğer hiç takma gizli falanda yeme madem birlik oturuyorsunuz her rahatligida saglayacaksin kendine

Size yeme diyen olmamış anladığım kadarıyla. Bak o ne güzel yiyor sen de ye, demek istemiş bence. Gereksiz alınganlık ediyorsunuz.

Ben hamile degilim gorumcem de degil ama yemegin basina oturunca ayni miktarda yeriz (o da ayri ayri sehirlerde oturuyoruz kaynanaya ziyarete gidince bir araya geliyoruz) buna ragmen bana laf sokmaz ama kizim da hic yemiyor ölecek gidasizliktan diyor yani kimse sizin anneniz gibi sizi dusunmez..mesela ben az yeyip kalkinca kadinin umruna bile gelmiyorum ama kizi benden bir kaşik eksik yesin kiyamet kopar kizim yemiyor diye..hepsi ayni bunlarin

Bazi arkadaslar anlamamak icin direniyor resmen. Kocasinin maasi azmis ev tutabilecek kadar is bulsa cikacakmis. Ayrica eve erzak kizin ve kocasinin parasindan aliniyor. Kizin babasi para veriyormus. Cocuk dogurmasina da kimse karisamaz kimseden maddi manevi yardim istememis sadece kvye alinip icini dökmek istemis alakasiz yerlerden yorum yapip bir de siz ezmeye calisip kendinizi iyi hissedeceksiniz sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…