- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Çok uzun yazardımda işim var şimdi
YE YEMEĞİNİ NE ZAMAN İSTERSEN HEMDE HİÇ SAKLAMADAN YE, kimseyi dinleme.Hamile kadın aç kalmamalı.
eşine bebekde sorun olur vs de korkut gözünü.
Ayyy bu ne be bir lokma ekmeğede karışıyor kadına bak, dengesiz şey.çok istiyorsa gidip kızına yemek yapsın sizi çöpleyeceğine töbesst!!!!
Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?
Kaynanayi hakli buldum.
Nerden cikardiniz kaynanamin bize baktigimi esim calisiyor sadecemaasi az buarada kendi ihtiyaclarimi babamin parasiyla karsiliyorum bebegiminkini bile annem aldiTamam da bunda takacak ne var kaynanan önünden almıyor ki yeme de demiyor almazlık da etmiyor eşiniz çalışmadığı halde kaynananız sütünüzü cevizinizi eksik etmiyormuş istemese almaz yani.
Kendi kızının yememesine takılıp sizi örnek veriyor sadece dolabı dolu da olsa yemiyor görümce iştahsız demek ki ee yapanı da yok hep dışarıdan da olmaz sizin önünüze geliyor demek ki.
Kaldı ki.eşiniz işsiz bir çocuk zaten var nasıl bu halde 2 çocuk yaptınız o da masraf sizde çalışsanız eşinizde ayrı eve çıksanız sonra onu dedi bunu dedi diyorsunuz ee o olmasa dışardasınız ama öyle düşünün
Esimin isi var sadece maasi dusuk bu cocuhu kendim isteginle yapmadim kaynanmin esimi doldurmasiyla olduYa kocanin işi yok, ayri ev yok, kaldiginiz yerde huzur yok, ayakta salladigin cocuk da muhtemelen cok kucuk.. O zaman ne demeye hemen ikinci hamilelik?
Yalnız bence konuyu yanlış okumuşsunuz kaynanam yemek vermiyor almıyor önümden alıyor dememiş ki gayette sütünü içmiş cevizini yemiş ceviz ne kadar biliyor musunuz?
koca çalışmıyor aylak, konu sahibinin umrunda olmamış kocam çalışmıyor kaynana eline bakıyoruz dememiş daha ayakta sallanan küçücük çocuğu varken tekrar hamile kalmış sonra da vay ben alındım.
İlk çocuğa hamileyken de bakan yine o kaynana. En azından onun başında ve yemeği.yapılıyor oh ne ala çocukları yapayım kaynana baksın benim eşim işsiz olsa kaynanam bize baksa benim boğazıma dizilir o kadar da rahat çocuk yapmam kadın sadece gelin kadar kızım dikkat etmiyor yemiyor demiş o sütü cevizi yiyor demiş bu yani çok yiyorsun yeme diyen yok. Bakmak zorunda da değil yani kaynana..
Hanim efendi kaynanm bize bakmiyor esimde calisiyor maasi dusuk cevizlerde dedemin bahcesinden ben sut urunleri asla yemem doktor kalsuyum eksikligi var dedi sadece ve sadece son ay ictim keyfimden degil bide kendi elbise ve ayakabilarimo herseyimi ben aliyorum babamin verdigi parayla kaynanam madi anlamda bana hic yardimci olamadi sade onunla omurlul yasamami istiyor oglu icin ben sadece kiyaslamadan rahatsiz oldum neden boyle cikis yaptinizYalnız bence konuyu yanlış okumuşsunuz kaynanam yemek vermiyor almıyor önümden alıyor dememiş ki gayette sütünü içmiş cevizini yemiş ceviz ne kadar biliyor musunuz?
koca çalışmıyor aylak, konu sahibinin umrunda olmamış kocam çalışmıyor kaynana eline bakıyoruz dememiş daha ayakta sallanan küçücük çocuğu varken tekrar hamile kalmış sonra da vay ben alındım.
İlk çocuğa hamileyken de bakan yine o kaynana. En azından onun başında ve yemeği.yapılıyor oh ne ala çocukları yapayım kaynana baksın benim eşim işsiz olsa kaynanam bize baksa benim boğazıma dizilir o kadar da rahat çocuk yapmam kadın sadece gelin kadar kızım dikkat etmiyor yemiyor demiş o sütü cevizi yiyor demiş bu yani çok yiyorsun yeme diyen yok. Bakmak zorunda da değil yani kaynana..
Ceviz dedemin bahcesinden heryil ginderir sagolsun ama ne yazikki bunu yemem bile fazla geliyor insanlaraÇok uzatmayayım derken söylenecek çok şey var ama şimdi konu bu değil demek istedim zaten, nerden biliyorsunuz isteyerek hamile kaldığını ve yemek yapılıp önüne konduğunu? Ayrıca ne olursa olsun hamile birinin lokmasının lafını etmek bir babaanneye yakışmaz!
ceviz ne kadar biliyorum merak etmeyin.
Bence sizi kızlarına örnek göstermiş.Ceviz dedemin bahcesinden heryil ginderir sagolsun ama ne yazikki bunu yemem bile fazla geliyor insanlara
Ne kadar yanlış bir yorum, çalışmayan sorumluluk sahibi olmayan kendi oğlu ve bu kadın kendi kendine hamile kalmadı ya madem hamile kaldığında deselermiş aldıralım biz bakamayız diye.
O eve gelin olarak aldılarsa eğer oğlu bakmak zorunda he oğlu bakamıyor mu o zaman ailesi ilgilenmek zorunda o da ilgilenmiyorsa napsın bu kız 2 çocukla ailesine mi dönsün ? En iyi evladını anne tanır o da oğlunun başına kalıcağını biliyordur merak etmeyin o zaman da evlendirmeseydi.
Hamile bir kadın ve elbette ki özel bir beslenmeye ihtiyacı var talep ettiği şeyler de haftada bir somon yiyeyim günde 100 ge kırmızj et değil ayrıca temel gıdalar. Kimi haklı bulursanız bulun ama Gerçekten anlam veremedim bu çıkışa ne diyeyim.
Çok uzatmayayım derken söylenecek çok şey var ama şimdi konu bu değil demek istedim zaten, nerden biliyorsunuz isteyerek hamile kaldığını ve yemek yapılıp önüne konduğunu? Ayrıca ne olursa olsun hamile birinin lokmasının lafını etmek bir babaanneye yakışmaz!
ceviz ne kadar biliyorum merak etmeyin.
Canım sende azıcık akıllı ol, cevizler senin dedenin bahçesinden geliyorsa eğer cevizleri annenin evinde kır içle, sonra getir onu yatak odanda dolabına sakla....Ceviz dedemin bahcesinden heryil ginderir sagolsun ama ne yazikki bunu yemem bile fazla geliyor insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?