bir kv sorunu daha

Esimin isi var sadece maasi dusuk bu cocuhu kendim isteginle yapmadim kaynanmin esimi doldurmasiyla oldu
9 ay karnında ve ömür boyu gerek başında gerek sırtında gerekse zihninde (sorunlari, dertleri vs) taşıyacağın çocuğa hamile kalirken bile söz hakkın yok mu yani?
Ayri eve çıkınca dertlerinin bitecegine emin misin? Bu kadin pesinizi birakir mi?

Kaynanan kötü birşey söylememiş ki neden bu alınganlık kızlarına siz vitaminsizsiniz yemiyorsunuz diye seni örnek göstermiş

Bende 8 ay beraber kaldım zorunluluk ama sonra ne yaptım ettim kocamın aklı ayrı evi soktum tabi bu yolda düğünde takilarim gitti ama olsun suan evin var çok şükür ve gerektiği zamanda kayinvalide kisisine gereken cevabını veriyorum. Herkes hak ettiğini alır .bence

Ya sabir hanim efendi bukadar kirici olmaya ne gerek var ben doktara bile tek gidemiyorun kaynanm giriyor onlardan gizli dogum kontrol hapimi aliyim yadaa diggerleri siz anlama ozurlususunuz evde yemekleri ben yapiyor ben ben esim issiz del sadece maas dusuk cevizde onalr almiyor elbiseme kadar ben aliyorun bide bana 2 yil dediler beraber kalicaksin diye niye bu yorumlar yahu c

Esimin maasi dusuk biraz yuks3k maasli is bulunca ayrilcaz insallah takilarimda duruyor darisi basima insallah gercekten dayanamiyorum hergun misafir hergun gorumcem ve wltim 4 er cocuklariyla canim cikiyor

Iyi de ben anlamadim kvniz size bir sey dememis,niye delirdiniz bu kadar ?
O kızına üzülüyor ki olabilir belki kızı yeterli beslenemiyordur.

Önünüzden tabak mı aldı,nedir yani ??

GercEkten kiricisiniz kimse bisey vermiyor yetmiyor iki cocuk diyor ya sabir ya sabir ben sut urunleri yemiyorum diyorum kalsuyum eksikliginden doktor dedi sadece bir ay ictim yahu bir sut ne kadar pahali olabilir bazen evin alisverisini bile ben yapiyorum bir sut ictik cokmu oda bebegim icin

Iyi de ben anlamadim kvniz size bir sey dememis,niye delirdiniz bu kadar ?
O kızına üzülüyor ki olabilir belki kızı yeterli beslenemiyordur.

Önünüzden tabak mı aldı,nedir yani ??
Lokmam sayiliyor diyorum surekli kiyaslama oluyor ben demiyorum bisey kirildim konu actim ne varki bunda

Konu sahibi ben değilim, littttfeeeenn amaaa

sizi anlıyorum, ama ben tartışmak istemedim konu sahibesi ile

Esimin maasi dusuk biraz yuks3k maasli is bulunca ayrilcaz insallah takilarimda duruyor darisi basima insallah gercekten dayanamiyorum hergun misafir hergun gorumcem ve wltim 4 er cocuklariyla canim cikiyor
Benim lokmalarima asla laf söylemez hatta benim zayıflığını laf etmişti .gereken c evabinida almisti

Lokmam sayiliyor diyorum surekli kiyaslama oluyor ben demiyorum bisey kirildim konu actim ne varki bunda

Kiyaslama elbette olur,sonucta es zamanli ilerleyen hamilelikler kiyasa tabi oluyor.
Fazla alingansiniz,kimse sizin lokmanizi saymiyor eminim,hamilelik hormonlarinizi costurmus

Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?

Kaynanayi hakli buldum.
Ne kadar merhametsizsin ! Burda suclu bu kadin degil kendini erkek sanan kocasi

Senin yerinde olsam inadına onun gözünün önünde her şeyi mideme indirirdim :) ama iş yok o bebeğe nasıl bakacaksınız?

Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?

Kaynanayi hakli buldum.
Bu ne saçma sapan mesaj ya? Siz hiç yokluk görmediniz mi? Ne yapsın bebeği doğurmasın mı? Yemesin mi içmesin mi? O kadar da değil!

Esimin isi var sadece maasi dusuk bu cocuhu kendim isteginle yapmadim kaynanmin esimi doldurmasiyla oldu
O da mı kaynananın suçu yav azıcık özeleştiri yapmayı öğrenin hayatınızın sevabını da günahını da bedelini de üstünüze almayı bilin yani. Kaynanan prezervatifleri mi deldi Doğum kontrol haplarını vitaminle mi değiştirdi senin hiç mi iraden yok ikinci çocuğun yapılma sorumluluğunu bile kaynanaya yüklüyorsun.

Lokmanızı saydığını gösteren birşey yok konuda. Siz kapu dinlemişsiniz kadın yüzünüze bile birşey denememiş kızımın yanında kimse yok yemek hazırlayanı yok yemiyor gelin ne güzel sütü cevizi yiyor demiş bunda ne var? eşiniz düşük maaş alıyor yetemedğine göre ilk hamileliğinizde de o insan bakmadı mı size hala bakmıyor mu? 20 yaşında çok aceleniz var gibi ayrı ev açamayan diğer konularınıza göre tam maaşını bilmediğiniz adamla evleniyorsunuz hatta oyun oynuyor umrunda değil diyorsunuz ve yinr hamilelik ama kaynana suçlu niye? ve bir işe girmeye bile yeltenmiyorsunuz.

Hem 5 aylık hamileyim diyorsunuz niye daha mayısta haziranda elti görümce size çok geliyor diye kızdığınız konularda hamileliğinizi yazmadınız? hizmet etmek istemiyorum demişsiniz ama hamileyim dememişsiniz nasıl şimdi hamile oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…