9 ay karnında ve ömür boyu gerek başında gerek sırtında gerekse zihninde (sorunlari, dertleri vs) taşıyacağın çocuğa hamile kalirken bile söz hakkın yok mu yani?Esimin isi var sadece maasi dusuk bu cocuhu kendim isteginle yapmadim kaynanmin esimi doldurmasiyla oldu
Siz fazla pasifsiniz. Kendinizi savunmayı öğrenmezseniz bizim elimizden ne gelirki
Iste bu yorumu bekliyordum sadece yardim istedim bazilari sacmaladi gercekten agladim yok kaynnam yemek yapiyonus yok o bana bakiyormus anlamiyorlar kiBence sizi kızlarına örnek göstermiş.
Alinganlik ediyorsunuz.
Calismaya izin yokki yoksa bana herseyden kolay olurdu buHemfikirim
Aynı evde 2.çocuk yerine
İşe girip ayrı ev tutmayı tercih etseydin
Ya sabir hanim efendi bukadar kirici olmaya ne gerek var ben doktara bile tek gidemiyorun kaynanm giriyor onlardan gizli dogum kontrol hapimi aliyim yadaa diggerleri siz anlama ozurlususunuz evde yemekleri ben yapiyor ben ben esim issiz del sadece maas dusuk cevizde onalr almiyor elbiseme kadar ben aliyorun bide bana 2 yil dediler beraber kalicaksin diye niye bu yorumlar yahu cSiz konunuza bakın ne yazdığınızı!!eşim işsiz iş bulsa çıkacağız demişsiniz hani iş? kaldı ki bu senelerdir böyleymiş hadi ceviz dededen ya mama kıyafet bez ıvır zıvır kimden?
bakın ben çok yiyorum karnım da var demişsiniz yani size yemek vermeyen yok önünden alıp bunu yeme diyen de yok..Nedense hemen de isteyerek kalmadım hadi ilk çocuğa isteyerek kalmadınız ya 2
çocuk?
spiral diye birşey var aa ama kesin kaymıştır, eşinizin dışarı boşalıyordır kaza olmuşştur, hapı unutmuşsunuzdur vs. sizde pekala çalışabilirdiniz!
oturduğunuz yerden size bakan çalışan evini açan kaynanayı eleştirmek bana göre nankörlük. Sizde çalışırdınız evlenmeden önce ayrı eve çıkardınız kaynana size bakmaya bile mecbur değil sadece kızım yemiyor demiş çok lafa gelemiyorsanız sizde çalışıp ayrılacaksınız!!
Esimin maasi dusuk biraz yuks3k maasli is bulunca ayrilcaz insallah takilarimda duruyor darisi basima insallah gercekten dayanamiyorum hergun misafir hergun gorumcem ve wltim 4 er cocuklariyla canim cikiyorBende 8 ay beraber kaldım zorunluluk ama sonra ne yaptım ettim kocamın aklı ayrı evi soktum tabi bu yolda düğünde takilarim gitti ama olsun suan evin var çok şükür ve gerektiği zamanda kayinvalide kisisine gereken cevabını veriyorum. Herkes hak ettiğini alır .bence
GercEkten kiricisiniz kimse bisey vermiyor yetmiyor iki cocuk diyor ya sabir ya sabir ben sut urunleri yemiyorum diyorum kalsuyum eksikliginden doktor dedi sadece bir ay ictim yahu bir sut ne kadar pahali olabilir bazen evin alisverisini bile ben yapiyorum bir sut ictik cokmu oda bebegim icinEğer eş eve bakamıyorsa işsizse bunu bile bile evlenen de konu sahibi yalnız dimi baştan belliymiş kusura bakmayın ama bile isteye evlenip kaynaka evine razı olan biri biraz da dikkat etmeli yani. Ohh nasılsa kaynana bakıyor önüne yemeği geliyor ceviz çoğu aile için lüks mesela o bilr alınıyor koca rahat kız rahat bir çocuk yapılıyor yetmiyor bir çocuk daha. O koca ben evlenicem demiş anne ne yapabilir? ilk çocuk oldu hadi 2.çocuk nedir kaynanaya güvenerek? sonra yok kaynanam bunu yaptı ya kadın yemesini istemese almaz eve gidip neyle alacak.Burada sizce nankörlüj yok mu? ee bir de bebeğin ihtiyaçları maması bezi kıyafet ıvır zıvırı ne demek bakmak zorunda koca oğlu varken konu sahibindeki fazla rahatlık çalışma otur çocuk yap kocanı sorgulama işi yok diye ama ona bakan kaynanayı eleştir yok öyle dava kadın zaten bakıyor alıyor
Lokmam sayiliyor diyorum surekli kiyaslama oluyor ben demiyorum bisey kirildim konu actim ne varki bundaIyi de ben anlamadim kvniz size bir sey dememis,niye delirdiniz bu kadar ?
O kızına üzülüyor ki olabilir belki kızı yeterli beslenemiyordur.
Önünüzden tabak mı aldı,nedir yani ??
Siz konunuza bakın ne yazdığınızı!!eşim işsiz iş bulsa çıkacağız demişsiniz hani iş? kaldı ki bu senelerdir böyleymiş hadi ceviz dededen ya mama kıyafet bez ıvır zıvır kimden?
bakın ben çok yiyorum karnım da var demişsiniz yani size yemek vermeyen yok önünden alıp bunu yeme diyen de yok..Nedense hemen de isteyerek kalmadım hadi ilk çocuğa isteyerek kalmadınız ya 2
çocuk?
spiral diye birşey var aa ama kesin kaymıştır, eşinizin dışarı boşalıyordır kaza olmuşştur, hapı unutmuşsunuzdur vs. sizde pekala çalışabilirdiniz!
oturduğunuz yerden size bakan çalışan evini açan kaynanayı eleştirmek bana göre nankörlük. Sizde çalışırdınız evlenmeden önce ayrı eve çıkardınız kaynana size bakmaya bile mecbur değil sadece kızım yemiyor demiş çok lafa gelemiyorsanız sizde çalışıp ayrılacaksınız!!
Benim lokmalarima asla laf söylemez hatta benim zayıflığını laf etmişti .gereken c evabinida almistiEsimin maasi dusuk biraz yuks3k maasli is bulunca ayrilcaz insallah takilarimda duruyor darisi basima insallah gercekten dayanamiyorum hergun misafir hergun gorumcem ve wltim 4 er cocuklariyla canim cikiyor
Lokmam sayiliyor diyorum surekli kiyaslama oluyor ben demiyorum bisey kirildim konu actim ne varki bunda
Ne kadar merhametsizsin ! Burda suclu bu kadin degil kendini erkek sanan kocasiYaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?
Kaynanayi hakli buldum.
Bu ne saçma sapan mesaj ya? Siz hiç yokluk görmediniz mi? Ne yapsın bebeği doğurmasın mı? Yemesin mi içmesin mi? O kadar da değil!Yaşli kadin tek başina eve bakiyor. Ve ekstra bir kişi daha geliyor. Sütün, peynirin fiyatina baktinmi hiç? Oh ne ala memleket, ancak doğur ve millet sana bu yüzden özel muamele etsin öyle mi?
Kaynanayi hakli buldum.
O da mı kaynananın suçu yav azıcık özeleştiri yapmayı öğrenin hayatınızın sevabını da günahını da bedelini de üstünüze almayı bilin yani. Kaynanan prezervatifleri mi deldi Doğum kontrol haplarını vitaminle mi değiştirdi senin hiç mi iraden yok ikinci çocuğun yapılma sorumluluğunu bile kaynanaya yüklüyorsun.Esimin isi var sadece maasi dusuk bu cocuhu kendim isteginle yapmadim kaynanmin esimi doldurmasiyla oldu
Lokmam sayiliyor diyorum surekli kiyaslama oluyor ben demiyorum bisey kirildim konu actim ne varki bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?