Bir Maddi Sıkıntı Sorunu Da Benden...

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
35
Eski iş yerim yanlışlıkla maaş yatırmış bende işten çıktıgım için kredimi ödememiştim haliyle maaş yatınca krediye çekilmiş. Aradılar parayı gönderebilir misin diye o an farkettim hem yanlış maaş yattıgını hemde krediye çekildiğini. Açıkçası o an muhasebede çalışan cocukla konustum zaman istedim ama şu an işsizde oldugum için bu parayı ayarlayamıyorum. Açıkçası eski patronumda bugun aradı istedi yarın göndereceğimi söyledim ama sizce ne yapmalıyım?? Bu arada aileden desrek al demeyin lutfen zaten zamanında o destegı alamadıgım için kredi çektim.

Son Karar: Arkadaşlar nişnda takılan bir bilezik vardı onu bozdurmak degıl de gramını düşürmeye karar verdim. Sanırım 10 ya da 10.5 gram falan o 9a düşürsem aradaki tutar işimi görür elime para geçerse eski haline çeviririm olmazsa da en azından kendi malım diye düşünüyorum umarım haksız bir düşünce değildir. Bir de krediyi ne olur ne olmaz diye 3 ay öteledim elime para geçerse erken kapatırım.
Fikirler için çok sagolun.

Son düzenleme:
Meblag çok değil ama benim isteme özelliğim yok eski iş yeriyle bi konusma yapmam lazım

Yarın veremeyeceğinizi bildiğiniz halde neden yarın diyip kendinizi yalancı ve güvensiz biri konumuna soktunuz? İş yeri sahibine durumu açıklayıp, şu tarihte versem olur mu deseydiniz.

Bir an once gonderseniz iyi olur hata hepimiz icin personel cok zor durumda kalir ortak bir tarih ayarlayin o kredi ztn bir sekilde odenecekti
Allah yardimciniz olsun insallah is bulursunuz

Normalde krediyi odemeyecek miydiniz? Ne gibi bi plan yapmistiniz?

Evet hakkiniz olmayan ve iade etmeniz gereken bir para ama onlar yanlislikla yatirmasaydi banka da cekmezdi. Biraz zaman isteyin. 1 2 aydan sonra zaten kredi isin mutlaka bir yol, duzenli bir akar bulmaniz gerekiyordu. Buna odaklanin. Insallah isiniz rast gider.

Kredim ilk defa gecikecekti işten çıkalı 20 1 ay oldu ve elimdeki parada açıkçası nişan alışverişine gitti. Hakkım olmayan bir para oldugunun farkındayım zaten üzerine yatmak değil niyetim açıkçası en kötü telefonumu satarım diye düşünüyorum ama sonra tekrar alma aşamasınca daha zorlar beni.

Zorlasin. Suan önemli olan hakkiniz olmayan parayi iade etmeniz

Yarın veremeyeceğinizi bildiğiniz halde neden yarın diyip kendinizi yalancı ve güvensiz biri konumuna soktunuz? İş yeri sahibine durumu açıklayıp, şu tarihte versem olur mu deseydiniz.
10 gun falan beklettim daha fazla zaman isteyemem açıkçası

Ve ilk yatırdıklarını söylediğimde (onlarda bankadan ögrenmısler) işlemi iptal ettirmeye çalışın lütfen dedim onlar ugrastırır dedi.

Açıkçası iki gün üst üste arayınca eski patronumunda tavrını bildiğim için ondan yarın öderim dedim. Yok asgari ücret yatıyordu bankaya 2200ünü verdim.

Eminim istesem verir ama şu an dogru gelmiyor bu telefonu satmak en saglıklısı sanırım. Sadece tek sorun nete girip ilanlara bakabileceğim tek şeyi kaybedeceğim.

Eminim istesem verir ama şu an dogru gelmiyor bu telefonu satmak en saglıklısı sanırım. Sadece tek sorun nete girip ilanlara bakabileceğim tek şeyi kaybedeceğim.
Olmaz bence telefonsuz ne yapacaksınız?

Bence nişanlıdan isteyin, para nişan alışverişine gitti diyorsunuz yani ortak harcamaya gitmiş para. Nişanlı şimdi versin, siz de sonra ona ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…