Gönül bu desem ucundan bana da gelir mi linç diye düşünüyorumBeni linçlemek isteyenler linçleyebilir ama bunu soracağımbaşka adam mı kalmadı?
Kendine saygın olsun birazDaha önce de konusunu açmıştım. Arap sevgilim vardı. Gelgitli davranışları, ilgisizliği ve gözü dışarıda olduğu için ayrılmıştım. 1 hafta önce mesaj attı 3 ay sonra nasılsın diye. Cevap verdim. O mesaja 2 gün sonra cevap yazdı. Sonra sinirlenip içimden geçenleri yazdım. 3 gün sonra “seni üzdüğüm için özür dilerim. Nasıl olduğunu merak ettiğim için yazdım. Mutlu olmanı istiyorum. Müsait bir zamanda iyi olup olmadığını görmek için görüşürüz.” Yazdığı mesaj bu. Ben sonra merak edip instagramda takip ettim. Geri takip yapmadı bana. Gerçekten tam unuttum yazdı ve beni yine mahvetti. Canı isteyince yazıyor gidiyor. Bu arada bu olaylar olurken benim sevgilim de vardı ve ayrılık aşamasındaydık, ona ayrılmak istediğimi söylemiştim. Çünkü o da ilgisiz. Ayrılmak isteğimi söyleyince evime kadar geldi gece ve telefonda ağladı. Ayrılmak istemediğini düzeleceğini söyledi. Şans verdim. Ama daha beter oldu. Gün içinde arama yok. Mesajlar da tek tük atıyor. Tartışmalarda hep olayı büyütmemeye çalışıyor. Tamam haklısın diyip geçiştiriyor. Zaten genelde sürekli cinsel muhabbetler ediyor şakayla beraber. Sanki beni elinde tutmaya çalışıyormuş gibi. Ama arayışı da var gibi. Yani ne yapmam gerekiyor. Kafam ve kalbim o kadar karışık ki. Her iki durum içinde.
Daha önce de konusunu açmıştım. Arap sevgilim vardı. Gelgitli davranışları, ilgisizliği ve gözü dışarıda olduğu için ayrılmıştım. 1 hafta önce mesaj attı 3 ay sonra nasılsın diye. Cevap verdim. O mesaja 2 gün sonra cevap yazdı. Sonra sinirlenip içimden geçenleri yazdım. 3 gün sonra “seni üzdüğüm için özür dilerim. Nasıl olduğunu merak ettiğim için yazdım. Mutlu olmanı istiyorum. Müsait bir zamanda iyi olup olmadığını görmek için görüşürüz.” Yazdığı mesaj bu. Ben sonra merak edip instagramda takip ettim. Geri takip yapmadı bana. Gerçekten tam unuttum yazdı ve beni yine mahvetti. Canı isteyince yazıyor gidiyor. Bu arada bu olaylar olurken benim sevgilim de vardı ve ayrılık aşamasındaydık, ona ayrılmak istediğimi söylemiştim. Çünkü o da ilgisiz. Ayrılmak isteğimi söyleyince evime kadar geldi gece ve telefonda ağladı. Ayrılmak istemediğini düzeleceğini söyledi. Şans verdim. Ama daha beter oldu. Gün içinde arama yok. Mesajlar da tek tük atıyor. Tartışmalarda hep olayı büyütmemeye çalışıyor. Tamam haklısın diyip geçiştiriyor. Zaten genelde sürekli cinsel muhabbetler ediyor şakayla beraber. Sanki beni elinde tutmaya çalışıyormuş gibi. Ama arayışı da var gibi. Yani ne yapmam gerekiyor. Kafam ve kalbim o kadar karışık ki. Her iki durum içinde.
Arap'taki şans ❤ ben.
Yani, doğru düzgün bi şey yaşanmamış.Sans mi yoksa sanssizlik miya ben bir ara bu uyenin eski konularina bakmistim bunlar hic sevgili olmamis diye hatirliyorum. Yanlis mi hatirliyorum?
Böyle iki tane ruh hastası dengesize katlanmak için ne yaşıyorsunuz acaba?Daha önce de konusunu açmıştım. Arap sevgilim vardı. Gelgitli davranışları, ilgisizliği ve gözü dışarıda olduğu için ayrılmıştım. 1 hafta önce mesaj attı 3 ay sonra nasılsın diye. Cevap verdim. O mesaja 2 gün sonra cevap yazdı. Sonra sinirlenip içimden geçenleri yazdım. 3 gün sonra “seni üzdüğüm için özür dilerim. Nasıl olduğunu merak ettiğim için yazdım. Mutlu olmanı istiyorum. Müsait bir zamanda iyi olup olmadığını görmek için görüşürüz.” Yazdığı mesaj bu. Ben sonra merak edip instagramda takip ettim. Geri takip yapmadı bana. Gerçekten tam unuttum yazdı ve beni yine mahvetti. Canı isteyince yazıyor gidiyor. Bu arada bu olaylar olurken benim sevgilim de vardı ve ayrılık aşamasındaydık, ona ayrılmak istediğimi söylemiştim. Çünkü o da ilgisiz. Ayrılmak isteğimi söyleyince evime kadar geldi gece ve telefonda ağladı. Ayrılmak istemediğini düzeleceğini söyledi. Şans verdim. Ama daha beter oldu. Gün içinde arama yok. Mesajlar da tek tük atıyor. Tartışmalarda hep olayı büyütmemeye çalışıyor. Tamam haklısın diyip geçiştiriyor. Zaten genelde sürekli cinsel muhabbetler ediyor şakayla beraber. Sanki beni elinde tutmaya çalışıyormuş gibi. Ama arayışı da var gibi. Yani ne yapmam gerekiyor. Kafam ve kalbim o kadar karışık ki. Her iki durum içinde.
Valla sevmekle de ilgisi yok bunun. Ben aşkından deli gibi acı çektiğim çocugun instagram eklemesini reddetmistim. Çünkü aşkta akıl da var mantıkta yalnızca 2. Planda bunlar. Biraz acı çekerim sonra geçer dedim nitekim de öyle oldu. Bir kere yapar düşersin ikincisi bile hatayken bu kaçıncı olmuş aşk maşk değil bildiğin saçmalık buSevince insan dengesiz tavırlara çok çabuk tav oluyorLütfen kendinize saygınızı yitirmeyin. Bu kadar sakız olmuş bi ilişkiden size hayır gelmez. Salın ipini gitsin koparın tüm bağları.
Benim konuyla ilgili bildiğim şeyler bu başlıktan ibaret yani çok bilmiyorum. Kaçıncı olmuş ki :/Valla sevmekle de ilgisi yok bunun. Ben aşkından deli gibi acı çektiğim çocugun instagram eklemesini reddetmistim. Çünkü aşkta akıl da var mantıkta yalnızca 2. Planda bunlar. Biraz acı çekerim sonra geçer dedim nitekim de öyle oldu. Bir kere yapar düşersin ikincisi bile hatayken bu kaçıncı olmuş aşk maşk değil bildiğin saçmalık bu
Benim konuyla ilgili bildiğim şeyler bu başlıktan ibaret yani çok bilmiyorum. Kaçıncı olmuş ki :/
İkisi de seni cepte tutmaya çalışıyor. İkisiyle de ilişkini kesDaha önce de konusunu açmıştım. Arap sevgilim vardı. Gelgitli davranışları, ilgisizliği ve gözü dışarıda olduğu için ayrılmıştım. 1 hafta önce mesaj attı 3 ay sonra nasılsın diye. Cevap verdim. O mesaja 2 gün sonra cevap yazdı. Sonra sinirlenip içimden geçenleri yazdım. 3 gün sonra “seni üzdüğüm için özür dilerim. Nasıl olduğunu merak ettiğim için yazdım. Mutlu olmanı istiyorum. Müsait bir zamanda iyi olup olmadığını görmek için görüşürüz.” Yazdığı mesaj bu. Ben sonra merak edip instagramda takip ettim. Geri takip yapmadı bana. Gerçekten tam unuttum yazdı ve beni yine mahvetti. Canı isteyince yazıyor gidiyor. Bu arada bu olaylar olurken benim sevgilim de vardı ve ayrılık aşamasındaydık, ona ayrılmak istediğimi söylemiştim. Çünkü o da ilgisiz. Ayrılmak isteğimi söyleyince evime kadar geldi gece ve telefonda ağladı. Ayrılmak istemediğini düzeleceğini söyledi. Şans verdim. Ama daha beter oldu. Gün içinde arama yok. Mesajlar da tek tük atıyor. Tartışmalarda hep olayı büyütmemeye çalışıyor. Tamam haklısın diyip geçiştiriyor. Zaten genelde sürekli cinsel muhabbetler ediyor şakayla beraber. Sanki beni elinde tutmaya çalışıyormuş gibi. Ama arayışı da var gibi. Yani ne yapmam gerekiyor. Kafam ve kalbim o kadar karışık ki. Her iki durum içinde.
Bi bakayım dedim bahsettiği ilk konuya inemedim... Bence merve hikaye yazıyor ya arada uğrayıp yokluyor burayıÖnceki konularını oku bi 7382928328. Kere olmus herhalde kafayı yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?