Bir mesaj attı yine düştüm :(

Böyle devam edersen Arap değil hiç biri gelmez. Kullandırtma kendini. Aşk kalıcı bilye değşl. Sor bakalım kendine şimdiye kadar kaç kişiyi sevdin.

Sevince insan dengesiz tavırlara çok çabuk tav oluyor Lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin. Bu kadar sakız olmuş bi ilişkiden size hayır gelmez. Salın ipini gitsin koparın tüm bağları.
Ya zaten unutmuştum tam unutuyorum o kendini hatırlatıyor. Sanırım engellemedikçe bu durum devam edecek

Engellesem mi

Mervecik mervecik yine mi bu Arap Vay arkadaş ne Arapmış adam istese bohçanı alıp gideceksin.
Normalde hiç bir ilişkimde ben bunları yapmadım. Gurursuz vs diyebilirsiniz ama gerçekten bende kendime şaşırıyorum. Niye bu kadar bağlandım, neden kopamıyorum (

Bide sen bu adama daha önce de takip ettin o
Seni etmemişti bidaha takip etme ordan da engelle boşver

Adam sana bugün gel dese koşa koşa gideceksin belli. Kendini nasıl böyle kullandırıyorsun anlamıyorum. Ne demek bir mesaj attı düştüm ikiside seni sevmiyor canı istedikleri zaman arıyorlar. Bir kere sevseler seni sürekli ararlar ne demek 2 gün sonra cevap verdi. Bayağı sevmiyor seni daha nasıl anlatsa anlayacaksın bunu. Canı istediği zaman arıyor yazıyor sonra ortada yok gurursuz musun acaba bu durumu kabul ediyorsun. Sen ne yapmam gerekiyor diyorsun ya ikisinide gönder sana değer vermeyen bu ikisi karaktersiz hayatında tutma başarabilirsen tabi

Kesin cinsel bir şeyler çıkacak konu sonunda dedim ve çıktı Sevgili konu sahibi, bu adam sadece cinsellik istiyor. Aranızdaki muhabbet şekli de tipik f.bddy konuşması. Bu adamla s☆☆ting yapsanız anca öyle açılır bu adam.

Taş yerinde ağırdır.

İkisinide def et. İkisindende bişey olmaz. Tecrübeyle sabittir. Nefret edıom cınsel muhabbetten

Ben onunla kaç kez konuştum bana yazma diye vs ama çocuk yüzsüz çıktı

Her canı isteyip istediği zaman yazana yanıt verirsen mutlu olamazsın asla... İkisi ile de. Görüşme ve kendi değerini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…