Daha önce de konusunu açmıştım. Arap sevgilim vardı. Gelgitli davranışları, ilgisizliği ve gözü dışarıda olduğu için ayrılmıştım. 1 hafta önce mesaj attı 3 ay sonra nasılsın diye. Cevap verdim. O mesaja 2 gün sonra cevap yazdı. Sonra sinirlenip içimden geçenleri yazdım. 3 gün sonra “seni üzdüğüm için özür dilerim. Nasıl olduğunu merak ettiğim için yazdım. Mutlu olmanı istiyorum. Müsait bir zamanda iyi olup olmadığını görmek için görüşürüz.” Yazdığı mesaj bu. Ben sonra merak edip instagramda takip ettim. Geri takip yapmadı bana. Gerçekten tam unuttum yazdı ve beni yine mahvetti. Canı isteyince yazıyor gidiyor. Bu arada bu olaylar olurken benim sevgilim de vardı ve ayrılık aşamasındaydık, ona ayrılmak istediğimi söylemiştim. Çünkü o da ilgisiz. Ayrılmak isteğimi söyleyince evime kadar geldi gece ve telefonda ağladı. Ayrılmak istemediğini düzeleceğini söyledi. Şans verdim. Ama daha beter oldu. Gün içinde arama yok. Mesajlar da tek tük atıyor. Tartışmalarda hep olayı büyütmemeye çalışıyor. Tamam haklısın diyip geçiştiriyor. Zaten genelde sürekli cinsel muhabbetler ediyor şakayla beraber. Sanki beni elinde tutmaya çalışıyormuş gibi. Ama arayışı da var gibi. Yani ne yapmam gerekiyor. Kafam ve kalbim o kadar karışık ki. Her iki durum içinde.