Bir mesaj attı yine düştüm :(

Yahu iyiyim hayatıma devam ediyorum msjı verseydin ya kızım AAA sende ya
Gururunu kurtar bare .
Hala adama saydırıyorsun.
Ne güzel düşmüş adam eline.
Cool davransaydın .

Ben onunla kaç kez konuştum bana yazma diye vs ama çocuk yüzsüz çıktı
Valla istemeyen insan her tür çözümü bulur engellersin baktın yine rahatsız ediyor bi uzaklaştırma alırsın kökten çözüm. Kusura bakma ama sende herhalde erkekler bana ilgi göstersin diyen türlerden gibisin geldi seviyorsun böyle ilgiyi. O yüzden istemem yan cebime koy yapma bir mesaj attı diye eskiye düşmek ne ya komik

Yahu iyiyim hayatıma devam ediyorum msjı verseydin ya kızım AAA sende ya
Gururunu kurtar bare .
Hala adama saydırıyorsun.
Ne güzel düşmüş adam eline.
Cool davransaydın .
İnstagramdan takip ettiğimden beri her gün paylaşım yapıyor tesadüf mü yoksa bilerek mi anlamadım çünkü normalde her gün peşpeşe Story atmazdı hiç

Seni cepte görüyor her boşta kaldığında sana geliyor işte. Takip etmeler, mesaja yanıt vermeler falan seni küçük düşürüyor. Nasıl olsa her yazdığımda karşılık veriyor bu kız cepte olarak düşünüyor seni ve kendine bunu yapma

Boşta kalınca geliyorsa konuşmaz mı? Bu çocuk sadece nasıl olduğumu soruyor devamı yok yazmıyor, sıkılınca yazan insan iyi kötü konuşur asla anlayamıyorum

Boşta kalınca geliyorsa konuşmaz mı? Bu çocuk sadece nasıl olduğumu soruyor devamı yok yazmıyor, sıkılınca yazan insan iyi kötü konuşur asla anlayamıyorum
Aklı sıra seni yokluyor :) küçükken zile basıp kaçan çocuklar gibi düşün... bu çocuktan olmaz kendine zarar boşa zaman kaybediyorsun kimseyi düşünme sadece kendini düşün çocuğun yokluğu bile sana zarar bi silkelen

Bu iki leş insanı da ebediyen def et hayatından. Arabı engelle istediği an ulaşamasın sana. Diğerine de yol ver

Şu konuların sonuna kafam karışık yazmanız yok mu? ne yapmanız gerektiği gayet açık ve net aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…