- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.310
- 448
- Konu Sahibi son mecnun
-
başlığı gördüğümde yeni bir özgecan vakası sandım kalbime iniyodu az daha gözünüzü seveyim daha anlaşılır yazın başlıkları
konuya gelince neden indiniz inat edip inmeseydiniz keşke
siz bir kişi parası vermişsiniz bir kişi oturuyor gerisinden kime ne
sırf büyük diye 30 yaşındaki insanlar için çocuğumu hayatta kaldırmam yerinden o da yorgun hasta koşturmuş olabiliyor
sadece yaşlı hamile kucağında bebek olan veya çok şişman olan kişilere yer veririm ki çoğunlukla da kendim kalkarım kızım oturur parasını verdiğim halde
bunlar iyice gemi azıya aldı artık
1.5 yaşındaki çocuk minibüse bindiğinde yer varsa ücretide ödenmişse keinlikle oturarak gitmelidir. yetişkinden ziyade güvenlik açısından onun oturmaya hakkı vardır bence
Ani bir frende emniyet kemeri olmayan bir koltukta kafasını ön koltuğa vurma ihtimali oldukça güvenli göründü bana da şimdi.
Ben 10 yaşındaki yeğenimle bir yere giderken bile arka koltukta oturtup kemerini bağlıyorum. Demek ki minibüsler kendi aracımızdan daha güvenliymiş.
ayakta sallana sallana gitmesindense oturmasını ve emniyet kemeri görevini bizzat görmeyi tercih ederim. tabiki gönül isterki herkes kendi özel aracına binsin bi yerlere gitsin. ama mümkün değil. bu durumdada olabilecek en iyi çözümler üretilmeli.
5 yaşındaki çocuğunuzu ve çantanızı kucağınıza alıp seyehat ettinizmi hiç? o bacak bacaklıktan çıkıyor yanınızdakide perte çıkıyor.neyse sıkıldım uzatmayacağım yaşayan bilirKucağa alınacak boyuttaki çocuk neden ayakta gidiyor? En güvenli yer kucak değil midir? Yanınızdaki çocuğu tutmak mı kolay kucağınızdakini mi?
olsa tükan senin bebişimdantoş bana da alsana bi araba :))
kızın nasıl,küçük ressamın elindeydi dimi sorunu öyle hatırlıyorum,daha iyi İnşallah.
ne kadar ince düşünmüssünüz sinirlenmektede çok haklısınız yazık böyle insanlara........Hayirli geceler hanimlar..
Hemen konuya giriyorum. 5 yasindaki oglumun doktor kontrolu vardi hastaneye gitmek icin minubuse bindik. Son duraktan bindigimiz icin koltuklar bostu ve oglum yanima oturdu. Haliyle minubus dolmaya basladi ve yer acmak icin oglumu kucagima almak istedim.
Normalde yapmaz ama hastaligin da verdigi huysuzlukla inat etti kucagima gelmedi. Bende kimsenin hakkina girmemek adina yerimdem kalktim.
Kimse oturmadi ben rica ettim cekinmeyin lutfen oturun diye oturan olmadi.
Bu durum sofor beyin gozune batti tabi cocugu kaldirmadan minubusu hareket ettirmeyecegini soyledi.. Cocugumun hasta oldugunu yerime onu oturtmak istedigimi soyledim..
Minubus doldukca doldu bense soforun rahatsiz edici bakislariyla ve oglumun inadi arasinda sıkıştım.
Sonunda odedigim ucreti iade aldim ve minubusten indim. Indim ama sinirden kipkirmizi olmustum. Oglumun yaninda tartisma yasamak istemedigim icin indim ama sinirimi alamamistim.. En cokta hakkimi aramadim diye kizdim kendime..
plakasını aldıysanız hemen şikayet edinHayirli geceler hanimlar..
Hemen konuya giriyorum. 5 yasindaki oglumun doktor kontrolu vardi hastaneye gitmek icin minubuse bindik. Son duraktan bindigimiz icin koltuklar bostu ve oglum yanima oturdu. Haliyle minubus dolmaya basladi ve yer acmak icin oglumu kucagima almak istedim.
Normalde yapmaz ama hastaligin da verdigi huysuzlukla inat etti kucagima gelmedi. Bende kimsenin hakkina girmemek adina yerimdem kalktim.
Kimse oturmadi ben rica ettim cekinmeyin lutfen oturun diye oturan olmadi.
Bu durum sofor beyin gozune batti tabi cocugu kaldirmadan minubusu hareket ettirmeyecegini soyledi.. Cocugumun hasta oldugunu yerime onu oturtmak istedigimi soyledim..
Minubus doldukca doldu bense soforun rahatsiz edici bakislariyla ve oglumun inadi arasinda sıkıştım.
Sonunda odedigim ucreti iade aldim ve minubusten indim. Indim ama sinirden kipkirmizi olmustum. Oglumun yaninda tartisma yasamak istemedigim icin indim ama sinirimi alamamistim.. En cokta hakkimi aramadim diye kizdim kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?