- Konu Sahibi son mecnun
-
Ayaktaki insanlar ücret vermeden seyahat ediyor herhalde. Ücret verenler oturabiliyor sadece. 1.5 yaşındaki çocuğun bir yetişkinin yerini gasp etmeye hakkı yok kusura bakmayın.
saol canım 3 sene oldu iyi huylu bir tumördü neyse ki geçti gittiöncelikle kızına geçmiş olsun çok, umarım atlatmıştır rahatsızlıkları tamamen
kırmızı ile işaretlediğim cümle içinse:
mesajları okuyorum da herkes kendince haklı aslında canımOrda belirttim muzurum zaten "kucağa alınabilecek bir çocuk" diye. İriciklerinizi almayın annem otursun yanda. Ama 1.5 yaşındaki çocuk da bir kişilik yer kaplamasın mümkünse. İnsanların zaten canı burnunda oluyor, kavga çıkar mazallah. Benim gibi bir deliye denk gelirse karakolu bile boylarız toptan.
ahahahhaneden indin otobüsten sen paranı vermişsin ister çocuğunu oturtursun ister çantanı koyarsın.şoför buna karışamaz!
istanbulda çok var bu tür hikayeler.birgün işten dönüyorum öyle yorgunum ki bir yer bulup oturdum sonra süslenmiş püslenmiş altın gününü yapmış evine dönmekte olan iki hanım abla bana doğru yaklaşmaya başladılar birisi diğerine benim oturduğum yeri göstererek canım gel otur bak burası boş dedi,ben tabii şok
döndüm karşımda oturan kişiye,bi şey soracağım siz beni görüyorsunuz değil mi dedim? adam da şokhahaha :) e tabii görüyorum iyi misiniz dedi.
sonra ablaya döndüm ablacım bak boş dediğin yer doluymuş ben oturuyormuşum duydun mu dedimkadın bişey demedi önlere doğru yeni bir koltuk sevdasına yol aldı :)
ben bazen yaşlı teyzelere bile kızardım içten içe
tam iş çıkış saatinde mesela, bazen metrobüse binerdim
benim gibi işten yorgun argın dönen bir sürü insan
teyzeler oh alışverişten dönüyor, günden dönüyor
gözünün içine bakıyor kalk da o otursun diye
teyze yarım saat - 1 saat erken dön evine işte
bırak da oturalım
amaaaan en iyisi gidip araba almak heralde
başlığı görünce korkanlardanım bende..
ay aynen. bir iş arkadaşım aynen halk otobüsüne bitince bağırmıştı. "yahu bir erken çıkın bak yorgun argın eve dönüyorum, sizde yediniz mantıları börekleri siz oturuyorsunuz ben ayaktayım" demişti. adam haklı yani. şu gün saati çıkışlarını iş saatlerine denk getirmeseler ne iyi olur. hadi ben masa başı çalışıyorum, ama işçilere yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?