• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bir Mucize Daha Yaşıyoruz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladim canim. Kusura bakma sana sorular soruyorum ne yapim ellimden gelleni yapmak istiyorum esim için bizim için ileride çocuk sahibi olabilmek için.
Hayirlisi olsun.
Tesekkür ederim sorularimi cevapladigin için.

Canım ne demek ,aşkolsun,cevaplayabileceğim şeylerse elimden geleni yaparım..a.s.

Hepimizin derdi aynı..

bademim cok sevindim insallah tedavinin sonucuda çok guzel olur, meleklerine kardesler gelir.....

bademcim çok sevindim canım benim gerçekten çokk güzel bir mucize bu ..benim eşimde yeni ameliyat oldu inşallah bizim değerlerde bu kadar yükselir canım ..listeni aldım hemen alıp kullandırcam vereliniortak tedavini takip ediyoruz dualarımız seninle inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın :nazar:

slm arkadaslar
benim esimde 2 kere tahlil oldu hic sperm bulunamadi
yikama islemi nedir?
bize doktor boyle birseyden hic bahsetmedide?

slm arkadaslar
benim esimde 2 kere tahlil oldu hic sperm bulunamadi
yikama islemi nedir?
bize doktor boyle birseyden hic bahsetmedide?

Canım tam olarak bilmiyorum ama sperm tahlili sırasında yapılan bir işlem...

sagol canim
biz gecen ay tahlile gitmistikte ,
keciboynuzuba daha bugun basladik
3 ay sonra gitmeyi dusunuyoruz yeniden tahlil icin,ins bu sefer sperme rastlarlar

sagol canim
biz gecen ay tahlile gitmistikte ,
keciboynuzuba daha bugun basladik
3 ay sonra gitmeyi dusunuyoruz yeniden tahlil icin,ins bu sefer sperme rastlarlar

inşallah amin..ama varikoseli varsa ameliyat da olsun bence...

:lepi: cok sevindim bademcim
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bebişler geliyor diye mesajlarını bekliyoruz :Saruboceq:

Nerden nezaman bir kapının açılacağı belli olmaz Bademcim,bak ne güzel bir haberr...

Hem sanada acayip moral olmuştur,ne güzel...

Hayırlısıyla sağlıkla en güzel şekilde tamamlamak nasip olsun inşallah...Sonucunda da sağlıkla bebeklerin gelsin inşallah...

:lepi: cok sevindim bademcim
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bebişler geliyor diye mesajlarını bekliyoruz :Saruboceq:

Nerden nezaman bir kapının açılacağı belli olmaz Bademcim,bak ne güzel bir haberr...

Hem sanada acayip moral olmuştur,ne güzel...

Hayırlısıyla sağlıkla en güzel şekilde tamamlamak nasip olsun inşallah...Sonucunda da sağlıkla bebeklerin gelsin inşallah...

Allah nasib eder inşallah arkadaşlar..:Saruboceq:

badem azmine hayranım...sen anne olmayı çooktan hakediyorsun...umarım herşey gönlünce olur...
bu kadar ilacı nasıl içiriyosun adama canım ya...benimki içmiyo midem ağrıyo diye...

badem azmine hayranım...sen anne olmayı çooktan hakediyorsun...umarım herşey gönlünce olur...
bu kadar ilacı nasıl içiriyosun adama canım ya...benimki içmiyo midem ağrıyo diye...

Canım eşim doktor,kendisi araştırmış çoğunu..her gün içiyor işte..Onun da hakkını ödeyemem elinden geleni yapıyor adam...:asigim:

canım sevindim çok haftaya benim eşim de varikosel ameliyatı olucak ameliyattan önce süper bi haber oldu.inşallah mucizen gerçek olur ve seni hiç bırakmaz.kolaylıklar dilerim allah yardımcınız olsun

canım sevindim çok haftaya benim eşim de varikosel ameliyatı olucak ameliyattan önce süper bi haber oldu.inşallah mucizen gerçek olur ve seni hiç bırakmaz.kolaylıklar dilerim allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim canım,geçmiş olsun eşine de:):1hug:

Bu sefer maşallah herşey çok güzel olacak canım. Allah yardımcın olsun.

Bademcim maşallah:nazar: herşey yolunda gider bebeklerin sağlıkla gelir inşallah
Rabbim yüzünü güldürsün canım seni bebeklerini nazarlardan korusun..:nazar:.
Güzel haberlerinle şenlendiriceksin Allah'ın izniyleopuyorumnanaktan:sm_cool:

Back
X