• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bir Mucize Daha Yaşıyoruz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım süperrrrr
inş. bu değerlerle bebişte sizinle olur...bize daha güzel haberlerde verirsin...

merhaba arkadaşım yazdıkların beni çok etkiledi ve bana güç verdi eşinin kullandıklarını tek tek arştırdım ve gayet mantıklı geldi benim eşimde 2007 yılında tese oldu ve orad elonge spermatit yani binevi gelişimi yarım kalmış sperm yani hani sizdede yıkamı testte çıkan hücre gibi ve senin yazıyıda okuyuncada sanki bunları bizde denersek kendiliginden çıkış olabilecegini düşündüm canım peki şuanda bebegin var yoksa bile sana en kısa zamanda bu mutlulugu yaşamanı diliyorum iyiki bu site var ve iyi bildiklerimizi paylaşıyoruz allaha emanet ol....

anlamıyorum degerlerden ama umarım mutlu haberler verırsın cnm :)

merhaba arkadaşım yazdıkların beni çok etkiledi ve bana güç verdi eşinin kullandıklarını tek tek arştırdım ve gayet mantıklı geldi benim eşimde 2007 yılında tese oldu ve orad elonge spermatit yani binevi gelişimi yarım kalmış sperm yani hani sizdede yıkamı testte çıkan hücre gibi ve senin yazıyıda okuyuncada sanki bunları bizde denersek kendiliginden çıkış olabilecegini düşündüm canım peki şuanda bebegin var yoksa bile sana en kısa zamanda bu mutlulugu yaşamanı diliyorum iyiki bu site var ve iyi bildiklerimizi paylaşıyoruz allaha emanet ol....

Canım ben eşimin yıkama sonrası değerlerinin bitkisellerle 600.000 e ulaştıktan sonra ilk mikro denemesinde ikizlere hamile kaldım..Eşimin tese ,tesa vs hiç bir biyopsi işlemi yapılmasına gerek kalmadı sperm örneği verirken yani..Yani henüz varikosel ameliyatı olmamıştı..Rahim ağzı yetmezliği yüzünden 4 buçuk aylıkken erken doğum yaptım..mafoldumben mafoldumben

Şimdi 2. mikro tedavisindeyiz..Mikro tedavimde transferin 9. günüDoğal yoldan olmasını bekleyemedik..Belki ilerki zamanlarda doğaldan deneriz..Dr.lar çok güzel cevap vermiş ameliyata diyorlar..

Şimdi tek dileğim melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin kardeşine hamile kalmış olmak...:Saruboceq:

bademcim inşallah meleklerinin kardeşi seninledir. Sıkı sıkı tutunmuştur sana canım. ınşallah herşey gönlünce olur

bademcim inşallah meleklerinin kardeşi seninledir. Sıkı sıkı tutunmuştur sana canım. İnşallah herşey gönlünce olur

Bekleyişteyim canım..Bu bekleyişin sonucu seviç mi yoksa hüzün mü olucak orasını Allah biliyor işte....:Saruboceq:

bademcim topigini yeni gordum. hadi insallah hayilrisi ile yeniden hamile kalirsin. guzel haberlerini bekliyoruz.

Back
X