bak canım belki inanmayacaksın ama bazı insanlar ne kadar uzakta olsa, birbirini tanımasada arada ortak bir his bağı olduğunu düşünüyorum. bide bazı şeyler bana malum oluyo sanırım yani 6. hissim kuvvetlidir. neden dersen tam 3 gündür kullanıcı listelerinde ve forumlarda fmbayhan olarak seni arayıp duruyodum. birden aklıma geldin. ne yaptı acaba dedim.senin dış gebelik geçirdiğin dönemde bende kimyasal gebelik geçirmiştim dond. emb. ile..belki hatırlarsın yazmıştık birbirimize. ben 2. denememi yaptırdım.transferin 5.günü bekliyorum. rabbim hepimizin hayırlı muradını versin.bugün konun dikkatimi çekti acaba dedim fmbayhan olmasın bak senmişsin.
betty merhaba canım.inşallah sonucun pozitifdir.az kaldı walla şimdi bilgisayar başında senin sonucunu bekleyeceğim.inşallah her şey iyi olacak.canım bizim problemimizde sizinki gibi.biz martta tüp denedik olmadı.şimdi 2.tedavideyiz.ben nisanda itibaren bu siteden araştırdıklarımla keçiboynuzu suyu.pekmezi,bal arı sütü polen karışımı,çinko hapı ve evikap kullanıyr.bu L-arginin ve ginsengin ismini tam olarak yazabilirmisin bana.aynı yazdığım adlarla mı eczanelerden bulabilirim?ha bu arada bizde morfoloji sorunu yok.sadece sayı ve hareket problemi var.şimdiden teşekkürler.
L-arginin özelliklerini okudumda sperm oluşması ve hareketliği için çok gerekli maddeleri içeriyormuş bende alıcam
peki aktarlardan o karaışımı nasıl isteyecegim birde klomeni nasıl kullanıcaz bana yardımcı olur musunuz
inş. canım hala çok korkuyorum 0'ı duyacağım diyehadii betty inşallah pozitiftirr sabırsızlıkla bekliyoruzz mucizen senledir inşşşşş..opuyorumnanaktan
bence arama betycim pozitiff bence :))))))
heycandan terledim heee
dıaşrı çıkıcam bırakıp çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?