Bir oğlum var yeni bir birliktelik

Ortada büyük bir aşk yoksa bence acele etmeyin. Biraz zamana bırakıp gözlemleyin. Tek olsanız anlarım da çocuk var onun psikolojisi önemli. Tabi öte yandan sizinde mutlu olmaya bir yuva kurmaya hakkınız var. İyi bir adamsa çocuğunuz içinde aile ortamı güzel olur ama dediğim gibi bunun bence zamanı var acele karar vermeyin.

ben boşanmiş annelerin gonul iliskisi olmasina karsi degilim ancak cocuk daha cok kucuk keske birazda olsa buyudukten sonra ciddi konulari dusunseniz ayni sey erkek arkadasiniz icinde gecerli ama onun anlasamasiginiz taktirde cocugu annesine birakmak gibi bir luksu var siz oyle bisey olsa cocugunuzu babasina birakabilirmisiniz ?

Eğer mutlu bir aile ortamı olacaksa oğlunuz için ve karşı tarafın kızı için çok yararlı olabilir.

Hızlı ilerlemez hemen sevgili moduna geçmeden tanırsınız birbirinizi daha iyi olur.

Şuan gördüğünüz ufak bir ilgi sizi etkileyebilir çünkü.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Önce karşı tarafın niyetini iyi bilmek gerekiyor ki bı da hiç kolay olmayacak. Bunun için zaman gerekli.

Çocuk kadar adamın sizin çocuğunuzu ne kadar kabulleneceği önemli. İki çocuk tartışıpta ikinizde kendi çocuğunuzu tutarsanız o iş olmaz.

Eski eşiniz çocuğunu görmeye geliyor mu? Çocuklu ayrılan ailelerde tam ayrılık olmaya biliyor. Olursa yeni eş bunu problem etmemeli. Eski eş çocuğunun vekaletini almak istiyor muydu?

Bu adam size ne katacak ne alacak iyice incelemek gerekiyor. Erken verilen kararlar çok sağlıklı olmaya bilir. Bende biraz zamana bırakmanı tavsiye ederim.

...
Tanıştığınız kişi kaç yaşında?
Kızı kaç yaşında?
Kızı kendisiyle birlikte mi yaşıyor?
Ne zaman ayrılmış ve neden ayrılmış?

Bunları yazarsanız daha net yorumlar gelir.
30 yaşında, eşi hamileyken ayrılmışlar ama onlarinki de tam bir ayrılık değil, hala kızıyla sürekli görüşüyor. Görücü usulü bir evlilik olmuş sevememiş tanıma fırsatları bile pek olmamış, 3-4 aylık kısa bir evlilik. Ama dediğim gibi sürekli görüşülüyor hala.

Evet geliyor, ama ne sıklıkla daha görür bilmiyorum bu konuda pek guvenemiyorum kendisine. Dediginiz gibi ortada çocuk olunca ayrılık bile tam olamıyor. Sağolun acele etmeme tavsiyesinizi dinleyeceğim

Önünüzü göremiyorsunuz çünkü daha ruhunuzu dinlemiyorsunuz.

Hamile kadın nasıl ayrılmayı kabul etmiş , madem sevememis o zaman bu çocuk niye ?

Anlattığı gibi olmayabilir.

Valla iki yaşına girecek bebeğim var. Boşanmış olsam, asla ama asla yavrumu yabancı bir erkeğin gölgesinde büyütmem. Büyüyene kadar yavruma adarım kendimi. Erkeksizlikten kim ölmüş? Bebeğimin huzurunu hiçbir şeye değişmem. Acele etmeyin, önce bir nefes alın ya, yazık bebeğe.

Evet haklısınız ama yine de büyük konusmayin kuzum asla falan . Yoksa dogrusunuz

Bence olsa guzel olabilir.Amma velakin cok iyi taniyin kucukmus cocugunuz aslinda bu yaslarda daha kolay adapte olcagini dusunuyorum cunku daha akli ermiyo yani dusmanlik beslemez suclamaz bilmez biseyi hatta babasi yerine bile koyabilir bu yaslarda.Ama en onemlisi sizin tanimaniz erken davranmayin hic bisey icin

Olur mu olmaz mı zaman gösterir elbette
Kendinizi hazır hissediyorsanız ve inanıyorsanız neden olmasın ancak yavaş yavaş ilerleyin derim

Evet haklısınız ama yine de büyük konusmayin kuzum asla falan . Yoksa dogrusunuz

Minicik bebeğin yabancı bir adamla büyümek zorunda kalma ihtimali beni öfkelendirdi. Evet, asla dememek lazım belki ama kendini tutamıyor insan.

Yaşınz çok genç gönül işlerinden uzak durmaya hayırlısı karşınza çıkar buna inanırsanz gidin tabi ardından ama boşanma zaten insanın enerjisini alan bişey olmalı yıpranmış yorullmssnzdr o yüzden sağlıklı kararlar veremeyebilirsnz ben şahsen kendime zaman ayırıp çocuğumla daha çok vakit geçirip hazır olduğumda düşünürdm çünkü ilişki dediğinde emek ve zaman isteyen bisey.

Boşanan kişilerde bu ara görüyorum hemen ciddiyetli iliskiye girme isteği ya da erkek arkadas edinme isteği oluyor.
Acaba diyorum erkekler mi bizi olgunlastiriyor çünkü 17 yaşında ergen kız nasil ilgiye doğru kosuyorsa bazi bosanan yada evliliginde ilgi azalan kisilerde kosuyor. Hani sutten agzi yanan yoğurdu ufleyerek yer olmuyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…